Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗ ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.


ΠΡΟΣ ΤΗΝ Π.Γ. ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.



Η δημοσκόπηση από τη Ζούγκλα (18/3/14)


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή διότι εκφράζει και την δική μας άποψη, με πόνο για το κίνημα του λαού που μπορούσε να εκφράσει ένα Εθνικό Παλαϊκό Μέτωπο, με άλλες δομές ηγεσίας και οργάνωσης. Οι αποχωρήσαντες αλλά και κάποιοι από τους εναπομείναντες στα ηγετικά οργανα του ΕΠΑΜ γνωρίζουν ότι αυτό που γράφουμε είναι ειλικρινές. 
Πιστεύουμε πάντως ότι ποτέ δεν είναι αργά για την δημιουργία ενός γνήσιου Εθνικού Παλαϊκού Μετώπου, με έμφαση στην Εθνική του ταυτότητα.


ΠΡΟΣ ΤΗΝ Π.Γ. ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

Κατηγορείστε κύριοι για κακή εκτίμηση της κατάστασης, προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά. 


Αφήσατε να καλλιεργηθεί μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία εκλογικού αποτελέσματος ,ενώ όλα έδειχναν συντριβή. Και μη μας πείτε ότι πέσατε έξω, επειδή εμείς δεν πέσαμε.
Και όταν λέω, εμείς, εννοώ οι απλοί επαμίτες.
Όπως και να έχει έπρεπε να είχατε προετοιμάσει τον κόσμο του Ε.ΠΑ.Μ, που έδωσε την ψυχή του σε αυτόν τον χαμένο από την αφετηρία του αγώνα.

Ανεκδιήγητοι υποψήφιοι, μέλη της Π.Γ. ανίκανοι να αρθρώσουν πολιτικό λόγο και με λάθος τακτική, ίδια με αυτό που πολεμάγαμε. Γνωστοί καλλιτέχνες ,χωρίς πολιτιστική δράση της προκοπής, (βλέπε Μουτσάτσου), χάχανα και αυτάρεσκες συνεντεύξεις από την Γ. Μπάστα, σε δυο -τρία μέλη επιφανή του Ε.ΠΑ.Μ. (και είχατε και την αναίδεια,να κατηγορήσετε υποψηφίους της επαρχίας για αυτοπροβολή). Ανέβασμα στο facebook από ταβερνάκια, και διαλείμματα του περιφερόμενου θιάσου της Π.Γ. ,και όλα όσα έχει σιχαθεί ο κόσμος να βλέπει και εμείς να καταγγέλλουμε.

Αναρωτιέμαι συναγωνιστές της Αθήνας, ήταν τόσο δύσκολο να βρείτε ,αγωνιστές αποδεδειγμένους να προτείνετε στον κόσμο; Π.χ ας πούμε, Αθανάσιος Τσακάλης, αξιωματικός του Π.Ν.που διώχτηκε για τον αγώνα του κατά του τζαμιού ,εν υπηρεσία ,και όχι απόστρατος.

Μαρία Μαργαρίτη. Ηρωική εισαγγελέας, κυνηγήθηκε άγρια από την "δικαιοσύνη", επειδή έβγαλε στο φως τα σκάνδαλα τους και την διαπλοκή τους, και ένα σωρό άλλοι, που κάνανε αντίσταση στην υπηρεσία τους και κυνηγήθηκαν ,και όχι να κάνουνε αντίσταση ,τώρα που πήρανε σύνταξη από το υπουργείο , κατά τον ανεκδιήγητο πρώην πρέσβη Χρυσανθόπουλο (κι 'οχι μόνο) 
Προτείνατε λοιπόν στον κόσμο, μια μετάλλαξη του ΠAΣOK, η της Ν.Δ, η του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι ο κόσμος ψήφισε τα ορίτζιναλ. Κατανοητό. Απλή λογική που δεν την έχετε συναγωνιστές μου.

Κύριοι είναι καιρός να ψαχτείτε ,και να σταματήσετε τις ανοησίες ,αν θέλετε να βοηθήσετε το μέτωπο. Περάστε στο παρασκήνιο, και αφήστε στο προσκήνιο συναγωνιστές ικανούς να ενώσουν τον κόσμο ,προς την κατεύθυνση της ανατροπής και της απελευθέρωσης της χώρας από τους κατακτητές. 

Καλλίνικος Χαρίτων. Προβληματισμένος Ε.ΠΑ.Μ.ίτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου