Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ


 Ο ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ : "ΚΑΝΟΥΜΕ... ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ"!
(ΒΙΝΤΕΟ)



Ότι επίκειται εθνοκάθαρση του ρωσόφωνου πληθυσμού στην πρώην ανατολική Ουκρανία και νυν Νέα Ρωσία, από τις ναζιστικές δυνάμεις του Κιέβου με την συνδρομή εκατοντάδων Αμερικανών μισθοφόρων αποκάλυψε σήμερα το πρακτορείο ειδήσων της νεοσύστατης χώρας.

 Τονίζει μάλιστα ότι ο Ποροσένκο ρίχνει "στάχτη" στα μάτια για δήθεν ειρηνευτική προσέγγιση ενώ την ίδια στιγμή μεταφέρει 10 χιλιάδες Ουκρανούς στρατιώτες, ναζί του Δεξιού Τομέα και μισθοφόρους στο Μίσκολτς.


Την ίδια στιγμή αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Πολωνού ΥΠΕΞ ότι οι Πολωνοί "κάνουμε στοματικό σεξ στις ΗΠΑ χωρίς αντάλλαγμα" εννοώντας ότι προσφέρουν γη και ύδωρ στις ΗΠΑ και έρχονται σε ρήξη με τους Ρώσους για αμερικανικά συμφέροντα.

Ο λόγος που στην Δύση, σύμφωνα με τους μαχητές της Νέας Ρωσίας, αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σχέδιο Β όπως ο ίδιος ο πρόεδρος Ποροσένκο το ονόμασε αλλά δεν αποκάλυψε, σε περίπτωση που δεν αποδώσει το ειρηνευτικό σχέδιο Α, είναι γιατί όσο περνά ο καιρός η ουκρανική κρίση ευνοεί την Ρωσία, και οι μαχητές της Νέας Ρωσίας κατόπιν και του αίματος που έχει χυθεί δεν θα ξαναδεχθούν να γίνουν ποτέ Ουκρανοί πολίτες. 

Συνεπώς ο λαός αυτός δεν βολεύει τους σχεδιασμούς της Ουάσιγκτον και θα πρέπει να φύγει από τις εστίες του.

 Στις ΗΠΑ θεωρούν- με βάση τα όσα λέει το πρακτορείο- ότι πρέπει να αναγκάσουν την Ρωσία είτε να παρέμβει και να την "σατανοποιήσουν" τα ελεγχόμενα δυτικά ΜΜΕ, είτε να μην κάνει τίποτα και να επιτρέψει στους ναζί του Κιέβου να εκκαθαρίσουν τους κατοίκους της Νέας Ρωσίας, οδηγώντας έτσι σε κρίση στο εσωτερικό της Ρωσίας όπου και θα κατηγορηθεί ο Β.Πούτιν για προδοσία και στην καλύτερη των περιπτώσεων ως αδύναμος. Επιδιώκεται δηλαδή από τους Αμερικανούς να διακοπεί το "σκακιστικό" παιχνίδι, της υπομονής και των προσεκτικών κινήσεων που φανερά ευνοεί τον Ρώσο πρόεδρο.

Ας δούμε τι λέει το πρακτορείο

«Η Ουάσιγκτον συνειδητοποίησε ότι ο χρόνος, είναι, τελικά,  με την πλευρά της Ρωσίας. Έτσι για τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες μπορεί να εκδηλωθεί μια ριζική αλλαγή στην ανάπτυξη της ουκρανικής διένεξης.

Στην Ουάσιγκτον έχουν την πεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο θα αναγκάσουν τη Ρωσία να παρέμβει.Ο Ποροσένκο ανέλαβε πρωτοβουλία με την ενίσχυση της φιλειρηνικής ρητορικής για κατάπαυση του πυρός, ενώ τη στιγμή που το λέει, υπάρχουν ομάδες μισθοφόρων στην περιοχή.

Από τις 20 Ιουνίου που υποσχέθηκε  κατάπαυση,  παρουσιάζεται η μεγαλύτερη δραστηριότητα στο Μίσκολτς. Μεταφέρονται όπλα και εξοπλισμός σε φορτηγά, στα οποία είναι μισά φορτωμένα με στρατό και μισά με άνδρες με πολιτικά. Σε κάθε όχημα υπάρχουν 60 με 80. Επίσης μεταφορές γίνονται και οδικώς και σιδηροδρομικώς. Μιλάμε για μεταφορά στην νότιο ανατολική Ουκρανία περίπου 10 χιλιάδες από καλά εξοπλισμένους μαχητές. Πριν από όποια επιχείρηση θα ξεκινήσει σε πλήρη κλίμακα εθνοκάθαρσης του πληθυσμού της Νέας Ρωσίας.

Η προπαγανδιστική εκστρατεία θα αρχίσει μέσω της αμερικανικής μηχανής με προπαγανδιστική εκστρατεία στο ευρωπαϊκό κοινό.

Θα ανακοινωθούν οι σφαγές που διαπράχθηκαν από τους αυτονομιστές που υποστηρίζονται από τη Ρωσία.

Στόχος τους είναι να πείσουν το δυτικό κόσμο ότι τα πράγματα είναι έτσι. Θα προσπαθήσουν να ενσπείρουν αμφιβολίες και να προκαλέσουν σύγχυση.
Η όλη επιχείρηση έχει προγραμματισθεί και είναι προσανατολισμένη για τους εκπροσώπους των δυτικών μέσων ενημέρωσης που δεν έχουν το χρόνο να καταλάβουν ποιος και γιατί αντιστέκεται. Την ίδια χρονική περίοδο, οι Ρώσοι ανταποκριτές- αμυνόμενοι- θα δημιουργήσουν την εντύπωση ότι οι θηριωδίες διαπράχθηκαν από τους Ουκρανούς.»

"Στόχος και σκοπός όλων αυτών είναι η πρόκληση κύματος αγανάκτησης στη Ρωσία για τις «ουκρανικές θηριωδίες» και θα αναγκάσουν την κυβέρνηση να στείλει στρατεύματα, για να πουν, τελικά ότι τα γεγονότα προκλήθηκαν από τη Ρωσία για να δικαιολογήσουν την εισβολή.

Η ένταση που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια ενδεχόμενης σφαγής θα διαταράξει το ρωσικό λαό και η προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο με θέμα τη αποστολή στην νότιο ανατολική Ουκρανία στρατευμάτων, θα θεωρηθεί ως αδυναμία του Κρεμλίνου, αν όχι προδοσία.

Θα πρέπει να επισημανθεί- γράφει το δημοσίευμα- ότι η πλειοψηφία των μισθοφόρων που έχουν εκπαιδευτεί για αυτό το σενάριο  μιλούν τη ρωσική γλώσσα."

Την ίδια στιγμή ο Πολωνός ΥΠΕΞ αποκάλυψε επί της ουσίας ότι η χώρα του συμμετέχει ως πιόνι στους σχεδιασμούς της Ουάσιγκτον, στο ουκρανικό ζήτημα.

O Πολωνός υπουργός Εξωτερικών φαίνεται πως πιστεύει ότι η συμμαχία της χώρας του με τις ΗΠΑ δεν αξίζει τίποτα.Σύμφωνα με το πολωνικό περιοδικό «Wprost», σε συνομιλία που είχε ο Sikorski με τον Jacek Rostowski, βουλευτή και πρώην υπουργό και η οποία διέρρευσε, ο Πολωνός ΥΠΕΞ ακούγεται να λέει ότι νιώθει πως η Πολωνία προσφέρει... στοματικό σεξ στις ΗΠΑ και εκείνες δεν δίνουν τίποτε σε αντάλλαγμα!

Το δημοσίευμα το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις είδε το «φως» της δημοσιότητας την Κυριακή, ενώ το περιοδικό υποσχέθηκε να δημοσιεύσει και άλλους διαλόγους από τη συζήτηση των δύο αντρών.

Σύμφωνα με το «Wprost», ο Sikorski είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός όσον αφορά στην εξάρτηση της χώρας του -τον πιο «πιστό» σύμμαχό των ΗΠΑ στην ανατολική Ευρώπη- από την αμερικανική προστασία.

«Η συνεργασία ΗΠΑ - Πολωνίας δεν αξίζει τίποτα. Είναι μάλιστα ζημιογόνα γιατί δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας στην Πολωνία», φέρεται να είπε ο Sikorski, προσθέτοντας: «Είναι βλακείες. Θα συγκρουστούμε με τους Ρώσους και τους Γερμανούς και μετά θα λέμε και ότι όλα είναι καλά, επειδή προσφέραμε στοματικό σεξ στην Αμερική. Μεγάλα κορόιδα».

Στην ηχογραφημένη συζήτηση που φέρεται να έχει διαρρεύσει, ο Πολωνός ΥΠΕΞ ρίχνει, πάντως, το φταίξιμο στη φύση των σχέσεων ανάμεσα στη Βαρσοβία και την Ουάσινγκτον, όσον αφορά στη νοοτροπία που έχει σήμερα η Πολωνία.

«Το πρόβλημα στην Πολωνία είναι ότι έχουμε ιδιαίτερα χαμηλή αυτοπεποίθηση και ρηχή υπερηφάνεια», αναφέρει ο υπουργός.

Πάντως, παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί έπειτα από τη δημοσίευση του «καυτού» διαλόγου, η πολωνική κυβέρνηση αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ωστόσο, δεν αμφισβήτησε την αυθεντικότητα των ντοκουμέντων που διέρρευσαν...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου