Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ;


Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Είχαμε γράψει σε περασμένο μας άρθρο εξηγώντας την ψήφο των Ελλήνων, για την απουσία της "αριστεράς" από τον αγώνα των απλών ανθρώπων όταν εναντίον τους έχουν την εφορία ενός εχθρικού κράτους.
 Το σχετικό απόσπασμα του άρθρου μας αναδημοσιεύουμε σήμερα αντί άλλου σχολίου: 

" ...Το ΚΚΕ καλεί σε " ανυπακοή" αλλά αφήνει μόνους τους ταλαίπωρους εργαζόμενους ή άνεργους, να τα βγάλουν πέρα με τους άδικους φόρους και τα χαράτσια, που έχει επιβάλει μια δωσίλογη στους τοκογλύφους του διεθνούς κεφαλαίου κυβέρνηση, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία  ό,τι δεν παράγει εισόδημα υπερφορολογείται και ό,τι παράγει, υπερφορολογείται δύο φορές!!! 


Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να συστήσουν έναν νομικό όμιλο όπου με δικηγόρους τους, θα βοηθούσαν δωρεάν τους απλούς ανθρώπους και θα κατέθεταν ομαδικές αγωγές εναντίον των παράλογων, αντισυνταγματικών και εξοντωτικών "νόμων"  υπερφορολόγησης των αδυνάτων.
Αντί γι αυτό το ΚΚΕ καλεί σε μια αόριστη "ανυπακοή" και ο ΣΥΡΙΖΑ μεταθέτει την ανακούφιση του λαού στο μέλλον, όταν θα γίνει κυβέρνηση.

Εάν η Αριστερά είχε σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του λαού, θα είχε αποκτήσει την λαϊκή αποδοχή σε ποσοστά που θα ξεπερνούσαν το 50% και θα είχε κατατροπώσει τους άθλιους και ανάλγητους δωσίλογους της συγκυβέρνησης." 

Δείτε πως αντέδρασε απέναντι στην εφορία του Στουρνάρα ένας Έλληνας. 

Δείτε προσεκτικά και αναρωτηθείτε: 
Ποια είναι η δική σας στάση;
(Κι εμείς προσθέτουμε: Ποιά είναι η στάση της "αριστεράς";) 

«Τηλεφωνική κλήση δέχθηκα σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών

2104802668:

- Ο κύριος Τίγκας Ιάκωβος του Σπυρίδων;

- Μάλιστα του Σπυρίδωνος. Τι θέλετε;

- Από το Υπουργείο Οικονομικών σας τηλεφωνούμε. Απ΄ότι μας δείχνει το σύστημα, δεν έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση. Αυτό ισχύει;

- Ναι ισχύει γιατί;

- Και γιατί δεν υποβάλατε δήλωση;

- Γιατί δεν αναγνωρίζω υποχρέωσή μου, να υποβάλω φορολογική δήλωση στους δοσίλογους & κατακτητές της Πατρίδας μου. Στους Προδότες της Ελλάδας.
- Όπως νομίζετε. Ομως το σύστημα ούτε εφέτος σας επιτρέπει να υποβάλετε δήλωση, γιατί δεν κάνατε πέρυσι!!!;;;
- Δεν μου λέτε; Το σύστημά σας σας ενημέρωσε ότι έχω υποβάλει μήνυση κατά της ΔΟΥ Πολυγύρου & κατά παντός υπευθύνου για παράνομη επιβολή φόρου, τον οποίο αδυνατώ να πληρώσω, & ο οποίος μου επιβλήθηκε βάσει μιάς παράνομης δανειακής σύμβασης που υπογράφτηκε χωρίς να με ρωτήσει κανείς & χωρίς να περάσει από την Βουλή, σε ένα ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο του Ηνωμένου Βασιλείου, & παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία με βάση το Αγγλικό δίκαιο;

- Οχι κύριε Τίγκα, το σύστημα δεν μπορεί να τα δει αυτά.

- Λοιπόν άκουσε. Να πεις σε εκείνη την ποντικομαμή τον Στουρνάρα, ότι δεν έχω καμία υποχρέωση να υποβάλω φορολογική δήλωση, στους Αγγλους & στους Γερμανούς, παρά μόνον στο Ελληνικό Κράτος, το οποίο δεν υπάρχει, γιατί βρίσκεται υπό κατοχή.

Να του πεις ακόμη ότι δεν αναγνωρίζω την παρούσα Κυβέρνηση των προδοτών ως Κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά τους θεωρώ προδότες & δοσίλογους εχθρούς της Πατρίδας μου & της ιδιοκτησίας μου, η οποία προστατεύεται από το Σύνταγμα.

Όποιος τολμήσει & έρθει κατά δω, οι καραμπίνες είναι γεμάτες. Εχουμε πόλεμο. Να του πεις ακόμη, ότι θα φύγετε με ελικόπτερο σύντομα αν προλάβετε. Ενημερώστε & την Μέρκελ, ότι εδώ δεν περνάει η μπογιά της.
- Μάλιστα κύριε Τίγκα όπως νομίζετε, το μήνυμά σας έχει καταγραφεί. Θα διαβιβαστεί αρμοδίως. Καλύτερα μιάς ώρας Ελεύθερη Ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά & φυλακή.

 Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου