Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ "Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

OΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ TA ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ  TA Ε-ΜΑΙL TΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! 
 Η BND ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ "ΓΚΕΣΤΑΠΟ"

  


Η Γερμανία παρακολουθεί τα τηλέφωνά μας, τα e-mail μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην χώρα μας, όπως θα έκανε κάθε κατακτητής. Η "Γκεστάπο" της σημερινής εποχής είναι η "αθώα" BND η οποία έχει αναλάβει ρόλο που θα ζήλευε και η NSA.

Όταν μια χώρα κατακτιέται το πρώτο πράγμα που επιμελούνται οι κατακτητές είναι η πλήρης παρακολούθηση των λόγων και των σκέψεων των πολιτών, για να μπορέσουν να προβλέψουν απειλές εναντίον της κυριαρχίας τους. Και μας μπαίνουν υποψίες για τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό πριν το Μνημόνιο η πώληση του ΟΤΕ σε γερμανικά χέρια.


Οπως αποκάλυψαν «Τα Νέα», η Γερμανία έχει βάλει "κοριους" σε 195 χώρες και τοποθεσίες, τις επικοινωνίες των οποίων φέρεται ότι παρακολουθεί από τον Απρίλιο του 2010. 

Οι υποκλοπές αποκαλύφθηκαν σε έγγραφο ντοκουμέντο το οποίο κατατέθηκε κατά τη διάρκεια δικαστικής διαμάχης μεταξύ Γερμανού δικηγόρου και της BND. Σύμφωνα με αυτό, οι παρακολουθήσεις γίνονται για λόγους «διεθνούς τρομοκρατίας», ωστόσο δεν ξεκαθαρίζεται το μέγεθος και η έκταση των παρακολουθήσεων σε ξένους στόχους. 

Ο δικηγόρος Νίκο Χάρτινγκ μήνυσε την BND επειδή θεώρησε ότι η επικοινωνία του μέσω e-mail με ξένους πελάτες του μπορεί να αποτελεί στόχο των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, ενώ υποστήριζε ότι η υπηρεσία δεν είχε το δικαίωμα να παρακολουθεί τον ίδιο, καθώς είναι Γερμανός πολίτης.

Σε περσινή μελέτη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών αναφέρεται ότι στο πλαίσιο των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της γερμανικής BND «λειτουργεί μια υπηρεσία η οποία μπορεί να συνδέεται απευθείας με ψηφιακούς κόμβους μέσω των οποίων πραγματοποιείται η ροή των περισσότερων ξένων επικοινωνιών». Η γερμανική νομοθεσία επιτρέπει στις μυστικές υπηρεσίες να αναζητούν έως και το 20% των επικοινωνιών που έχουν «ξένα στοιχεία» με ορισμένες λέξεις-κλειδιά, για σκοπούς καταπολέμησης της τρομοκρατίας ή προστασίας του Συντάγματος. Αυτό βέβαια επιτρέπεται να το κάνουν μόνο σε γερμανικό έδαφος.

Στη μελέτη του Ευρωκοινοβουλίου αναφέρεται ότι ο μεγαλύτερος κόμβος επικοινωνιών στη Γερμανία είναι ο DE-CIX στη Φρανκφούρτη. Σε αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Spiegel, το οποίο μνημονεύεται στη μελέτη, αναφέρεται ότι οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν συστήσει ειδικά γραφεία και εγκαταστάσεις σε αυτή τη θέση ώστε να εκτρέπουν την εισερχόμενη κίνηση δεδομένων, να αντιγράφουν και να μεταφέρουν τα δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση στην έδρα της BND στο Πούλαχ κοντά στο Μόναχο.

Από την έρευνα των «Νέων» προκύπτει ότι τρεις εταιρείες τηλεπικοινωνιών που λειτουργούν στην Ελλάδα είναι ανάμεσα στα περισσότερα από 550 μέλη-πελάτες του DE-CIX: οι Forthnet, OTEGlobe, και η κυπριακή CYTA, που δραστηριοποιείται και στη χώρα μας.

Ο πρώτος από την Ελλάδα που ήρθε σε συμφωνία με τον DE-CIX ήταν η OTEGlobe στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Από τα έγγραφα που προσκόμισε η BND στο δικαστήριο δεν γίνεται γνωστό αν οι παρακολουθήσεις πραγματοποιούνταν από το 2005 που υπογράφηκε η σχετική συμφωνία μεταξύ της ελληνικής εταιρείας και του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού κόμβου-ωστόσο γίνεται σαφές ότι οι μυστικές υπηρεσίες έχουν τέτοιου είδους δραστηριότητες από τον Απρίλιο του 2010 και μετά. Το Μάιο του 2011 ανακοινώθηκε η συνεργασία της Forthnet με τον DE-CIX, ενώ η CYTΑ προχώρησε σε συμφωνία με τον DE-CIX τον Απρίλιο του 2014.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μόνο η Forthnet απάντησε σε ερωτήματα που απηύθυνε η εφημερίδα στις τρεις εταιρείες σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουν για τη διασφάλιση του τηλεπικοινωνιακού απορρήτου. «Η Forthnet υιοθετώντας πλήρως τις εντολές της ελληνικής νομοθεσίας και του κανονιστικού πλαισίου για τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα λειτουργίας του δικτύου της για την ασφάλεια των διακινούμενων δεδομένων», επισημαίνεται μεταξύ άλλων.

Πέρα από τις 3 εταιρείες αμιγώς ελληνικού ενδιαφέροντος, με τον DE-CIX συνεργάζονται επίσης κολοσσοί του ίντερνετ, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών που παρέχουν τις υπηρεσίες τους και σε Έλληνες πολίτες. Ενδεικτικά αναφέρονται το facebook, και το twitter, η Microsoft, η Verisign, το Yahoo!, η Amazon, το LinkedIn, το Ebay η Deutsche Telecom και άλλοι.

Δηλαδή όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες των Ελλήνων πολιτών περνούν από "κόσκινο". Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Γερμανοί εξάγουν συμπεράσματα ακόμα και για την απείθια ή συμμόρφωση του λαού στις πολιτικές που ασκούνται και εχουν υπαγορευθεί από το Βερολίνο, αλλά και για κινήματα αντίδρασης τα οποία θα μπορούν μέσω των ιθαγενών τοποτηρητών τους να τα "εξαφανίζουν" εν τη γενέσει τους.

Η πώληση του ΟΤΕ σε γερμανικά χέρια από μόνη αποτελούσε θέμα εθνικής ασφάλειας. Μπορεί να δραστηριοποιούνται και άλλες εταιρείες στη χώρα αλλά οι υποδομές ου χρησιμοποιούν ανήκουν στον ΟΤΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου