Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΑΛΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ «ΕΞΑΡΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»


 J.F.TΟUSSAINT:«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ »

3 ΒΙΝΤΕΟ



Κόλαφος του καθηγητή J.F.Toussaint καθηγητή Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Descartes eκι Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιο-ιατρικής Έρευνας κι Επιδημιολογίας των sport (IRMES) κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του RFI:

«Υπήρξαν χθες (Κυριακή 30/8) 136 νεκροί από Covid σε ολόκληρη την Ευρώπη που απαριθμεί 500.000.000 κατοίκους. Διανύουμε μια ήπια φάση της πανδημίας στην Ευρώπη.»

«To ποσοστό της θνησιμότητας, ο αριθμός των νοσηλευόμενων κι ο αριθμός των ασθενών στην εντατική δεν σταματά να μειώνεται. 

Eίχαμε 4 νεκρούς χθες στη Γαλλία 6 το Σάββατο. Το Σαββατοκύριακο ήταν το πιο αδύναμο ποσοστό που είχαμε από την αρχή της κρίσης εδώ και πολλού μήνες».







Ο Jean-François Toussaint πρόσθεσε δεν υπάρχει επιστημονικό επιχείρημα που να υπαγορεύει το να φοράς τη μάσκα στο εξωτερικό.

«Στο τέλος της φάσης της επιδημίας ο Π.Ο.Υ. δεν βρίσκει κανένα επιχείρημα επιστημονικό για να δικαιολογήσει το να φοράει κανείς τη μάσκα.»

“Με μια ευπάθεια των τεστ που δύνανται να ενέχουν 1 – 3% fake θετικά , αν κάνουμε 1 εκατομμύριο tests εβδομαδιαίως, τo 3% αντιστοιχεί σε 4500 fake θετικά ημερησίως. Εντοπίσαμε 5.500 άτομα χθες …”  RFI 31/8/20











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου