Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ...


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΝ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ... 



O Ερντογάν κάνει λάθος: o Πούτιν δεν είναι Μακρόν..θ΄απαντήσει…

O Σουλτάνος επιχειρεί να κεφαλοποιήσει υπέρ του τις τουρκόφωνες περιοχές της τ. Σοβιετικής Ένωσης.

Είναι ο πολιορκητικός κριός της Δύσης με πρόσχημα τη κοινή συνισταμένη του ισλάμ έναντι της Ρωσίας.

To Αζερμπαιντζάν άρχισε μια επίθεση ευρείας κλίμακας από 2 μέτωπα από τα 2 άκρα των συνόρων του με Ναγκόρνο Καραμπάχ..

Ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας καταγγέλει ότι οι δυνάμεις του Azerbaijan συνεχίζουν να στοχεύουν χωριά και πόλεις της Αρμενίας στο Artsakh και κάνει ανάρτηση φωτογραφία από ολοσχερώς κατεστραμμένο σπίτι αφότου στοχεύθηκε από πυραύλους στο Martuni.




Το μένος των επιθέσεων κατά αστικού ιστού θυμίζει τις επιθέσεις των ΟυκρανοΝΑΤΟ-ικών στο Ντόνετσκ που βομβάρδιζαν στο ψαχνό σε πολυκατοικίες πάρκα σχολεία και ήθελαν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα. 

Κι εδώ φαίνεται να έχουν το οκ από την Ατλαντική Συμμαχία για να τρομοκρατήσουν κι εκβιάσουν το ρωσικό παράγοντα…

O Πούτιν δεν είναι Μακρόν..θ΄απαντήσει εκτιμούν αναλυτές κάνοντας λόγο για λανθασμένους υπολογισμούς του Ερντογάν.

Η επίθεση κατά του Karabakh είναι μέρος ενός γενικότερου μεγαλομανούς σχεδίου του Ερντογάν για να κεφαλοποιήσει υπέρ του τις τουρκόφωνες χώρες της τ. Σοβιετικής Ένωσης στη λογική της ανασύνταξης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ! Είναι ο πολιορκητικός κριός της Δύσης με πρόσχημα τη κοινή συνισταμένη του ισλάμ έναντι της Ρωσίας....

Η Ρωσία μελετά σενάρια αντιπαράθεσης με την Τουρκία…

«Σε κάθε περίπτωση, ο ρωσοτουρκικός πόλεμος θα κόστιζε και στις δύο πλευρές εξαιρετικά ακριβά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα (το οποίο θα ήταν σχεδόν βέβαιο υπέρ της Ρωσίας). 

Αυτό είναι ένα ισχυρό αποτρεπτικό μέσο, αλλά όχι μια εγγύηση 100 τοις εκατό ότι δεν θα υπάρξει πόλεμος» εκτιμά ο αναπληρωτής διευθυντής του ρωσικού «Ινστιτούτου Πολιτικής και Στρατιωτικής Ανάλυσης», Alexander Khramchikhin στην ρωσική εφημερίδα-ιστοσελίδα «Nezavisimaya»όπως μεταφέρει η kathimerini.com.cy.

Ο Ρώσος αναλυτής καταλήγει ότι την παρούσα περίοδο Μόσχα και Άγκυρα έρχονται σε ανοιχτή αντιπαράθεση σε δυο μέτωπα: στο Ιντλίμπ της Συρίας και στο Ναγκόρνο Καράμπαγ (σσ. είναι και η Λιβύη. Όπως προειδοποιεί ο κ. Khramchikhin «Η «μεγάλη ρωσοτουρκική φιλία» θα μπορούσε πολύ εύκολα να εξελιχθεί σε μια ανοιχτή αντιπαράθεση.”



1 σχόλιο:

  1. Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ γνωριζει ποτε ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ..ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ αργοτερα και θα ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ,,ΑΡΜΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΖΑΡΜΠΑΙΤΣΑΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ θα χτυπησει τους ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ και στην ΣΕΡΒΙΑ..ΟΣΟ για τους μπουνταλαδες τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ αυτους ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ δεν θα τους πολεμησει ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ αλλα απλα θα τους ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΣΕ 10-20 ΗΜΕΡΕΣ δεν θα υπαρχει τουρκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή