Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ


ΠΕΡΑΣΕ ΩΡΑΙΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!






Με κακουργηματική αναίδεια ο Στουρνάρας «αστειεύτηκε»  κατά τη τελετή παράδοσης-παραλαβής, λέγοντας στον Χ. Σταϊκούρα ότι «τελικά, μάλλον περάσαμε ωραία, εγώ με το σούσι μου κι εσύ με τα σουβλάκια!».


Το ότι χαράτσωσε το σύνολο των απλών Ελλήνων πολιτών και τους οδήγησε στην φτώχεια την ανεργία και την...αυτοκτονία, δεν το θυμάται. Θυμάται μόνο το σούσι του!!!

Στην συνέχεια απεδείχθη και ιερόσυλος ταυτίζοντας την εσχάτη προδοσία του ξεπουλήματος της χώρας με των αγώνα των Ελλήνων στις Θερμοπύλες!!!

«Είμαι σίγουρος ότι θα φυλάξει τις Θερμοπύλες δηλαδή τα επιτεύγματα που είχαμε μέχρι τώρα» δήλωσε ο τέως για το διάδοχό του υπουργό Οικονομικών, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι, «αναγνωρισμένος για την προσφορά του»,(!!!) τονίζοντας με το γνωστό ύφος του δωσίλογου ότι «οι αγορές αντιδρούν θετικά στη νέα κυβέρνηση».

Τώρα πώς οι τραπεζίτες ταυτίζονται με τους τότε αμυνόμενους Έλληνες και οι τότε επιτιθέμενοι χρυσοφόροι Πέρσες είναι ο φτωχοποιημένος Ελληνικός λαός, όσο και το κατά πόσο ενδιαφέρει τους ταλαίπωρους Έλληνες αν «οι αγορές αντιδρούν θετικά στη νέα κυβέρνηση». αυτά μόνο το απύλωτο θράσος του Στουρνάρα μπορεί να τα εξηγήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου