Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΦΟΒΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!


 Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο ιερομόναχος Ευφρόσυνος

Είδαμε στις τηλεοράσεις(προσωπικά τα διάβασα μόνο,δεν αντέχω να βλέπω κάποια αηδή πρόσωπα του Άδη),ότι ένας σαπισμένος όνομα και πράγμα λοιμωξιογόνος της στυγνότατης δικτατορίας του κράτους μας,είπε ότι δεν πρέπει να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τα παιδιά μας μέσα στο σπίτι μας!





Ο διάβολος με τα γυαλάκια τόσο ξεκάθαρα λοιπόν ξεσκεπάζεται και δείχνει πόσο ανθρωποκτονος είναι.

Πώς με κάθε τρόπο ,επειδή λίγος καιρός του έμεινε,θέλει να παγώσει τελείως την ήδη ψυχραμένη αγάπη και να αποξενώσει όλους μεταξύ μας.Γονείς! Προσέξτε ! Είστε υπεύθυνοι για τα παιδιά σας!

Τώρα ακόμα πιο έντονα προτρέψτε τα στην άρνηση της μάσκας, στην άσκηση της έμπρακτης αγάπης και ελεημοσύνης, όχι τηλεαγάπης όμως η ψευδοαγάπης, αλλά της θυσιαστικής του Χριστού.

Ο Σατανάς δια των οργάνων του μας λέει αποστάσεις;, ας έρχονται πιο κοντά εκείνα μεταξύ τους, τα οργανά του διατάζουν άκριτη υπακοή στο άδικο; Ας τους μάθουμε την αγία υπακοή μόνο στο θείο θέλημα και στους δίκαους ανθρώπους. Τα παιδιά μας είναι τρυφερά σφουγγάρια, άγραφες πλάκες...

Ας τους προετοιμάσουμε με βίους μικρών Νεομαρτύρων και άλλων Αγίων να μάθουν να αντιστέκονται στον πονηρό, να ομολογούν με παρρησία και ήθος, να μην προσκολλούνται στην ύλη, να τους οπλίσουμε πνευματικά, έχουμε χρέος, γιατί αυτά θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα με το βδέλυγμα της ανομίας ,τον Αντίχριστο.

Ας τους ετοιμάσουμε σωστά ,έχοντας πρώτα εμείς βίωμα μαρτυρικό και φρόνημα,να μην ενδώσουν σε κανένα δόλιο εμβόλιο που μας ετοιμάζουν, ούτε σε έξυπνες νεες κάρτες- ταυτότητες,οι οποίες είναι το όχημα του Εωσφόρου, ώστε να σβήσει κάθε σφραγίδα θεία και να βάλει με πολλή πονηρία τη δική του.

Ολα αυτά δεν είναι γνώμες μας, οι Άγιοι μας τα φώναξαν!

Όμως, οι ποιμένες μας σήμερα τα αντίθετα μας λένε: Να ακούμε τους ειδικούς της ανομίας!

ΟΧΙ κύριοι!

Εμείς θα κάνουμε τα παιδιά μας μάρτυρες!

Τους μεγαλύτερους της ιστορίας!

Από τώρα!

Να κρατήσουν ανόθευτη την Πίστη, να σιωπούν όταν αδικούνται και ταπεινώνονται ως πρόσωπα, αλλά να γίνονται λιοντάρια κατά της αδικίας του αδελφού και κατά της πλάνης των αιρέσεων!

Να βαδίζουν στα χνάρια των σύγχρονων Αγίων, μακριά από φανατισμούς ζηλωτικους και από ψευτοαγάπες.






3 σχόλια: