Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ


ΘΡΟΝΟΙ – ΘΩΚΟΙ – ΘΩΠΕΥΤΕΣ, ΘΩΠΕΥΟΜΕΝΟΙ




 Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης

Ο θρόνος τυπικά εκκενώθηκε.

Ο τέως θρονιασμένος και το σόι του διαβιούν στην αλλοδαπή και νυμφεύονται ή υπανδρεύονται με ομόφυλους και ομοειδείς τους, προς διατήρηση και διαιώνιση του είδους τους.

Αντικαταστάθηκε από θώκο προεδρικό και κρατικούς θώκους αξιωματούχων θεσμικούς .

Διατηρήθηκε ο θρόνος των επισκόπων.

Οι πραγματικοί εξουσιαστές εντός και εκτός της χώρας μετά την επανάσταση και τον Καποδίστρια, όριζαν και ορίζουν τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τους θρόνους και τους θώκους μέσω της ψοφοψήφου «δημοκρατικά» εκλεγόμενοι. ή με καμιά χουντίτσα επιβαλλόμενοι αν δεν τους έβγαινε.

Όπως δείχνει η νεοελληνική ιστορία εκ των πραγμάτων και εκ του αποτελέσματος που ζήσαμε και ζούμε, τα πρόσωπα αυτά που επιλέγονται είναι θωπευτές και θωπευόμενοι αμφίδρομοι.

Θωπεύουν «χαϊδεύουν» πάντοτε και τους εξουσιαστές που τους ορίζουν και τον λαό που εξουσιάζουν , ως απαραίτητη τακτική και προϋπόθεση για να παραμείνουν στους θρόνους,τους θώκους «θέσεις αξιωματούχων», έδρανα, καρέκλες και οφίκια.

Δεν υπάρχουν παρά μόνον σκόπιμοι τεχνητοί διαχωρισμοί με σφραγίδες, ετικέτες και πινακίδες κομμάτων που αποσκοπούν
στο κομμάτιασμα του τρόπου σκέψης και συνοχής του λαού και του έθνους, ως προληπτικού μέτρου αποτροπής της λαϊκής συσπείρωσης που εν δυνάμει θα απειλούσε της εξουσία τους και των οικονομικών ελίτ συνεργατών και υποστηρικτών τους τους,τραπεζιτών, κεφαλαιούχων, εφοπλιστών, βιομηχάνων κλπ.

Πολύ αριστερίστικη ή ανάλυση;

Κομματιάζουν και αλλοιώνουν τα συστατικά που συνθέτουν την εθνική συνείδηση .

Αυτά τα συστατικά που ορίζουν τα ήθη, τις συνήθειες, τα έθιμα, την πίστη, την ιστορία, την γλώσσα, την παιδεία του λαού.

Είναι αυτά που τους ενοχλούν σαν αγκάθια τον πισινό τους που κάθεται επάνω στους θώκους, τα έδρανα και τους θρόνους που οι άλλοι τους τοποθέτησαν ως τοποτηρητές αμειβόμενους εγκάθετους και λακέδες τους. «Λακές =υπηρέτης με στολή»

Είμαστε έτσι το μοναδικό έθνος κράτος στον κόσμο που ο λαός από διαίσθηση στην πράξη αντιμετωπίζει το κράτος σαν ξένο προς αυτόν,αφού υφίσταται επί δύο εκατονταετίες πολέμους, καταστροφές, ανταλλαγές πληθυσμών,κατοχές και οικονομική λιτότητα και εξαθλίωση ταπεινώσεις και ξεπουλήματα εθνικών ονομάτων νησιών και εδαφών.

Είμαστε το μοναδικό κράτος που αλλοίωσε και αλλοιώνει την γλώσσα που έμαθε η κάθε μάνα στο παιδί της διαδοχικά επί τουλάχιστον δυό τρείς χιλιάδες χρόνια και την γραμματική που ορίζει τον γραπτό λόγο.

Αυτήν την γλώσσα που την παραδέχονται όλοι παγκοσμίως αναγκαστικά γιατί περιέχεται και συνθέτει τις δικές τους γλώσσες κατανοώντας ότι χωρίς αυτή δεν γίνεται να σκεφθούν και να συνεννοηθούν,όλοι ακόμα και οι Τούρκοι.

Αλλοιώνει και θάβει τα αρχαία ευρήματα και τις αρχαιότητες που αποδεικνύουν την ιστορική συνέχεια του έθνους και αισχρά αδιάντροπα αδιαφορεί για τους ανθρώπους του που ζούν ή σκοτώνονται εκτός συνόρων ως μειονότητες, την ώρα που εισάγει και προστατεύει με επιδόματα αλλογενείς και σκίζεται για τα δικαιώματά τους και την ίδια ώρα αφήνει άνεργους άστεγους και πεινασμένους τους ιθαγενείς Έλληνες και τους αντιμετωπίζει με κατοχική βία και καταστολή.

Ατελείωτες οι αναφορές των πρακτικών του κομματικού κράτους μας που μας κρατάει στο χέρι του σαν μαριονέτες και σήμερα μας φοράει προσωπεία εμάς μέχρι και τα ανήλικα νήπια.

Ορατοί και επώνυμοι οι θρονιασμένοι σε θώκους και θέσεις και καθισμένοι στο σβέρκο μας ως μέλη του κωμικού θιάσου με τον σοβαρό βαρύγδουπο τίτλο «Προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία».

Είναι η προεδρίνα η Κατερίνα μας επικεφαλής και οι 300 των εδράνων της Βουλής που εδράζονται στην ανοχή μας και την
πλασαρισμένη διαίρεσή μας σε κόμματα και φατρίες κατά το δόγμα ,διαίρει και βασίλευε.

Αυτοί ξέρουν, εμείς μασάμε πρόσωπα και τίτλους.


ΝΔ και Κούλης ο Γ κατά σειράν διαδοχής κυβερνητικού τίτλου ως μέλος της Μητσοτακικής δυναστείας μαζί με όλο το μπουλούκι επιβολής Κ.Υ.Α.και φιρμανιών

ΚΚΕ και Κουτσούμπας με όλο το πολιτ-μπιρό το πρώην μη αστικό και ριζοσπαστικό, το φιλεργατικο, το νομιμοποιηθέν ανταποδοτικά από τον Εθνάρχη ΚΚ της πατριωτικής συμφιλιωτικής δεξιάς που τους εξόριζε.

Βελόπουλος ο αλοιφεύς, μου διαφεύγει ο τίτλος του αποκόμματος σε ποσοστά

Φώφη ή κληρονόμος άξιου ονόματος, η αφανής και συνταξιούχος μίμος.

Γιανης, ο απολαμβάνων την πειραϊκή ποιότητα και την πατραϊκή παρακαταθήκη.

Μου διαφεύγει ομοίως ο τίτλος του κόμματος, λόγω απαξίας και αδιαφορίας.

Συγνώμη αν λησμονώ ορισμένους από την καθιερωμένη φωτογραφία της οργάνωσης Famiglia democratica στο ετήσιο πάρτυ στην έδρα τους, για γιορτάσουν τους θρόνους τους θώκους και την εξουσία τους επάνω σε μας την πλέμπα,το προλεταριάτο.

Φταίει ομολογώ η οργή μου, μόνο με μένα που επί χρόνια πίστευα και ψήφιζα μόνον ένα από αυτούς ως ύστατη ελπίδα και νοιώθω πουλημένος και ράκος κομματικό ,αγανακτισμένος πολιτικά.

Πλακάκια όλοι τα κάνανε στην πλάτη μας και μας πίνουν το αίμα και στέλνουν τα άνεργα παιδιά μας, το αίμα μας ,ξανά μετανάστες παρουσία και αφωνία του μπροστάρη προστάτη του εργάτη του άγνωστου αστικού και διεθνιστικού ΚΚΕ.

Την δεξιά την γνωρίζουμε και τους ροζ αριστερούς εμείς οι παλιοί χοντροκέφαλοι πατριώτες.

Ας φανεί με αποδείξεις κάποιος οπαδός ή ψηφοφόρος κόμματος, να μου δείξει ότι είμαι άδικος, ψεύτης και υβριστής του συνόλου ή ενός από δαύτους.

Ελεύθερος εκ της θέσεως και άδολος χωρίς κολλήματα ιδεοληπτικά και κομματικά.

Ψάχνω στα άχυρα, το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 1,7 % του συνόλου και αυτοί το γνωρίζουν και για αυτό είναι άνετοι στους θρόνους, στους θώκους και στα έδρανα τους και μαγειρεύουν αποτελέσματα και τρώνε καλά στο πάρτυ της δημοκρατίας.

Το ίδιο και οι θρονιασμένοι στους θρόνους της Αρχιεπισκοπής, Ιερώνυμος, ΔΙΣ και τοπικοί θρονιασμένοι Δεσπότες.

Αυτοί όλοι, εκτός των μετρούμενων σε παλάμη μονόχειρα, στήσανε επίγειους θρόνους αντί για σκοπιές και πνευματικά
παρατηρητήρια αμύνης και προστασίας του ποιμνίου που τους ανέθεσε ο καθήμενος στον επουράνιο θρόνο Κύριος και μόνος Δεσπότης στον οποίον ορκίστηκαν.

Ο μόνος Άναρχος και ελεύθερος που προβλήθηκε ως υπόδειγμα σκέψης και δράσης ,ερχόμενος στην Γη ως πρόσωπο που δεν υπέκυψε και δεν συμβιβάστηκε δεν υπάκουσε σε καμία αρχή ή εξουσία επί Γης ,ούτε αυτή του θανάτου.

Ερωτώ τους ντεμέκ αναρχικούς, υπάρχει τελειότερο δείγμα αναρχικής εφαρμογής χωρίς βία από τα κοινόβια που έστησε ο
πρωτομάρτυρας Άγιος Στέφανος, όπου δεν υπήρχε υποχρεωτική εργασία και υπήρχε περίθαλψη και φροντίδα για ορφανά γέρους νέους και παιδιά και το κυριότερο ούτε κυκλοφορούσε χρήμα.


Εφάρμοσε απλά την χριστιανική διδασκαλία στην πράξη.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τον σκότωσαν δια λιθοβολισμού , τον πήραν με τις πέτρες γιατί τους χάλασε το σύστημα

Ο ίδιος ο Χριστός δήλωσε ότι ο θρόνος της βασιλείας Του υπάρχει στον ουρανό και όποιος θέλει ας Τον ακολουθήσει να μάθει πως θα γίνει συμμέτοχος και Θεός και Κύριος ο ίδιος, αρκεί να κυριαρχήσει στον εαυτό του πρώτα και να Τον μιμηθεί.

Είπε στον πλούσιο μοίρασε τα πλούτη σου και ακολούθησε με,είπε να μην δίδουμε και εισπράττουμε τόκους.

Δηλαδή να μην έχουμε πλούτη και ιδιοκτησίες και να μην είμαστε εκμεταλλευτές ή υποζύγια.

Έστειλε τους αποστόλους να κηρύξουν αυτά σε όλο τον κόσμο και τους πήραν όλους το κεφάλι και Τον ίδιο Τον σταύρωσαν.

Αυτοί έχρισαν με την χάρη που τους δόθηκε, επισκόπους δηλαδή επί του σκοπείν ,«σκοπέω το ρήμα» θα πει αγρυπνώ, παρατηρώ ,ακολουθώ τον σκοπό μου,σε απλά ελληνικά , φυλάω σκοπιά για τους άλλους από την θέση μου.

Μην τυχόν μας την πέσει ο εχθρός ο διάολος και οι συνεργάτες του και μας γυρίσουν πίσω στην παλιά κατάσταση πρίν την γέννηση και την διδασκαλία Του.

Που να μας γυρίσει;

Στην παλιά κατάσταση της υποταγής και της εξάρτησης του ανθρώπου ,του παλιανθρώπου από όπου μας έβγαλε και μας έκανε νέους ανθρώπους,μας ανακαίνισε με το αίμα την ανάταση Του.

Όρισαν και Αρχιερείς .δηλαδή αρχηγούς των ιερέων, των παπάδων, των ποιμένων του λογικού ποιμνίου.

Όλους άμισθους, τους ήθελε αυτόνομους και ανεξάρτητους κατά την διδασκαλία και το παράδειγμα Του.
Μαραγκός δούλευε ο Ίδιος.

Αυτοί ξέφυγαν και εκτός ολίγων εξαιρέσεων,όλοι Επίσκοποι ,αρχιερείς , ιερείς στην διάρκεια των χρόνων πλάσαραν εξουσία υλική και έστισαν θρόνους και σήμερα όλοι αυτοί εκτός των αριθμημένων στα δάκτυλα δύο παλαμών δέχθηκαν την αλλαγή που επαγγέλλονταν ο πολιτικός φορέας της αλλαγής ο προπάτορας της Φώφης και ο τωρινός θρασύς ΓΑΠ και υπέπεσαν από απιστία συμβιβαζόμενοι στο καθεστώς του μισθωτού,ποιμένα του τσομπάνη δηλαδή,που υπόκειται στις εντολές του τσέλιγκα και αφεντικού του.

Δηλαδή τού κράτους,των κομμάτων που λέγαμε πρίν, του εργοδότη τους που τους πληρώνει..

Έτσι όμως ενώ την βολέψανε και σιγουρεύτηκαν με μισθούς ,ασφάλειες και συντάξεις ,δέχθηκαν αφεντικό τους και Κύριο τους
το κράτος και διαφοροποιήθηκαν από το καθεστώς του ελεύθερου <επαγγελματία> που για να επιβιώσει πρέπει να κάνει σωστά την δουλειά του κρινόμενος καθημερινά από την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών του.

Εξασφαλισμένοι επαγγελματικά και οικονομικά θρονιάστηκαν στις καρέκλες τους εκτελούντες τις εντολές του κράτους εντός
των πλαισίων που τους ορίσθηκαν.

‘Ολα αυτά ενώ γνώριζαν τον συμβολισμό και την ουσία της πράξεως και τού λόγου του Χριστού ,όταν έδειξε το νόμισμα
με την όψι του Καίσαρα και είπε το περίφημο <τα του Καίσαρος τω Καίσαρι> .

Τον απαρνήθηκαν και υπέκυψαν στο κράτος και τους Καίσαρες.
Είχαν και πρίν θρόνους όμως δεν ήταν μισθωτοί και εξαρτώμενοι,τεράστια η διαφορά.

Τώρα σε πονηρούς και δύσκολους καιρούς που ζούμε ,ακούμε και δεχόμαστε τα διατάγματα, τις ντιρεκτίβες, τα φιρμάνια,
τις Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου,τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και το χειρότερο τις Ποιμαντορικές εγκυκλίους,τις συστάσεις κλπ τερτίπια, των θρονιασμένων σε συμφωνία μεταξύ τους, σύμφωνα με την επιθυμία αυτού που καταβάλει το χρήμα των μισθών τους και τους πληρώνει ως πειθήνια όργανά του.

Τους πληρώνει, ας γελάσω κινέζικα.

Όλοι οι αναφερόμενοι θρονιασμένοι και κάτοχοι των θώκων,λαϊκοί και ιερωμένοι μισθωτοί και υπάλληλοι του κράτους, μέσα στην ασφάλεια των εσόδων της θέσης ,την ηδονή της εξουσίας και την αίγλη της προβολής καβάλησαν το καλάμι
και λησμόνησαν την λέξη αμοιβή.

ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.

Βλέπει το αφεντικό τι προσέφερες και σε αμείβει σε ανταμείβει ,όπως τα άλογα του τσίρκου με κύβους ζάχαρης.
Όμως

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΏΣΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ.

ΜΌΝΟΝ ΕΝΑΣ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ

Αυτόν επικαλούμαι προσωπικά αιθανόμενος την κενότητα μου «πόσο κούφιος είμαι».

Και ομολογώ όλα τα χρόνια της καριέρας μου από επιλογή μου ως ελεύθερος επαγγελματίας ,με δοκίμασε αλλά δεν με άφησε
ποτέ απλήρωτο.

Πότε μήλα πότε φύλα όμως, ποτέ ακάλυπτος και άφραγκος αν και άμισθος.

Είναι θέμα πίστης εμπιστοσύνης και ελευθερίας.

Ομολογώ σε αυτήν την πίστη ,με βοήθησε πολύ η οικογενειακή παράδοση από την πλευρά του πατέρα μου αγωνιστή της αντίστασης στον ΕΛΑΣ προεμφυλιακά, που είχε και επικαλείτο ως σωτήρα και προστάτη του τον Άγιο Δημήτριο, όπως του φανερώθηκε ολοζώντανος τρείς φορές ως σωτήρας και τον έσωσε από τους Γερμανούς κατακτητές τότε και τώρα.

Υπόμεινε και άντεξε το κυνήγι και τους διωγμούς που υπέστει ως πιστός και στιγματισμένος πατριώτης ,από δεξιούς και αριστερούς υποταγμένους.

Αυτή η αναφορά σήμερα είναι οξύμωρη και σκανδαλιστική με τα κυρίαρχα στερεότυπα και την αναφέρω γιατί παράλληλα.
είναι μία τρελή και άκρως ριζοσπαστική ομολογία πίστεως ,απέναντι στα κολλημένα μυαλά θρονιασμένων δεξιά και αριστερά
θωπευτών του Καίσαρα ,εθνικοφρόνων, κεντρώων ,αριστερών, κομουνιστών, αυτών όλων των ομοϊδεατών στην ουσία. Τρελαίνει και ακυρώνει τον υπάκουο Τζερώνυμο και την παρέα του.

Τρελαίνει η ομολογία πίστεως, από έναν πολίτη ,που παράλληλα γαλουχήθηκε με αριστερά πρότυπα αγωνιστή του δικαίου και της ελευθερίας και στα ιδανικά της πίστεως και της πατρίδος .

Τέλειος συνδυασμός που δηλώνει ακομμάτιστος και μη καθώς πρέπει δεξιός ή αριστερός δογματικός.

Δεν κάνω τον ξύπνιο,έτσι μεγάλωσα ,έτσι έμαθα από τους γονείς μου και το σόι μου.

Αριστεροί οι μεν,δεξιοί μέχρι και βασιλόφρονες οι δε.

Καημό το έχω να ακούσω από έναν δεξιό ή έναν αριστερό μια παρόμοια ελεύθερη θεώρηση που να ομολογεί το παραμύθι που μας ταΐζουν όλους τόσα χρόνια.

Και μή μου πεί κανείς οτι θα μείνουμε ακυβέρνητοι χωρίς κόμματα,γιατί θα τον ρωτήσω ,πιστεύει ότι αυτά κυβερνάνε;
Ελπίζω να γίνει αντιληπτό κατ ελάχιστο από το ποσοστό του 1,7% των αναγνωστών όπως διάβασα ότι ισχύει για αυτούς που δεν επηρεάζονται από τις διαφημίσεις.

Θα φανεί στα σχόλια αν υπάρξουν,δεν ψάχνω στα λάικς.
Εγώ πάντως έκανα το κέφι μου και την ομολογία μου χωρίς υποδείξεις και μόνο για λογαριασμό μου.

Πρόσωπο έχει ο Θεός για όλους θρονιασμένους και μη,με προσωπεία «μάσκες» ή με ακάλυπτα ευθυτενή πρόσωπα.

Προσεύχομαι να μην αποστρέψει από εμάς το Φώς του Προσώπου Του και μείνουμε κενοί και απλήρωτοι του Φωτός και της Χάριτος.

Δηλαδή κούφιοι, άχαροι,σκοτεινοί, θλιμμένοι,απρόσωποι και κακομούτσουνοι μέσα στις μουτσούνες μας<μάσκες>.

Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης


1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΦΡΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΗΣ ΦΑΕ ΨΥΧΗ ΠΙΝΕ ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΙΝΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΕΔΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή