Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ 



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Δεν έχετε ιδέα τι θα δείτε ( μετά τα γεγονότα ) κουράγιο να έχετε να ανεβείτε αυτό το βουνό των βασάνων που έρχεται τώρα, όταν θα φτάσετε στην κορυφή και θα δείτε τι έρχεται, η καρδιά σας θα φύγει από το στήθος σας από χαρά, η ψυχή σας θα γίνει γαλήνια και ποιος θα είναι άξιος και δυνατός να κρατήσει το νου του στην θέση του ;

Θα δείτε στην πραγματικότητα πως λέγεται αυτό που λέτε εσείς, Ζωή, αυτό έχετε να ζήσετε, δεν σας κρατά Ο Χριστός με ελπίδες.

Θα ζουν σε αυτήν την χώρα πλέον ευτυχισμένοι άνθρωποι ! σε αρμονία Θεϊκή , και τα ζώα θα μιλούν με τους ανθρώπους.

Έτσι θα γίνει η Ελλάδα, μην την βλέπετε τώρα περιφρονημένη 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ( ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ) ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ

‘’ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ‘’ Σας λεω και μιαν άλλη αλήθεια …..‘’ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ‘’

Μέσα από αυτήν την αγριότητα που εσείς την προκαλείτε θα πέσει μια τέτοια ηρεμία που δεν θα έχετε με ποιον να τσακωθείτε !

Ο Θεός δεν θέλει τα παιδιά Του να υποφέρουν ούτε να γυρίσουν στην λίθινη εποχή αλλά να επιστρέψουν και να ζουν στην εποχή της πίστεως και της Αναστάσεως Του Κυρίου μέσα τους.

Σύντομα οι δικοί μας ( οι Έλληνες ) επιστήμονες, φωτισμένοι από το Άγιο Πνεύμα, θα κάνουν τα ακατόρθωτα της γης αυτών των ημερών.

Παιδιά μου η επιστήμη η δική σας περπατά μόνον στην Γη. Η επιστήμη του Θεού όμως πηγάζει μόνον από τον Ουρανό.

Όταν παιδιά μου με την έκρηξη ( στον ήλιο ) λέτε ότι θα καταστραφούν όλα ( δηλαδή, οι δορυφόροι τα ηλεκτρονικά κ.λ.π τι λέτε παιδιά μου, στην Ελλάδα θα δουλεύουν η όχι ;

Δεν θα τα χρησιμοποιήσετε βεβαίως πλέον, αλλά θα είναι ως δείγμα αποδείξεως της προστασίας προς την Ελλάδα.

Διότι οι δικοί μας ( Έλληνες ) επιστήμονες θα φτιάξουν σύντομα ένα σύστημα χωρίς δορυφόρους, για να δουλεύουν αυτά.

Όταν θα δουλεύουν δε αυτά τα μηχανήματα στην Ελλάδα, τότε θα καταλάβουν ποιοι είσαστε εσείς στην Ελλάδα.

Σας είπα ότι σύντομα οι δικοί μας ( Έλληνες ) επιστήμονες, φωτισμένοι από το Άγιο Πνεύμα, θα κάνουν τα ακατόρθωτα της γης αυτών των ημερών.

Δεν θα χρειάζεσθε τα άχρηστα του ουρανού ( τους δορυφόρους ) και πάνω από αυτήν την γη ( την ελληνική ) θα περάσουν με αστραπιαία δύναμη τα φώτα της ερχομένης και αναμενόμενης επιστήμης.

Αυτό το γνωρίζουν εκείνοι ( οι κάτω ) όπως επίσης γνωρίζουν ότι η πρώτη υλη έχει όλες τις δυνατότητες της θεραπείας, και σύντομα θα αποκαλυφθεί μηχάνημα το οποίον θα συγκεντρώνει τις θεραπευτικές ουσίες της πρώτης ύλης ( Ήλιου )

Αυτή η εφεύρεση θα γίνει εδώ ( Ελλάδα ) και ούτε φάρμακα θα ισχύουν ( θα χρειάζονται).Αυτό θα φέρει την μεγάλη αναστάτωση, διότι θεόσταλτες γνώσεις θα είναι.

Αυτή θα είναι η επιστήμη που θα γνωρίζετε, από κάποια στιγμή και έπειτα, αλλά τα πρώτα δείγματα αυτής της αποκάλυψης θα τα δείτε.

Από την θερμότητα δεν δημιουργείται κίνησης; δεν έχετε θεραπεία τώρα με κάποιον τρόπο υπέρυθρη; Όμως μέσα εκεί λείπει η ουσία. Γι’ αυτό εσείς οι ίδιοι λέτε ότι ο ήλιος είναι ο καλύτερος ιατρός.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚ ΘΕΟΥ… Ακούσατε ποτέ την γλώσσα των Αγγέλων; 

παιδιά μου μην παραξενευτείτε όταν θα ακούσετε την γνήσια γλώσσα η οποία ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΙΔΩΝ ( ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ) ΑΥΤΩΝ.

Όταν θα διαβάσετε την γλώσσα αυτήν και όταν το αυτί σας θα σφυρηλατηθεί με την γλώσσα αυτήν, με τα μάτια κλειστά θα διαβάσετε τα Ουράνια κείμενα, και θα καταλάβετε όλη την Ουράνια εξέλιξι από την αρχή μέχρι το τέλος στην πορεία των πραγμάτων , Και τότε θα μπορέσετε να διαβάσετε ( και να καταλάβετε ) όλα τα αρχαία κείμενα τα οποία εις την γλώσσα ετούτην εγράφησαν.

Σύντομα, όλα τα παιδιά Του Κυρίου θα μαζευτούν εδώ (Ελλάδα ) διότι από εδώ μαζί με Τον Κύριο θα ξεκινήσουν την μεγάλην πορεία της ανθρωπότητας.

Ετοιμασθείτε να ακούσετε αυτά που δεν έχετε ακούσει ποτέ, ετοιμασθείτε να ψέλνετε μαζί με τους αγγέλους.

Θα ζήσετε παιδιά μου σε μια χώρα χρυσαφένια, σε μια χώρα που ο ήλιος θα χαμογελά πρωί και βράδυ ( παραβολικά )

Διότι για την χώρα αυτή εργάστηκαν άπειροι Μάρτυρες, Μαρτύρησαν με το όνομα του Χριστού στα χείλη τους, και εν ονόματι Του, αλλά ταυτοχρόνως με τον νου τους στην Ελλάδα ( υπέρ Πίστεως και Πατρίδος )

Αυτές οι θυσίες, οι ουράνιες θυσίες, έχουν καλύψει την χώρα μας απ’ άκρη έως άκρη, και η ευλογία Του Θεού τίμησε, τιμά και θα τιμήσει τις θύσεις αυτές!

Παιδιά μου αυτή η χώρα η χώρα μας, είναι η χώρα Του Κυρίου, όλη η γη είναι η χώρα του βέβαια, αλλά φαντασθείτε ότι μένετε σε ένα πάμπλουτο σπίτι όμως σας αρέσει να κάθεστε πάντα σε ένα μέρος πιο πολύ. Ε! και Ο Θεός διάλεξε την γωνιά Του…σ’ αυτην την γωνιά θα ακουστούν οι ψαλμοί των αγγέλων, θα ακουστή η βοή των καθαρών νερών.

Η γωνιά αυτή θα εμπλουτίζεται από των καθαρών φώτων…
Ετοιμασθείτε να ακούσετε αυτά που δεν έχετε ακούσει ποτέ, ετοιμασθείτε να ψέλνετε μαζί με τους αγγέλους.

Παιδιά μου η γραφή σας θα αλλάξει και θα γίνει όπως ήταν πριν, η νοημοσύνη σας θα φθαση εκεί που δεν φθασατε ποτέ ως τώρα. Και σ’αυτην την γωνιά, σ’αυτην την Γη, ευτυχισμένοι εσείς με ποιον δίπλα θα περπατήσετε;

Γ’αυτό παιδιά ειλικρινή μετάνοια, εξομολόγηση και κατάθεση ψυχής στο Πατέρα σας 

Σύντομα στην χώρα μας θα ανθίσουν όλες οι επιστήμες, οι οποίες δεν θα ομοιάζουν με τις επιστήμες που γνωρίζετε εσείς. Θα διασταυρώνεται η μια με την άλλη, διότι δεν θα λειτουργεί η μια χωρίς την άλλην

Θα ανθίσει πρώτα η επιστήμη της Σοφίας και αυτή θα κυβερνά τις άλλες επτά επιστήμες που σήμερα τις γνωρίζετε με άλλα ονόματα, τις ξέρετε από τα αρχαία κείμενα , Του Μ. Βασιλείου, Της Αγίας Αικατερινας...

Ότι ανήκει στην Ελλάδα δεν θα μολυνθεί

Αναγέννηση Ορθοδοξίας-Μεγάλωμα Ελλάδας

π. Σίμων Αρβανίτης: «Η Ελλάς θά δείτε σε λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη. Όχι μόνο θα δείτε, θά έχει εξαίρετο καί λαμπρό παράδειγμα εις όλη την οικουμένη».

π. Εφραίμ Αριζόνας: «Η ζωή αυτών των χρόνων, θα είναι μια παραδεισένια πάνω στη γη από απόψεως αγαθών και από απόψεως πίστεως».

Άγιος Παΐσιος: «Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν

Όσιος Ιωάννης Χοζεβίτης: «Τότε η Ορθοδοξία εις όλον τον Κόσμον θα ακτινοβολήσει, θα αφανισθεί η κακία και μεγάλη Αγάπη θα υπάρχει!».

Ιεροκήρυκας Δημήτριος Παναγόπουλος: Το Άγιο Όρος (θα το δείτε αυτό, εγώ δεν θα ζω), με τις πρεσβείες της Θεοτόκου, μια μέρα θα «δώσει» τούς Ευαγγελικούς κήρυκες, προκειμένου να Ευαγγελίσουν όλη την ανθρωπότητα, ύστερα από τον μεγάλο σπαραγμό και την μεγάλη καταστροφή, πού μας περιμένει και την οποία θα φτιάξουμε μόνοι μας…

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός : «Καλότυχος ὅποιος ζήσει μετὰ τὸ γενικὸ πόλεμο. Θὰ τρώγη μὲ ἀσημένιο κουτάλι...»…….. «Μετὰ τὸ γενικὸ πόλεμο θὰ ζήση ὁ λύκος μὲ τ᾿ ἀρνί»

Από Ποιήματα Γερόντισσας ΟΙΜΟΣ :

Ποιήματα Γερόντισσας (ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ 3/1/2012) : Τότε θα κάνει ( Ο ΧΡΙΣΤΟΣ) ένδοξη την χώρα αυτή, και θα βάλει κυβερνήτη δικό του παιδί, χριστιανό, ν’ αναλάβει να κυβερνήσει τον λαό τον Ελληνικό. ……Θα πάρετε πίσω κάθε έδαφος Ελληνικό, που καταπατήθηκε χρόνια πριν από εχθρό.

Ποιήματα Γερόντισσας 27-3-2012 : Μεγάλη χώρα και ένδοξη θα γίνει η Ελλάδα, με κυβερνήτη χριστιανό θα κάνει πράγματα μεγάλα. Πλούτος στο υπέδαφος θα βρεθεί και λείψανα αγίων,

πλούσια χώρα θα γίνετε σε χρήμα αλλά και θείων μεγαλείων. Τα αρχαία θα διδάσκονται σ’ ολόκληρο τον κόσμο, παντού θα πάνε αποστολές να διδαχτεί το Ευαγγέλιο μόνο. Η Ελλάδα θα γίνει ένδοξη αλλά και πολύ μεγάλη , αφού πίσω θα πάρει πια τα εδάφη της που έχασε και πάλι………

Ποιήματα Γερόντισσας 7-5-2012 : Απρόοπτα κι ανέλπιστα θα βάλω κυβερνήτη, Ορθόδοξος θα είναι χριστιανός και δίκαια τον κόσμο θα κυβερνήσει. Όλες οι χώρες θα έχουνε πείνα και αναρχία, κι ο πόλεμος ο τρίτος παγκόσμιος θα φέρει δυστυχία. Εσείς όμως δεν θα λάβετε μέρος σε τόσο αίμα,

γιατί σας θέλω αναίμακτους να αγαπάτε Εμένα. Η χώρα σας θα γίνει πλούσια, σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ήρθε ο καιρός πλέον αυτός με το δίκαιο να διοικεί τον κόσμο.

Αυτοί που τώρα σας περιφρονούν και τόσο σας χλευάζουν, θα έρθει γρήγορα ο καιρός που απ’ τα χέρια σας θα λάβουν. Γιατί θα είναι σε κατάσταση, πολύ εξαθλιωμένη, οικονομικά αλλά και ηθικά πολύ δυστυχισμένοι. Φως θα ρίξω πολύ πάνω απ’ την Ελλάδα, θα φέρει ειρήνη και ιδανικά σε όλα τα κράτη τ’ άλλα…… Δεν θα γίνουν μαγικά όλα αυτά που σας είπα, αλλά με μετάνοια και προσευχή και αγώνα μέρα νύχτα. Αμήν.

Ποιήματα Γερόντισσας 13-5-2012 ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ : Και όλα θ’ αλλάξουνε, η Ελλάδα θα λαμπρύνει θα φύγει πλέον η σκοτεινιά, το κέντρο του κόσμου θα γίνει. Την Πόλη θα την πάρετε, δώρο θα σας την δώσουν, γιατί ανήκει σ’ εσάς, χωρίς να σας ματώσουν.

Ποιήματα Γερόντισσας 17/8/2013 ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ : Όσο για την Ελλάδα μας την αγαπώ πολύ, είναι η Χώρα που θα δώσει τα φώτα της, σ’ ολόκληρη τη γη!

Ποιήματα Γερόντισσας 20- 7- 2015 ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ: Έτσι θα γίνει το σχέδιο του Μέγα Ταξιάρχη. Θ’ αδειάσει τότε η χώρα σας, θα μείνετε μονάχοι. Καράβια θα τους παίρνουνε, στις χώρες τους θα πάνε, θα φοβηθούν τόσο πολύ, που πίσω τους δεν θα κοιτάνε.

Γεωκών

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΣ!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ!


5 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΚΩΝ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ Η ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν οι προρρήσεις είχαν προορισμό την διασκέδαση ή την ακαδημαϊκή ενασχόληση με τα γεγονότα, πράγματι θα ήταν ανιαρές! Όμως οι προρρήσεις έχουν κύριο προορισμό και στόχο την μετάνοια και την διόρθωση μας, οπότε μόνο για τους τέλειους θα μπορούσαν να είναι ανιαρές!
      Θεωρείς τον εαυτό σου τέλειο;
      Αν ήσουν τέλειος όμως, δεν θα κουραζόσουν γιατί από αγάπη θα ήθελες και οι άλλοι να διορθωθούν και έτσι θα έβλεπες τις προρρήσεις ευχάριστα! Αν σε κουράζουν πάντως, απόφυγε να τις διαβάζεις, είναι απλό...

      Με αγάπη Χριστού

      Για το Οίμος- Αθήνα

      Ρωμανός

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΩΚΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ,ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
  2. DIMI. Αν βαρέθηκες να διαβάζεις τις προφητείες δεν χρειάζεται να βγάζεις χολή απλά μην τις διαβάζεις, κανένας δεν σε έχει αναγκάσει με το ζόρι να τις διαβάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ

      Διαγραφή