Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ (ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ) ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΦΟΣΦΟΡΟΥ

Έγκλημα πολέμου από τους νεοναζί του Κιέβου. Έριξαν βόμβες φωσφόρου σε αμάχους στο Σλαβιάνσκ 

ΒΙΝΤΕΟ




 Tην απαγορευμένη από τον ΟΗΕ και τις διεθνείς συνθηκες βόμβα φωσφόρου χρησιμοποίησαν οι νεοναζί του Κιέβου στο Σλαβιάνσκ. Την ίδια στιγμή επίθεση έχουν εξαπολύσει στην Μαριούπολη οι ουκρανικές ΕΔ ή ότι έχει απομείνει από αυτές αφού χιλιάδες ρωσόφωνοι έχουν αυτομολήσει προς την πλευρά των δυνάμεων Αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας.

Εμβρόνητος ο κόσμος παρακολούθησε τις ναζιστικές δυνάμεις του Κιέβου να χρησιμοποιούν βόμβες φωσφόρου εναντίον των ρωσόφωνων στο Σλαβιάνσκ, και την εκπρόσωπο του State Department Τζένιφερ Ψάκι, να προσποιείται ότι δεν το ξέρει εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον Λευκό Οίκο σε εκατοντάδες δημοσιογράφους. Μάλιστα στην αρχή είπε το αμίμητο "μιλάμε για ρωσικές βόμβες"; Για να τν δορθώσουν οι δημοσιογράφοι ότι πρόκειται για "ουκρανικές". Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έλεγε ότι δεν είνι ενήμερη για το θέμα γιατί δεν πρόλαβε να διαβάσει τα τελευταία δελτία στο γραφείο της.

Ηταν εμφανές και από την γλώσσα του σώματος ότι ήταν πολύ ενοχλημένη από τις ερωτησεις. Είχε συνηθίσει στο χάιδεμα των δυτικών ΜΜΕ.

Ακολουθεί το βίντεο με την ρίψη βομβών φωσφόρου από ουκρανικά αεροσκάφη. Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου οι νεοταξικές ελίτ θέτουν προς αμφισβήτηση ακόμα και αυτά που βλέπουν τα μάτια μας.

Tην ίδια στιγμή ουκρανικές νεοναζιστικές δυνάμεις περικύκλωσαν τη Μαριούπολη, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο των ρωσόφωνων και ξεκίνησαν γενικευμένη επίθεση όπως ανακοίνωσε ο ουκρανός καθεχτωτικός υπουργός Εσωτερικών στη σελίδα του στο Facebook.

Οι δυνάμεις των ρωσόφωνων που αντιτίθενται στη ναζιστική ηγεσία του Κιέβου, επιβεβαίωσαν ότι διεξάγονται μάχες και ανακοίνωσαν ότι πέντε άνδρες τους σκοτώθηκαν. Η Μαριούπολη είναι το μεγαλύτερο ουκρανικό λιμάνι στην Αζοφική Θάλασσα και σημαντικός εξαγωγέας χάλυβα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου