Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

AMEΡΙΚΗ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ...ΒΙΑΣ

ΝΕΑΡΟ ΘΗΛΥΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΜΗΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΕ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK...

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ




Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα πραγματικά σοκαριστικό ερασιτεχνικό βίντεο ωμής βίας από γυναίκα σε γυναίκα, στις ΗΠΑ. Μαύρη μουσουλμάνα "έσπασε" στο ξύλο αμερικανίδα παρουσία του δίχρονου παιδιού της ενώ οι παρευρισκόμενοι έμεναν απαθείς θεατές .

Η 25χρονη Latia Harris από το χωριό Σάλεμ αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση, σωματικές βλάβες και απόπειρα δολοφονίας, ωστόσο δεν έχει ακόμη συλληφθεί.




Η 25χρονη  Latia Harris


Το θύμα Catherine Ferreira


Το θύμα με τον μικρό αγοράκι της που προσπάθησε να την προστατέψει. 

Το βίντεο που δείχνει τη βίαιη επίθεση είχε αναρτηθεί για σύντομο χρονικό διάστημα στο Facebook. Πριν «κατέβει», οι αρχές κατάφεραν να αποκτήσουν ένα αντίγραφό του.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ σε ένα μονοπάτι που οδηγεί μέσα από μια καταπράσινη περιοχή ανάμεσα στο εστιατόριο της McDonald 's στο East Broadway και το Harvest Point Apartments στο Grieves Parkway του Σάλεμ.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, αστυνομικοί κλήθηκαν να έρθουν «για μια γυναίκα που ήταν γεμάτη αίματα και φαινόταν να έχει δεχτεί άγρια επίθεση». 

Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε ότι το άγνωστο θύμα ήταν «αποπροσανατολισμένο, σε σύγχυση και αιμορραγούσε από το πρόσωπο».

«Το μικρό παιδί του θύματος προσπαθούσε να παρέμβει για να προστατεύσει τη μητέρα του, κλωτσώντας την γυναίκα που χτυπάει βίαια την μητέρα του».

Αυτό είναι και το πλέον ανατριχιαστικό, φρικωδέστερο ίσως και από τον ξυλοδαρμό, που δείχνει την "ποιότητα" και το "ήθος" των σύγχρονων αμερικανών!

Ο μόνος που προσπάθησε να υπερασπιστεί την άτυχη γυναίκα ήταν ο μικρούλης γιος της - Όλοι οι άλλοι παρακολουθούσαν τον άγριο ξυλοδαρμό άπραγοι, τραβώντας βίντεο για το Facebook... 

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Salem John J. Pelura ανέφερε ότι το θύμα περιέγραψε μια εύσωμη γυναίκα με το όνομα «Tia» η οποία εργάζεται στο McDonald 's και της επιτέθηκε «κατηγορώντας την ότι διέδιδε φήμες γι’ αυτήν και τον μάνατζέρ της». Στο βίντεο η ύποπτη είναι ντυμένη με την ενδυμασία των εργαζομένων στα McDonald 's.

Κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων η ύποπτη χρησιμοποιεί χυδαία γλώσσα και λέει κάτι σχετικά με το ενδεχόμενο να χάσει τη δουλειά της.Το θύμα φαίνεται να γρονθοκοπήθηκε τουλάχιστον 20 φορές.

Το βίντεο δείχνει προς το τέλος την Harris να φτύνει το θύμα και να φεύγει μακριά, ζητώντας από τους αδιάφορους θεατές που καταγράφουν το περιστατικό, να μην το δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!

Αυτή είναι η Αμερική, η "ελεύθερη" προτεταντική ρουφήχτρα όπως την αποκάλεσε ο Jim Morrison, αυτή που έχει ταλέντο στη βία! Από την κυβέρνηση μέχρι τον τελευταίο υπήκοο...




ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου