Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;


ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ;
ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;
ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ;




Γράφει η Anna Art

Λυπάμαι, πονάω τόσο πολύ για όλη την κατάντια μας, θλίβομαι, τώρα που γράφω αυτά σε αυτές τις γραμμές, κλαίω! Τα δάκρυα μου έχουν ξεχειλίσει για την κατάντια μας!

Βγαίνουν αυθόρμητα χωρίς να τα ελέγξω😢
Ξέρω ότι δεν θα συγκινηθούν πολλοί γιατί δεν θα μπορέσουν να με νοώσουν πώς αισθάνομαι!

10 χρόνια αγώνα κάνω! 10 χρόνια στούς δρόμους!
10 χρόνια αντίσταση, ανιδιοτελή, μόνο για την αγάπη για αυτή την έρμη την Πατρίδα, την πολυπαθή που κατάντησε έρμαιο στα χέρια, αλιγατόρων, ανισσόροπων, διαστροφικών, ηλιθίων, προδοτών, ανθρώπων χωρίς συνείδηση, χωρίς ψυχή!

Αντίσταση για όλα τα παράνομα, για όλες τις προδοτικές συμφωνίες, αντίσταση για τα πιστεύω μου, αντίσταση για όλα τα άδικα!

Δεν μπήκα σε ομάδες, κινήματα, κόμματα, επιτροπές, συλλόγους, δεν ακολούθησα μπροστάρηδες,παρά μόνο την καρδιά μου την ψυχή μου που με πρόσταζε να αντιδράσω σε όλα τα παράλογα, άδικα, παράνομα, εγκληματικά!

Δεν στόχευσα ποτέ να διεκδικήσω ηγετικό ρόλο, εξουσία, θέσεις, αναγνώριση, υπόληψη!

Αν και προτάθηκα απο πολλούς! Ομως δεν μπορούσα! Δεν μπορούσα να προδώσω τον εαυτό μου , τα πιστεύω μου!

Ηθελα να μπορώ να τούς κοιτάω όλους κατάματα, χωρίς να ντρέπομαι, χωρίς να σκύβω το κεφάλι!

Οτι έκανα, το έκανα γιατί πίστεψα ότι ίσως κάποιοι ρομαντικοί, καθαροί άνθρωποι μπορούμε να επαναφέρουμε την τάξη, την ευνομία, το δίκιο, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ!!

Τα έβαλα μόνη μου πολλές φορές με Θεούς και Δαίμονες! Ημουν αποφασισμένη! Είχα λάβει υπόψιν μου όλες τις παραμέτρους!
Δεν τούς φοβήθηκα, δεν φοβήθηκα ποτέ να τούς αντιμετωπίσω!

Τούς αντιμετώπισα, τούς έκανα μηνύσεις, αντιμετώπισα εισαγγελείς, ανακριτές, αντιμετώπισα, αστυνομικούς, αντιμετώπισα στρατηγούς, βουλευτές, υπουργούς δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοσίους υπαλλήλους με διευθυντικές θέσεις! Μόνη μου χωρίς να ακολουθεί κανείς!

Δεν φοβήθηκα ποτέ! Αντίθετα αυτοί με φοβήθηκαν!
Και αυτό γιατί ήξερα να τούς αντιμετωπίσω με τούς δικούς τους όρους αφού πρίν, ασχολήθηκα, ενημερώθηκα, διάβασα, έψαξα, τις προδοτικές συμφωνίες, έψαξα έμαθα για το ξεπούλημα της χώρας μου, διάβασα τις διεθνείς ατζέντες που υπογράψανε, διάβασα τις διεθνείς συνθήκες, διάβασα την απάνθρωπη συνθήκη της Λισσαβώνας την οποία και εκτελούν κατά γράμμα αυτή την στιγμή όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου!

Διάβασα όλο το Σύνταγμα, τα άρθρα του και τις παραγράφους του, το οποίο το επικαλούνται κατά περίπτωση, ενώ το έχουν καταλύσει οι ίδιοι πρίν, και που φυσικά δεν έχει ισχύ από την στιγμή που έγινε η Ευρωπαική Ενωση και που όλα τα κράτη Εθνη μετατράπηκαν σε Εταιρείες! 

Οπως και επειδή όλα τα κράτη βρισκόμαστε κάτω απο το Αγγλικό Εμπορικό Ναυτικό Δίκαιο!

Διάβασα σχεδόν όλους τους κώδικες, που μας αφορούν, ποινικούς, αστικούς, φορολογικούς κλπ για να γνωρίζω τούς νόμους για να μπορώ να τούς αντιμετωπίζω!

Φυσικά οι νόμοι και κώδικες είναι χιλιάδες όπως και οι νομολογίες και όλοι οι νόμοι που δεν συμφωνούν με το (Σύνταγμα αυτό που προβαλλουν, )είναι παράνομοι!

Και κάθε νόμος έχει και έναν αντινόμο που να αναιρεί τον προηγούμενο! Ετσι για να ξεφεύγουν μέσα στους λαβύρινθους της ανομίας!

Πήγα έπιασα τον εισαγγελέα παρουσία αστυνομικού κσι του είπα κατάμουτρα ότι συναινούν στην προδοσία της χώρας μας, ότι είναι  συνένοχοι και συνεργοί για Εσχάτη προδοσία και πώς αν εγώ τον φάω για να προστατέψω την Πατρίδα μου, σύμφωνα με το Σύνταγμα που επικαλούνται, η ποινή μου θα είναι 20 χρόνια, ενώ η δική τους ποινή για Εσχάτη προδοσία είναι ισόβια!

Δεν σκέφτηκα τίποτε εκείνη την στιγμή! Ούτε αν με πιάσουν ούτε τίποτε! Εφτυσα κατάμουτρα δημάρχους, αντιδημάρχους, στρατηγούς, τους αποκάλεσα προδότες τούς προκάλεσα να με μηνύσουν για να εκδικαστούν και οι δικές μου μηνύσεις!

Αντιδράσαμε πρώτοι για την λαθραία εισβολή των υποτιθέμενων προσφύγων γιατί βλέπαμε ,είμασταν ενήμεροι, για τα επακόλουθα και λυπηρά που θα συνέβαιναν στο πολύ εγγύς μέλλον στην Πατρίδα μας!

Δεχτήκαμε μπούλινγκ απο συμπολίτες μας, συγγενείς φίλους και σχεδόν από όλη την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας μας, ρατσιστές, χρυσαυγίτες, φασίστες , ακροδεξιούς! Δεχτήκαμε μηνύσεις, απειλές καταγγελίες απο Ανθέλληνες, δασκάλους, δημοσιογράφους, αστυνομικούς!

Συμμετείχα σε όλα τα συλλαλητήρια που φάγαμε τόνους ληγμένων χημικών!

Στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία που κάποιοι με μεγάλη ευχέρεια τα ξεπούλησαν έναντι αδρών αμοιβών!
Τούς μηνύσαμε για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

Ξεπούλησαν όλη την Ελλάδα όλοι! Μα όλοι με μεγάλη ευκολία!
Ξεπούλησαν περιοχές, νησιά, εδάφη ξεπούλησαν την Ενδοξη χώρα των προγόνων μου την μελλοντική χώρα των παιδιών μας! Με την συμμετοχή όλων!

Και αφού μας καθηλώσανε, μας υποτάξανε με προδοσίες, ανταλλάγματα, αλλισβερίσια,μπόνους, μας φέρανε τους καινούργιους εποίκους, η αποίκους πιό σωστά για να μας αντικαταστήσουν!

Μας φέρανε τον πολυπολιτισμό, αυτόν της συνεχούς αφόδευσης  και εκσπερμάτωσης, σε κάθε ιερή γωνιά, οδό , ιερούς χώρους μνημεία κλπ!

Τον πολιτισμό που μας αξίζει!

Και μας αξίζει γιατί έχουμε δώσει την συγκατάθεση μας αφού εξαγοράστηκαν οι ψυχές μας, οι διάνοιες μας, απο την εφήμερη υλική ευδαιμονία και αφού καταντήσαμε οι μαριοννέτες που τα νήματα τους τα κινούν , υποκριτές, τηλεπερσόνες, πόρνοι, προδότες, παιδόφιλοι, ανώμαλοι, διαστροφείς, κλέφτες, ανήθικοι,  ασυνείδητοι πλασσαρισμένοι άνθρωποι κάτω απο τίτλους, θέσεις εξουσίας κλπ!

Και τώρα ; Τώρα φτάσαμε στον πάτο;

Η ο πάτος δεν έχει τελειωμό;

Τώρα μας πλασσάρανε μία εικονική πανδημία, για τον εικονικό κόσμο που στήσανε!

Μια πανδημία ανυπόστατη , χωρίς κάν αληθινά υπαρκτά κρούσματα, χωρίς κάν να είναι επιδημία!

Και μας λένε για φονικό ιό! 
Και μας το λένε οι φονιάδες των λαών!
Μας το λένε αυτοί που το είχανε προσχεδιάσει, αυτοί που ρυθμίζουν τις ζωές μας. 

Αυτοί που παράγουν εργαστηριακούς ιούς, αυτοί που παράγουν φάρμακα δια πάσαν νόσον και πάση μαλακία! Αυτοί που παράγουν τα σωτήρια εμβόλια, με όλα τα χημικά και παρενέργειες!

Αυτοί οι διακεκριμένοι επιστήμονες που απο το 2017 είχαν ανακοινώσει ότι τα επόμενα χρόνια θα παρουσιαστεί μία πανδημία στην ανθρωπότητα!

Αυτοί που δεν δίστασαν να πουλήσουν ψεύτικες ελπίδες σε ανθρώπους θυσιάζοντας τις ζωές τους στον βωμό του χρήματος της Δόξας και τής εξουσίας!

Αυτοί που εκμεταλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο τούς πάσσαραν φάρμακα και εμβόλια με ημερομηνίες λήξης για τις ζωές μας!

Ολα αυτά απο τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ! Απο αυτόν που συμμετέχει στην Παγκόσμια διακυβέρνηση!
Καί τώρα;

Τώρα αφού κατάφεραν να τρομοκρατήσουν τις μάζες, τους λαούς, αφού κατάφεραν με την απειλή του κινδύνου των ζωών τους, θαρρείς και έχουν κάνει όλοι συμβόλαιο ζωής, η θανάτου, μας επιβάλλουν και την μασκοφορία!

Κατάφεραν να καθοδηγήσουν τις μάζες με τούς δικούς τους επίλεκτους στρατευμένους στην υπηρεσία τους, όπως δημοσιοκάφρων γιατρών, σωμάτων ασφαλείας, εκπαιδευτικών, δικαστικών και γενικώς όλου του υποτιθέμενου δημόσιου κρατικού μηχανισμού φυσικά με πλουσιοπάροχα ανταλλάγματα!

Κατάφεραν να οδηγήσουν σε ανεργία επιχειρήσεις, κατάφεραν να δημιουργήσουν  στρατιές ανέργων, κατάφεραν να πείσουν έγκυες να φοράνε μάσκες ώστε να στερούν το οξυγόνο των εμβρύων, κατάφεραν να πείσουν γονείς να φοράνε μάσκες στα ανήλικα παιδιά τους ρισκάροντας τις ζωές τους, κατάφεραν να μασκοφορέσουν υπαλλήλους εργοδότες, με ψεύτικα κρούσματα, ψεύτικα αποτελέσματα τέστ,χωρίς να υπολογίζουν τις θανατηφόρες παρενέργειες της συνεχούς χρήσης της μάσκας!

Κατάφεραν να μας πουλάνε σανό οι πανηλίθιοι , να μας δουλεύουν κατάμουτρα όπως ο Σύψας που μας είπε για τα ασυνόδευτα 25,30, ότι είναι νέα παιδιά και δεν έχουν κίνδυνο να κολλήσουν η να έχουν κρούσματα, ενώ εμείς , τα παιδιά μας έχουμε κίνδυνο!

Όμως εμείς;; Εμείς τι κάνουμε;

Οι γονείς τι φοβούνται; Τις μηνύσεις; Αντί να πάνε οι ίδιοι να πιάσουνε τους εισαγγελείς, αντί να ψαχτούνε, να ερευνήσουν να τούς γυρίσουν τούς παράνομους νόμους τους με τους αντινόμους τους, οι ίδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με θάρρος, δύναμη για να προστατέψουν αυτά τα αθώα παιδιά που τα προσφέρουν βορά στα ανήθικα σχέδια τους, τι κάνουν; 

Εγκληματούν φορώντας μάσκες στα μωρά τους!

Βγάλανε νόμους να παίρνουν τα παιδιά από τούς γονείς σε περίπτωση που θεωρήσουν ότι υπάρχουν υποψίες για κρούσματα! Να τα πάρουνε, ποιοί, να τα πάνε πού;

Αντιμετωπίστε τους επιτέλους!!! Ορθώστε το ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ !
Αυτό μας πρέπει όλους μα όλους! Ολη την κοινωνία! Επαγγελματίες, υπαλλήλους και μή !

Αλλοιώς ας τα κλείσουν όλα!
Διαμαρτύρονται και για τα ωράρια κάποιοι!
Και τι κάνουν;

Διαμαρτύρονται οι νησιώτες για τα ευτράπελα που συμβαίνουν στα νησιά τους απο τους λαθροεισβολείς! Καί; Τι κάνανε πρίν, όταν ορδές εισβάλλανε στα νησιά τους; Τι κάνουν τώρα;

Και δεν μιλάω για όλους! Γιατί έστω και μία πολύ μικρή μερίδα αντιδρούν! Αλλά; Αλλά είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα! Και εξαιτίας των ασυνείδητων την πληρώνουν και κάποιοι που δεν φταίνε!

Η θα ξυπνήσουμε όλοι και θα τούς αντιμετωπίσουμε, η θα δεχτούμε τα επόμενα σχέδια τους με σκυμμένο το κεφάλι!

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΖΟΜΠΙ!

Αυτό θέλουμε;


Υ.Γ. Ίσως είναι και από τις τελευταίες μου σοβαρές αναρτήσεις!
Σκέφτομαι σοβαρά να το κλείσω, όμως χάρη κάποιων παρεναίσεων καλών φίλων το κρατάω ακόμη ανοιχτό!

35 σχόλια:

  1. Την καλημέρα μου σε όλους σας
    Όμορφο άρθρο αλλά κάτι του λείπει
    Δεν διάβασα πουθενά σε αυτά που γράφεις αγαπητή μου Anna για την Πίστη, για τον Χριστό γιατί εδώ που φτάσαμε την ευθύνη την έχουνε μόνο εμείς ως έθνος και φυσικά κάθε πολίτης ξεχωριστά
    Έφυγε ο Χριστός και αυτόματα δειλιάζουμε, σιωπούμε γιατί θεωρούμε τον εαυτό μας βολεμένο έστω και με τους πενιχρούς μισθούς που περνουμε
    Είμαστε πεθαμένοι προ πολλού γιατί έφυγε η χάρη του Τριαδικου Θεού από το έθνος μας αλλά ο Παντοδύναμος μας δίνει μια ύστατη ευκαιρία μέσα σε αυτό το μπάχαλο που δημιουργησαμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ πάλι το ξανατονίζω να φανεί η πνευματικη μας συψη, και εμείς τι κάνουμε??????????????
    Για να έχεις θάρρος Anna θα πρέπει να έχεις Χριστό μέσα σου και σιγά σιγά δειλά δειλά ανάβει η "πνευματική φωτιά" μέσα σου, ενδιαφέρεσαι για τον συνάνθρωπο σου για τον γύρω σου και δεν νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου, μέχρι τότε έχουμε ακόμα πολύ δρόμο στο να γίνουμε "γενναίοι"
    Ζητώ συγνώμη για την φλυαρία μου
    Να στε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητρουλα μου δεν πρεπει να ζητας συγνωμη για την φλυαρια σου αλλα πρεπει να βρεις ενα καλο παιδαρελι που να ειναι ταυρος!!!!

    Εγω δεν δειλιαζω εχω παρα πολυ θαρρος και με τον Χριστο ειμαστε μια χαρα μακρια και αγαπημενοι,αυτο πως το εξηγεις???
    Αν αυτος ο Χριστος σου τελικα δεν εχει ευθυνη πουθενα,τελικα γιατι τον προσκυνας μονο για τον παραδεισο?Δηλαδη εχεις βυσματικη σχεση με τον Χριστο σου...και αν σου πει "Τελικα δεν υπαρχει παραδεισος,μονη σου το πιστεψες!"εκει τι θα πεις Δημητρουλα??

    Το Πασχα αληθεια ποσο θαρρος ειχατε εσυ και οι αλλοι συνδεσμιτες?πηγατε εκκλησια βαλατε μπροστα τα στηθια σας για την φημη Του η για καποια ευρω τον αφησατε ξεκρεμαστο πασχαλιατικα??

    Ακου λοιπον σε παρακαλω την συμβουλη μου γιατι αυτα που λες υγιης γυναικα εγκεφαλικα και σωματικα το 2020 δεν θα επρεπε να τα λεει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λοιπόν 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
      Είμαι μια κυρία παντρεμένη και με παιδιά η σεξουαλικη μου ζωή είναι υπέροχη αλλά ας έρθουμε σε σένα Αλεξανδρούκο
      Τόσο κάρβουνο ρε κατακαημενο 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Ο γραπτός σου λόγος είναι προσβλητικος απέναντι σε οποιοδήποτε πιστεύει το αντίθετο από εσένα και πολύ κακώς που ο διαχειριστής του block σε έχει ακόμα εδώ
      Τόσο συψη έλεος ρε παιδιά
      Για ποιο λόγο πρέπει εδώ μέσα να έχουμε τέτοιες φωνές όπως είναι ο Αλεξανδρουκος
      Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας χρόνια τώρα και απορώ τέτοια
      φαινόμενα πως τα ανέχεστε?????? 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

      Διαγραφή
    2. Αν εσυ θεωρεις προσβλητικο που σε συμβουλεψα να αναβαθμισεις την σεξουαλικη σου ζωη σου ζητω ταπεινα συγνωμη!
      Βεβαια αν η σεξουαλικη σου ζωη ειναι οπως την οριζει η εκκλησσια δεν εχει τιποτα το υπεροχο ειναι μονο για αναπαραγωγη,οποτε αν το κανεις ακομα για ευχαριστηση σταματα γιατι αμαρτανεις!!(Εγω θα στα μαθω Δημητρουλα!!!)

      Αν εσυ τον αντιλογο τον θεωρεις προσβλητικο να πας σε παπα να το κοιταξεις!!
      ουτε σε εβρισα ουτε προσεβαλα εσενα και την οικογενεια σου ,απαντας σε αρθρα λες και εισαι παιδακι του δημοτικου που υποστηριζει τον αγαπημενο του Υπερ Ηρωα στα αλλα παιδακια και σου μιλαω στο ιδιο επιπεδο!!

      Δημητρουλα αν ομως θες να μιλησουμε σοβαρα να ξερεις εχουμε Δημοκρατια οχι Θεοκρατια,στο βυζαντιο θα ειχες καθε δικαιωμα να ζητησεις να με αποκεφαλισουν στην Ελλαδα του 2020 η κανεις αντιλογο η το κλεινεις!!
      Ντροπη σου που σαν αλλος Θεοκρατης ζητας απο τον διαχειριστη να με διωξει απο εδω και να σταματησει να ακουγεται ο αντιλογος ελπιζω να μην περνας τετοια νοοτροπια στα παιδια σου!!
      Εγω απο οτι φαινεται σεβομαι τους κανονες του διαχειριστη και αυτος ευτυχως προς το παρον ειναι Δημοκρατης και σεβεται την ελευθερια του λογου!!
      Ο λογος που υπαρχουν τετοιες φωνες ειναι για να ισορροπουν τα πραγματα γιατι εσυ κανεις προσηλυτισμο οπως πχ στο πρωτο σου σχολιο και ο προσηλυτισμος που κανεις δυστυχως καταστρεφει τις νεες γενιες γιατι προσπαθεις να μας περασεις κουφιες ιδεες χωρις να μπορεις να τις υποστηριξεις με επιχειρηματα σοβαρου μορφωμενου ανθρωπου και δυστυχως αν καποιος νεος πεσει στα δυχτια σου ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!
      Ανθρωποι σαν εμενα πολεμουν μυαλα σαν εσενα με την πενα και το ξιφος για να εχουν τα παιδια μας αλλα και τα παιδια σου ενα καλυτερο μελλον!!
      Αν δεν υπηρχαν ανθρωποι σαν εμενα θα ειχαμε εναν βασιλια κατω απο τον θεο εσυ θα ησουν σπιτακι σου και θα εραβες,το ιντερνετ που με τοσο χαρα γραφεις την προπαγανδα σου θα ηταν του διαβολου και τα παιδια σου θα ηξεραν σαν παραμυθι του Διαβολου τι ειναι η ελευθερια-η δημοκρατια-τα ανθρωπινα δικαιωματα-η σεξουαλικη ελευθερια-ο ελευθερος λογος!!

      Οποτε Δημητρουλα λεγε εσυ αυτα που θες να πεις,ασε εμενα να τα καταρριπτω ενα προς ενα για χαρη καποιον εξυπνων παιδιων(ακομα ισως και τα δικα σου) που μπορει διαβαζοντας τα σχολια να προβληματιστουν και αφου εισαι τοσο καλη Χριστιανοπουλα προσευχησου για εμενα στο αφεντικο σου η αν θες ακομα αρχηγικη θεση στον Εβραικο παραδεισο πεισε με για αυτα που λες-γιατι προς το παρον εκτος του οτι μου δινεις να καταλαβω οτι δεν πιστευεις 100% ουτε εσυ στην ιδια σου την θρησκεια και σε αυτα που σε προσταζει να κανεις,αλλα με διασκεδαζεις κιολας!!!

      ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Α καλά το άτομο είναι εντελώς καμμένο 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Χαχα χάχα χάχα
      Χαχα χάχα χάχα
      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
    4. Δηλαδη εσυ εχεις αναβαθμισμενη σεξουαλικη ζωη,μαλιστα ειχες και δυνατότητα συγκρισης της με αυτήν της κυρίας δημητρας;Απορω και εγω πως σε αφηνουν να εκφερεις τις απόψεις σου με υβρεις προκλησεις και ανηθικοτητα.Νομιζω ο οιμος ειναι χριστιανικο μπλογκ.
      Επισης κάνει ο τύπος συνεχεις αστοχες "ληψεις του ζητουμενου".Προσυλητισμος ειναι κατι άλλο απο αυτο που αποδίδεις στα γραφομενα της δημητρας.Δεν κανει λοιπον προσυλιτισμο και ιδιως σε μπλογκ χριστιανικο.Ειναι σαν να κατηγορεις εναν ιερεα οτι προσυλιτιζει τους πιστους στην εκκλησία! ΓΕΛΟΙΕ εξυπνακια δωδεκαθειστη

      Διαγραφή
    5. Πεταχτηκε και ο Αρτζι Μπουρτζι ο Θεολογος!!
      Και επειδη ειναι Χριστιανικο μπλοκ τι παει να πει ταλιμπαν δεν θα μιλησουμε γα το ψεμμα που λεγεται θρησκεια-μονοθεισμος-χριστιανισμος?
      Αν δεν σου αρεσει να πας στον ιερεα σου να αφορισετε τις παντοφλες μου!!

      προσηλυτίζω
      1.επηρεάζω κάποιον ο οποίος αποκτά τελικά τη δική μου θρησκεία ή ιδεολογία

      Αντε βλακακο ανοιξε και κανενα λεξικο δεν κανει κακο!!

      Και απο που καταλαβες οτι ειμαι Δωδεκαθειστης κλάσσικε Χριστιανε συκοφαντη?

      συκοφαντία θηλυκό
      ψευδής κατηγορία που εκτοξεύεται ηθελημένα εναντίον κάποιου με σκοπό να τον βλάψει

      Ειπαμε εχετε νοημοσυνη μικρου παιδιου και ετσι θα σας φερομαι!
      επισης να ξερεις οτι σαν τσοπανης χαιρομαι που μαζευω ολο και περισσοτερα προβατα κοντα μου!!

      Διαγραφή
    6. Τι θα Δημητρουλα κανα σοβαρο επιχειρημα?
      Αυτα με το καμενος που το εχετε καραμελα οταν δεν εχετε τι να πειτε κρατα το για οταν πας να προσκυνησεις καμια παντοφλα η καμια παλετα σε σχημα σταυρου!

      Διαγραφή
    7. Τι παραθέτεις λεξικα ρε αινσταιν για να δειξεις γνωσεις;κατηγορεις για προσυλητισμο υπερ της ορθοδοξης πιστης ορθοδοξη αδερφη που βρισκεται σε ορθόδοξο μπλογκ(υπαρχει αναγκη;και ποιον προσυλιτιζει δηλαδη;).Εσυ εισαι αθεος ή οτι αλλο εισαι και περιμενεις απο τους ανθρωπους να απαρνηθουν τον Χριστο και να πιστεψουν στις μπουρδες σου.
      Ακου γελοίε,επειδη εισαι ζηλωτης των ηλιθιοτητων που πιστεύεις,δεν σημαινει οτι αυτα και ισχυουν,απλως τα ριχνεις εσυ πολυ "σπρωξιμο",καταντας γελοιος,θα χαθεις κιολας.
      Αυτος που κανει συζητησεις με ανθρωπους χαμηλης νοημοσυνης σημαινει οτι αυτο και μπορει,δεν ειναι ικανος για κατι παραπανω.

      Διαγραφή
    8. Και για δειξε μας ρε πολυξερε απο το λεξικο σου,πως λεγετε ενας βλακας που προσπαθει να αλλαξει την πιστη των ανθρωπων και να τους περασει την δικη του απιστια;
      Πως λεγεται αυτος που προσπαθει να καταργησει την πιστη των ανθρωπων;Ισως ανακαλυψεις με την βοηθεια του λεξικου σου την εσωτερικη κατάντια σου

      Διαγραφή
  3. Η Μπουμπουλινα που υπογραφει anna art!!

    Που τα εκανες ολα αυτα ρε anna art και εμεις δεν σε πηραμε χαμπαρι?

    Αληθεια την ιστορια της πατριδας σου την ξερεις τα τελευταια 3.000 χρονια,που ειδες κατι διαφορετικο,ακομα να καταλαβεις πως λειτουργει η Ελλαδα και οι Ελληνες???
    Αυτο που εφτυσες τους δημοκρατικα εκλεγμενους αρχοντες και τους Στρατηγους που μας προστατευουν σε τιμαει εσυ τι δουλεια κανεις δεν μας ειπες??
    Απο την στιγμη που σου προσφεραν ηγετικο ρολο και εσυ δεν τον πηρες σταματα να το παιζεις ηγετιδα!!!
    Για την μασκα εχεις καμια σοβαρη ερευνα να μας δειξεις για αυτα που λες η τα κατεβαζεις απο το μυαλο σου?

    Εσυ εκτος απο το να περπατας για ωρες στο συνταγμα κανεις καποια αλλη μορφη αγωνα?
    μπορεις να μας πεις και εμας για να βοηθησουμε?
    Στην καθημερινοτητα σου πως βοηθας μπορεις να μας δωσεις καμια ιδεα?
    Εγω πχ
    Μαζευω τα σκουπιδια που αφηνουν τα διποδα διπλα στο δασος που μενω
    Προσπαθω να ειμαι νομοταγης
    Προσπαθω να σεβομαι καθε φορα το περιβαλον που ζω
    Προσπαθω να ψηφιζω τον καλυτερο δυνατο υποψηφιο ειτε στον δημο μου ειτε στις Εθνικες εκλογες
    Προσπαθω να συμμετεχω να αλλαξω προς το καλυτερο το σχολειο του παιδιου μου με εξωσχολικες δρασεις η συζητωντας με γονεις και παιδια για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν τα παιδια και επηρεαζει την ζωη τους..οπως το να κανουν καθε πρωι αναγκαστηκα μια προσευχη σε εναν Θεο (η θεους) που δεν τους λεει τιποτα και εμεις τα φορτωνουμε με την φοβια της Θρησκειας!!

    Συγνωμη ρε annoula αλλα να μας κραζει με ολα τα προβληματα που εχουμε μια annoula που δεν ξερει ουτε οπλο να κραταει που αν την φυσηξουν τα ΜΑΤ θα πεσει κατω, που απορω αν μπορει να τα βαλει με Τουρκο 50 κιλα, που πληρωνει κανονικα τους φορους της και συμμετεχει κανονικα στην κοινωνια ενω μας το παιζει πολιτικη κρατουμενη απο στον κορυδαλλο που βγαζει λογο ειναι λιγο παρατραβηγμενο!!
    Ολα ερχονται στην ωρα τους ας ερθει η ωρα του πραγματικου αγωνα και τοτε μας τα ξαναλες annoula!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Αλέξανδρο Αθηναίο. Έχεις λανθασμένη αντίληψη για την Χριστιανική Πίστη και την Εκκλησία του Χριστού. Σου συνιστώ να διαβάσεις το βιβλίο του Χρήστου Γιανναρά "Ενάντια στη Θρησκεία", ώστε να διαμορφώσεις καλύτερη και ορθότερη γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει τωρα τον εσωσες αδερφε

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Να εισαι καλά αδερφε name,χαίρομαι και εγω που σε συναντώ,κατά καποιο τρόπο εχω την αισθηση οτι η πτώση των μασκών που εχει ξεκινήσει,ξεχωρισει ηδη τους ανθρωπους,καποιους τους συγκεντρώνει σε μαχη υπερ της πιστης,οι αλλοι θα παραμεινουν με τον Δια,τον καισαρα,τους γιατρους του,τους επιστημονες του,το φαυλο ιερατειο....

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Οχι απλως δεν την φαντάζομαι αδερφε,δεν πρόκειται να τους ανεχθω να κλεισουν την εκκλησια,εννοω τους εκκλησιαστικους,γιατι ποσώς με ενδιαφερει για το τι θα διατάξει το αντιχριστο κρατος.
      Θα συνταχθω με ιερεις οι οποιοι "δεν θα κκεισουν",θα συνεχισουν να ιερουργουν για το ποιμνιο ακομη και εκτος "ευλογιων"των τοπικων κρατικών επισκόπων,σε οικιες,κατακομβες κλπ.
      Καταδειχθηκαν πραγματα κατά την προηγουμενη αθετηση του πάσχα,ιερείς πλέον που τότε δεν ηξεραν,τωρα κατασταλαξαν στο οτι η θεια λειτουργεια ειναι εργο του Κυριου ασταματητο και ανεξαρτητο των ευλογιων ή μη μητροπολιτων με λανθασμένη αντιληψη,οι οποιοι μαλιστα λειτουργούν μόνο για τους εαυτους τους.
      Η εκκλησια οπως ειπαν πολλοι μεταξυ αυτων και η γεροντισσα της αττικης παει κατακομβη

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Ναι,ομως οι αρχιερεις καταργησαν την "υπεργεια"εκκλησια με την απιστια τους.Εγω δεν δεχομαι να μπω σε ναο με απολυμαντικα,αποστασεις και μασκες,ως συνενοχος στην προσβολη του Κυριου και να θεατρινιζω απιστια στο χωρο της πίστης μου.Ειναι και πολύ γελοιο αλλα και επικινδυνο.

      Διαγραφή
    8. Φιλε μου δεν χρειαζεται να διαβασω κανεναν Γιανναρά για να σχηματισω αποψη εχω διαβασει τα πρωτοτυπα που και ο ιδιος εχει διαβασει και αυτο μου φτανει..η θρησκεια δεν ειναι φιλοσοφια για να λεει ο καθενας τα δικα του
      Μαλλον εγω εχω καταλαβει καλυτερα τον Χριστιανισμο απο εσας τα Ταλιμπανακια εδω που το παιζεται και Χριστιανοι....διαβασε να μαθαινεις

      Ο Χριστιανισμος ειναι μια απο τις τρεις Αβρααμικες θρησκειες και η αρχη του βασιζεται αποκλειστικα και μονο στην Παλαια Διαθηκη
      Η Παλαια Διαθηκη ειναι ο λογος Του μοναδικου αληθινου Θεου που εδωσε στον Μωυση(αρα και τον γεναρχη σου "Ελληναρα"μου) και στα λογια του δεν χωραει ουτε συζητηση ουτε αμφιβολια,γιατι αν μπορουσες να συζητησεις το λογο του Θεου οπως κανει ο Ρομα και να λες τα δικα σου θα εχανε την αξιοπιστια του και δεν θα ηταν λογος Θεου!!
      Αρα Νικητακο μου οτι λεει η Παλαια Διαθηκη ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!
      Η Καινη Διαθηκη Νικητουλη μου ειναι ενα sequel για το οποιο οι δυο Αβρααμικες θρησκειες δεν συμφωνουν(αρα δισεκατομμυρια ανθρωπων Νικητουκο) και το κυριοτερα ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ η ιστορια αυτη!
      Ο Χριστιανισμος τωρα Νικητακο και αυτος χωριζεται σε κατηγοριες με κυριοτερες την Καθολικη και την ορθοδοξη πιστη..
      και μην ξεχνας τους Κινεζους-Ινδους-Αθεους και τις αλλες Εθνικες θρησκειες
      Αρα απο ολα τα παραπανω εσεις οι ορθοδοξοι χωρις να εχετε εντολη απο τον Κυριο σας και με μοναδικο λογο ενα σχισμα που εγινε πριν 1.000 χρονια για πολιτικους λογους πιστευεται οτι σας ανηκει ο κοσμος και κυριως η ευνοια του Υιου του θΕΟΥ!!

      Γιαυτο Νικητα σου συνιστω να διαβασεις και να ξαναδιαβασεις την Παλαια Διαθηκη για να μαθεις τι ειναι η Θρησκεια σου και τι ανθρωπος εχεις καταντησει!!!!!

      Διαγραφή
  5. Αυτός ο Αλέξανδρος πολύ καμένος εγκέφαλος ρε φίλε,πώς το διαχειρίζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναρκωτικά φίλε μου ναρκωτικά αυτά κάνουν

      Διαγραφή
    2. Ναι εγω εγω εχω καμενο εγκεφαλο εγκεφαλικα αναπηρε!!
      εχεις διαβασει τα σχολια εδω μεσα?
      Διαβασε τα σχολια του name που εχει παρει διαζυγιο απο την σκεψη και ελα να μου πεις πως να μιλησεις σοβαρα με εναν τετοιο ανθρωπο....

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  6. ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!
    ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΚΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ...
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΕΦ ΟΣΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΑΜΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστον να μιλάει μόνος του ούτως ή άλλως με τον εαυτό του τσακώνεται έτσι κάνουν η ακατιχητη και ακατακοιτη

      Διαγραφή
  7. Για ποια υπονοουμενα ζητησα συγνωμη ρε ρομα?
    παλι χωρις τα γυαλια σου διαβαζεις???

    Που ταυτιζεται ρε ΤΑΜΤΑΚΟ η αστροφυσκικη με την Ορθοδοξη πιστη εισαι σοβαρος??????

    Αστροφυσική είναι ο κλάδος εκείνος της αστρονομίας που ασχολείται με τη φυσική του Σύμπαντος, με τις φυσικές ιδιότητες των αστρονομικών αντικειμένων, π.χ. άστρων και γαλαξιών, και με την αλληλεπίδρασή τους. Γενικά η αστροφυσική ερευνά και μελετά το σύνολο των διαφόρων διαδικασιών που εξελίσσονται έξω από την ατμόσφαιρα της Γης, δηλαδή στα ουράνια σώματα και στο διάστημα.

    Βασικό στοιχείο έρευνας στην αστροφυσική είναι η σπουδή της φυσικής κατάστασης και χημικής σύστασης των ουρανίων σωμάτων. Αυτή συνίσταται κυρίως στη φασματοσκοπική εξέταση των αστέρων, τη φωτομετρική και οφθαλμοσκοπική μελέτη της επιφάνειάς τους ή τη μορφολογική εξέταση των συγκροτημάτων ουρανίων σωμάτων. Η μελέτη της κοσμολογίας αποτελεί θεωρητική αστροφυσική στη μέγιστη δυνατή κλίμακα.
    Εξ' αιτίας της ευρύτητας του αντικειμένου, οι αστροφυσικοί επιστήμονες συνήθως εφαρμόζουν πολλά εργαλεία και πολλούς διαφορετικούς κλάδους της φυσικής, όπως για παράδειγμα κλασική μηχανική, ηλεκτρομαγνητισμό, στατιστική μηχανική και θερμοδυναμική, κβαντική μηχανική, γενική θεωρία της σχετικότητας, πυρηνική φυσική, ατομική φυσική και σωματιδιακή φυσική. Για τον λόγο αυτό, η αστροφυσική δεν θα πρέπει να θεωρείται η ίδια ως ένας ακόμα κλάδος της φυσικής, αλλά περισσότερο ένας κλάδος της αστρονομίας, μιας ξεχωριστής επιστήμης. Αυτό το «λάθος» γίνεται για πρακτικούς και ιστορικούς κυρίως λόγους (π.χ. στο Πανεπιστήμιο Αθηνών υπάρχει «Τομέας Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής» που υπάγεται στο Τμήμα Φυσικής). Σήμερα το 90% περίπου της έρευνας στην αστρονομία γίνεται στον κλάδο της Αστροφυσικής.
    Σύμφωνα με την κοσμολογική αρχή το Σύμπαν είναι ισότροπο, δηλαδή για έναν σχετικά ακίνητο παρατηρητή παρουσιάζει τα ίδια φυσικά χαρακτηριστικά προς όλες τις κατευθύνσεις, και ομογενές δηλαδή διέπεται από τους ίδιους φυσικούς νόμους στο σύνολο της έκτασης του. Η ισοτροπία αποδεικνύεται με την εξέταση της κατανομής των Γαλαξιών που παραμένει σταθερή σε κάθε διεύθυνση και της μόνιμης σταθερής έντασης Μικροκυμάτων και ακτινοβολίας Χ από κάθε κατεύθυνση του Σύμπαντος. Η Ομοιογένεια αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η κατανομή των σμηνών Γαλαξιών δεν παρουσιάζει σημαντική διαφορά στα δύο Γαλαξιακά ημισφαίρια, ούτε σημαντικές διαφορές συναρτήσει της απόστασης. Έχουμε ενδείξεις ομογένειας για κλίμακα της τάξεως των 10.000.000 παρσέκ.

    Καμενε ε καμενε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζοντας τα μηνύματά σου δοξάζω το Θεό. Δεν έχεις όπως και οι ομοίοι σου ίχνος ταπείνωσης.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΗΣ! Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ! ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΕΣ;ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ, ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΤΑΜΤΑΚΕΙΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.
      ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΓΥΙΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ...

      Διαγραφή
  8. "Αν εσυ θεωρεις προσβλητικο που σε συμβουλεψα να αναβαθμισεις την σεξουαλικη σου ζωη σου ζητω ταπεινα συγνωμη!" ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΧΑΜΙΝΙ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ (ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 70 ΕΤΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ! ΤΑΜΤΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΕΚΤΑΣΗ
      ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ oimos και εισαι ο ίδιος διαχειριστής φέρεις ευθύνη ρομανε για τις απαντήσεις που επιλέγεις να δημοσιοποιουνται
      Τέλος πάντων εγώ το θεωρώ λήξαν το θέμα
      Καλή συνέχεια και καλό υπόλοιπο ημέρας σε όλους τους αναγνώστες του ιστολογιου 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

      Διαγραφή
    2. Έγραψα και στον Κώστα ότι τα σχόλια τα είδα την επόμενη μέρα και επομένως είχες απαντήσει και εσύ και άλλοι Θα διαγράφονταν λοιπόν αυτόματα όσα ήταν απαντήσεις στο σχόλιό του και τα υπόλοιπα δεν θα έβγαζαν νόημα. Άλλωστε ζήτησε προς στιγμήν συγνώμη και έτσι ξέφυγε το θέμα.
      Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ δεν έχει σχέση με μας, εμείς άλλωστε προϋπήρξαμε της κατάργησής του.
      Συγνώμη για την επίθεση που δέχθηκες.
      Αλλά όπως έλεγε και η σοφή, μακαριστή μητέρα μου που αγαπούσε τις παροιμίες "Ο κακός λόγος κι ο κακός παράς, του νοικοκυρού απομένει"
      Καλή συνέχεια. Και πάλι συγχώρησον...

      Διαγραφή
  9. Με την φράση "πρεπει να βρεις ενα καλο παιδαρελι που να ειναι ταυρος" θα είχε διαγραφεί από την πρώτη στιγμή ο σχολιαστής και οτιδήποτε έστελνε, στο δικό μου ιστολόγιο. Δεν επιτρέπω επιθέσεις σε σχολιαστές μου, ούτε συκοφαντίες για ιστολόγους φίλους ή άλλους που εκτιμώ. και για τον Ρωμανό και για την Σουφλή και για τον Διηνέκη και αρκετούς άλλους έχουν έρθει τέτοια σχόλια και τους πετάω έξω με τις κλωτσιές.

    Το σημαντικότερο όμως και βλαπτικότερο.. είναι το εξής: Να έχουν πετύχει, οι ιδέες τους να είναι αναρτημένες και να διαβάζονται και αυτές. Είναι σαν παραμονή δηλητηρίου στο μπλογκ, που κάποια στιγμή θα διαβαστεί από μάτια νέων ανθρώπων, οι οποίοι θα μπορέσουν να πορευτούν υγιώς και με ταπεινοφροσύνη στην ζωή ΜΟΝΟΝ υπό μία ένθεη οπτική.

    Όλοι αυτοί δεν μπορούν να αποκτήσουν βήμα στον Διόδοτο, γι αυτό και με λένε αριστερά δεξιά καρα-φασισταριό. Με πόνεσε αυτό τώρα.. 🤣

    Τους θερμότατους χαιρετισμούς μου αγαπητέ Ρωμανέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο αδελφέ μου αλλά όπως είδες τα σχόλια τα είδα την επόμενη μέρα και επομένως είχαν απαντήσει άλλοι. Έπρεπε λοιπόν να διαγράψω σωρεία σχολίων αλλά θεώρησα ότι καλύτερα να βγάλει την χολή του και να εκτεθεί και εν τέλει να απαντηθεί κάθε βλακεία του.
      Τα σχόλια τα εναντίον μου δεν με πειράζουν παρά μόνον όταν είναι υβριστικά για την Πίστη μας. Αυτός είναι ένας αγνωστικιστής άνευ σημασίας που έδειξε την αγένεια που έχουν οι όμοιοί του.
      Σε ευχαριστώ πάντως
      Με εκτίμηση και εν Χριστώ αγάπη
      Ρ.

      Διαγραφή