Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ


ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΥΨΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ «ΥΨΩΜΑ ΑΥΓΟ» …ΨΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ! 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ



Είναι κάποιοι που δεν τους πιάνει το μάτι σου ,ούτε σου φαίνεται να έχουν το Τσαγανό μέσα τους …Αλλά μόλις πάρουν το μήνυμα παίρνουν τα Βουνά για να μπορέσουν να πουν σε όσους κάθονται στους καφενέδες και αντικρίζουν κάθε πρωί με ένα κόμπο στο λαιμό να Κυματίζει η Γαλανόλευκη ...Ξέρεις Ήμουν και εγώ εκεί !

Η Ενημέρωση μας ήρθε απο τον Πρόεδρο του Τ.Σ του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης Υπτγο ε.α Ιωάννη Κουτσαϊμάνη και μας έστειλε ,όταν στην Αθήνα κάποιοι τρέχουν στα κανάλια για 20 εκ Χιόνια ,κάποιοι στη Θράκη πήραν τα βουνά και όχι για να κάνουν σκι !!



Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 οι «Φίλοι της Σημαίας Ξάνθης», με τη βοήθεια των φίλων που ανταποκρίθηκαν στην από τις 17 Φεβρουαρίου ανακοίνωσή τους για βοήθεια στην επισκευή και επανατοποθέτηση του ιστού και της σημαίας στο Ύψωμα ΑΥΓΟ, που είχαν καταστραφεί από τη θεομηνία της 8ης Φεβρουαρίου (ο ιστός κόπηκε στα δύο) προέβησαν στην αποκατάστασή τους.



Συγκεκριμένα συμμετείχαν μέλη από τους ¨Πεζοπόρους Ξάνθης¨, την ¨Καθαρή Ξάνθη¨, τον Σύλλογο ¨Τραντέλλενες¨, το Αθλητικό Σωματείο ¨Σπάρτακος¨, 10 μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Ξάνθης, μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξάνθης και πολλοί ανώνυμοι φίλοι Ξανθιώτες πάνω από 50 άτομα.





Όλοι αυτοί που θέλουν να βλέπουν τη γαλανόλευκη να κυματίζει πάνω από την Ξάνθη (όλους φίλους της Σημαίας τους θεωρούμε), βοήθησαν συντονισμένα στην επίτευξη του σκοπού αυτού, άλλοι προσφέροντας ανιδιοτελώς τα υλικά, άλλοι την εργασία κατασκευής, άλλοι προσφέρθηκαν με τη σωματική τους καταπόνηση να τα μεταφέρουν και άλλοι να βοηθήσουν στην ανύψωση του ιστού.


Μετά την έπαρση της σημαίας ο Εθνικός μας Ύμνος αντήχησε στα βουνά της Ροδόπης, ψαλλόμενος από τα χείλη 50 και πλέον παρισταμένων Φίλων της Σημαίας

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους.


  
ΠΗΓΗ


2 σχόλια:

  1. Είναι αλήθεια πώς στό τριεθνές Ελλάδας Βουλγαρίας Τουρκίας λείπει ή δικιά μας σημαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως πάμε, θά λείπει ΜΕΣΑ στην πατρίδα μας στό τριεθνές μάς μάρανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή