Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ!

ΚΡΑΤΑΙΩΘΕΙΤΕ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ,
 ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ…

 


 

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

+++

 Γράψε παιδί Μου το Θείο γραπτό, 
Τριάς Αγία σου ομιλώ,
το μήνυμα Μου αυτό να δοθεί στον λαό,
 που τρέμει το φυλλοκάρδι του αυτόν τον καιρό.

Ο φόβος έχει γίνει μόνιμος σύντροφος των πολλών, 
και ιδιαιτέρως όσων δεν έχουν Εμέ 
τον Τρισυπόστατο Θεό εις το ψυχικό. 
Έχασαν την ΠΙΣΤΗ τους και μαζί της χάθηκε και η ΕΛΠΙΔΑ 
κι έτσι το μόνο που βλέπουν, είναι ΣΚΟΤΑΔΙ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. 

 Έχασαν την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, 
έπαψε να μάχεται για το καλύτερο η καρδιά τους.
 Παραδόθηκαν δυστυχώς ΑΜΑΧΗΤΙ,
 παραδόθηκαν σώμα και ψυχή, 
και πανηγυρίζουν οι βρωμεροί εχθροί, 
αφού με ένα σμπάρο, πέτυχαν δύο τρυγόνια μαζί, 
να κυριαρχούν και εις το σώμα των πολλών, μα και στην ψυχή. 

Και ας τους επαναλαμβάνω Εγώ συνεχώς, 
πως θα βρίσκομαι εις το δικό τους πλευρό
 Εγώ ο Παντοδύναμος και Ανίκητος Θεός,
 αρκεί την πρόθεση τους να δω,
 και την προσπάθεια τους να αντισταθούν στο κακό.

Τους προειδοποίησα, 
και τον κώδωνα του κινδύνου τους έκρουσα άπειρες φορές, 
να μην γίνουν πειραματόζωα εις τις δυνάμεις τις σκοτεινές. 

Το σώμα τους είναι ιερό, αφού είναι ο δικός Μου ναός, 
μέσα εκεί Εγώ ο Θεός να κατοικώ 
και να χαρίζω κάθε καλό εις το δικό τους ψυχικό. 

Γι’ αυτό λύσσαξε ο βρωμερός σατανάς, 
να μολύνει και να μεταλλάξει το σώμα το ανθρώπινο, 
για να μην κατοικώ Εγώ σε αυτό. 

Και το κατάφερε ο βρωμερός, 
με τα σατανικά εμβόλια που επιβάλει στον λαό. 
Λυπάμαι πολύ ο Θεός γιατί παραβλέπουν και αδιαφορούν 
για τις δικές Μου Θείες προειδοποιήσεις 
και κάνουν τελεία υπακοή στου πονηρού εχθρού τις παροτρύνσεις. 

Στέκεται ο λύκος ο νοητός με το στόμα ανοικτό 
και πάνε μόνοι τους και μπαίνουν μέσα σε αυτό, 
βορά να γίνουν στα δόντια του οικιοθελώς. 
Και μετά θα πουν, πως τους φταίω Εγώ ο Θεός, 
ενώ οι ίδιοι ευθύνονται, 
για όσα θα πάθουν, από δω και μπρός, 
και δεν θα είναι λίγα, δυστυχώς.

Τα λυπάμαι πολύ όλα αυτά τα παιδιά, 
που ξεγελάστηκαν από τον βρωμερό σατανά, 
και θα φύγουν κακείν- κακώς από τον κόσμο αυτό, 
ποθώντας τα δύστυχα να αποφύγουν το κακό, 
παρασύρονται όλο και πιο βαθειά απ’ αυτό.

 Σε κινούμενη άμμο μπήκαν, 
αφού την παγίδα του εχθρού δεν αντιληφθήκαν 
και όσο αγωνιώντας προσπαθούνε να σωθούνε, 
το αποτέλεσμα είναι στα κατάβαθα να μπούνε, 
χωρίς καμία ελπίδα να σωθούνε.

Όλα αυτά τα λέω ο Θεός, ο Τρισυπόστατος, ο Μόνος Αληθινός, 
εις το ποίμνιό Μου το μικρό, που ακούει την δική Μου φωνή 
και εμπιστεύεται εις τα χέρια Μου τα κραταιά την δική του ζωή,
χωρίς καθόλου να ανησυχεί  δι’ αυτήν, 
αφού γνωρίζει πολύ καλά,
πως Εγώ Είμαι ο Κύριος του θανάτου και της ζωής. 

 Παιδιά Μου ΚΡΑΤΑΙΩΘΕΙΤΕ 
 μεταξύ σας ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΤΕ 
και με ΜΕΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ 
και κανέναν και τίποτα να μην ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ, 
πιστέψτε το καλά, 
«ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ». 

Λίγη υπομονή και θα τελειώσει το μαρτύριο που ζείτε. 
Σας το ξαναλέω για τίποτα μην ανησυχείτε. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ,
 ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ, ΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ |
και μέσα στην αγκάλη Μου θα είστε. 

Αμήν γένοιτο και τω Τρισυποστάτω Θεώ δόξα.

+++



17 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕ καθημενε επι ιππου λευκου ευχαριστουμε και ελπιζομαι σε Εσενα Κυριε και Θεε μας. σε περιμενουμε να φανεις οταν θα εκπληρωθουν οι προφητειες των Αγιων Σου των προφητων σου , συντομα δλδ! σε περιμενουμε να φανεις το 2022 . Σε περιμενουμε να κανεις τις τρις χωρες μια Ελλαδα - Μικρα Ασια - Μακεδονια! πολυ θα ηθελα να ειμαι διπλα Σου να σε υπηρετω εκ δεξιον σου βαλε με, ευχαριστω! Πολλοι γνωριζουν οτι ενσαρκωθηκες Μαρμαρωμενε βασιλια το λεω και εγω το λεει και ο Μητροπολιτης Μορφου! Αληθινες οι προφητειες Τραχωνοιυ αλλα πιοιος τις πιστευει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγες από την πλάνη που είσαι...
    Ο Κύριος άπαξ εσαρκωθη και δεν θα ξαναγίνει αφενός, αφετέρου η επόμενη Παρουσία Του θα γίνει ξανά μόνο στη Δευτέρα Παρουσία, στο τέλος του κόσμου.
    Άκουσε ομιλίες του πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου, όπου λέει κι εκείνος ότι δεν περιμένουμε άλλη Παρουσία του Χριστού στην ανθρώπινη ιστορία,πάρα μόνο τότε,όπως ανέφερα πιο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέγα τό Όνομα τής Αγίας Τριάδος!!!
    Σέ ευχαριστούμε Κύριε καί Θεέ μας πού δέν μάς εγκαταλείπεις ορφανούς καί βυθισμένους μέσα στήν άγνοια καί τήν πλάνη πού έχουν κατακλύσει τά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το όραμα ενός μοναχού: "Παιδιά Μου, ετοιμαστείτε για την πρώτη θλίψη..."
    Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012, 13:16

    Παιδιά Μου, έρχεται η πρώτη θλίψη. Πανικός, φόβος, λύπη, ταραχή και αναρχία θα επικρατεί παντού γύρω σας. Σ’ αυτό το ευλογημένο μέρος, την Ελλάδα, που τόσο πολύ λάτρεψε τον Μονογενή Μου, μα αγνοεί την ύπαρξή Μου, θα έρθει το πρώτο κακό. Ένα κακό που Εγώ θα επιτρέψω, για να καθυστερήσω τα διαβολικά τεχνάσματα των οπαδών του Εωσφόρου. Δεν θα αφήσω να καταστρέψουν τελείως τη χώρα που μέχρι τώρα Με δοξολογούσε. Πριν θελήσουν να της δώσουν το τελειωτικό χτύπημα, Εγώ θα αποτρέψω τα σχέδιά τους. Και όλοι θα καταλάβουν πόσο Εγώ σας στηρίζω.

    Τα παιδιά Μου στην Ελλάδα δεν θα καταλάβουν πως από θεία πρόνοια ήρθε το κακό και πολλοί θα Με καταραστούν, μα Εγώ πάλι θα τους συγχωρήσω, αφού η καρδιά Μου χτυπάει μητρικά. Μα όλοι αυτοί που ύπουλα υπονομεύουν το έθνος σας, θα καταλάβουν πόσο σας στηρίζω, αφού για άλλη μια φορά τα καταχθόνια σχέδιά τους θα πέσουν στο κενό. Χρόνια τώρα προσπαθούν να σας καταστρέψουν, μα Εγώ πάντα σας σκεπάζω. Και αυτό το ξέρουν. Μυστικά μεταφέρονται τα λόγια Μου, σε ανθρώπους ευλαβείς για το πώς θα κινηθούν προκειμένου να στηρίξουν το έθνος τους και μέχρι να τους αναδείξω Εγώ στις κατάλληλες θέσεις, δεν θα επιτρέψω να σας χτυπήσουν οι αλλόθρησκοι εχθροί. Όσοι ηγούνται τώρα, έχουν πολύ αλαζονεία και ενώ δεν θα ήθελαν να κάνουν κακό στη χώρα τους, θα το έκαναν άθελά τους, λόγω του εγωισμού τους, αφού γι’ αυτό θα μπορούσαν να γίνουν εύκολη λεία στα χέρια των οπαδών του Εωσφόρου.


    Παιδιά Μου, πάντα σας στήριζα και πάντα θα σας στηρίζω. Πριν έρθει το οποιοδήποτε κακό, η μητρική καρδιά Μου φροντίζει πάντα να σας προστατέψει. Ήδη έχω φροντίσει, εδώ και πολλά χρόνια ώστε να περάσετε όσο πιο ανώδυνα την δύσκολη αυτή δοκιμασία του πολέμου. Είστε πολύ ευάλωτοι στα χτυπήματα του Εωσφόρου και οι ψυχές σας είναι ακάλυπτες από την ευλογία Μου. Έτσι δεν θα αντέχατε το σκληρό πρόσωπο του πολέμου. Παλιά τα παιδιά Μου, είχαν θεϊκό φόβο στην καρδιά τους και με την προσευχή και την ευλάβεια τους, Με συγκινούσαν για να τους ευλογώ. Και πολύ τους ευλογούσα. Όμως τώρα, έχει χαθεί η ευγένεια και η ευλάβεια και παντού επικρατεί η αχαριστία και η ασέβεια. Γι’ αυτό παιδιά Μου, μη Μου ζητάτε να καθυστερήσω τα κακά που έρχονται, αλλά ζητήστε Μου να σας προστατέψω σε όσα σκληρά και απάνθρωπα συμβούν. Άλλα θα είναι δικές Μου επεμβάσεις και άλλα σατανικά σχέδια. Σε όλα όμως Εγώ, θα κρατήσω σφιχτά στην αγκαλιά Μου, όσους θελήσουν να μπουν εκεί για να προστατευτούν. Όσους γονατίζουν μέσα στην καρδιά Μου για να ζητήσουν την προστασία Μου από πίστη στα λόγια Μου, πριν χτυπήσει ακόμη το κακό.

    Ναι παιδιά Μου, το κακό έρχεται και σε λίγο θα χτυπήσει την πόρτα εκατομμύρια σπιτιών, που δεν θέλησαν να Με φωνάξουν για να τα ευλογήσω, να γίνω Εγώ ο βασιλιάς τους, μόνο αναίσχυντα προτίμησαν να ανοίξουν διάπλατα την πόρτα τους στον σατανά για να τα μολύνει ακόμη περισσότερο*****. Όλα αυτά τα σπίτια σαν χάρτινοι πύργοι θα πέσουν και η ορμή της παιδαγωγικής Μου αγάπης σαν αγριεμένο κύτος θα κατασπαράξει τις περιουσίες τους. Δεν θα επιτρέψω να χαθούν πολλά παιδιά Μου, δίχως να μετανοήσουν, μα πολλές σκληρόκαρδες, ζηλόφθονες ψυχές θα χαθούν. Πολλοί θα πιστεύουν πως ο πόλεμος θα είναι το πρώτο κακό, μα η παιδαγωγική Μου αγάπη, άλλο θα επιτρέψει. Μέσα από την θλίψη και τον φόβο, θα επέλθει μεγάλη μετάνοια. Γι’ αυτό ζητήστε το Πανάγιο Μου Πνεύμα για να ετοιμαστείτε και φτιάξτε αλυσίδα προσευχής για να προστατέψετε τις ψυχές σας από αυτά που θα έλθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... συνέχεια

      Δε θα προλάβει να έρθει η πένθιμη περίοδος της βασίλισσάς Μου Μαριάμ και μεγάλο κακό θα βρει απροετοίμαστες πολλές ψυχές. Ψυχές που δεν Με πίστεψαν. Γιατί να ξέρεις γιε μου πιστέ, πως όχι μόνο μέσα από το στόμα σου, αλλά και μέσα από πολλά στόματα παραδομένα σε Μένα, η μητρική καρδιά Μου θέλησε να προειδοποιήσει τα παιδιά Μου να προετοιμαστούν για όσα θα επακολουθήσουν, μα πολλές ψυχές αγνόησαν τις προειδοποιήσεις Μου, σχολιάζοντας εσάς και όσους σας πίστεψαν. Δίκαια η Πατρική οργή Μου έπρεπε να τους τιμωρήσει, μα Εγώ είμαι Μάνα και η μάνα πονά και εύκολα συγχωρεί και αγκαλιάζει όσους ακόμη και τελευταία στιγμή αποφασίσουν ταπεινά να μπουν στην αγκαλιά της ζητώντας συγγνώμη (http://elderephraimarizona.blogspot.com/2019/03/even-in-eleventh-hour-our-all-good-god.html).

      Αλλάξτε ζωή παιδιά Μου. Δεν έχετε πλέον άλλο χρόνο. Τα κακά ξεκινούν και κανείς δεν μπορεί να τα σταματήσει παρά μόνο οι ίδιες σας οι προσευχές. Όλα όσα πρέπει να γίνουν θα γίνουν, προσευχηθείτε μόνο μέσα στο πέλαγος των πειρασμών και των θλίψεων, να μη χαθούν οι ψυχούλες σας. Είναι για Μένα τα πιο πολύτιμα στολίδια. Μόνο που πολλά απ’ αυτά είναι βρώμικα κι Εγώ θέλω να τα καθαρίσω για να τα στολίσω στο ουράνιο Μου Βασίλειο. Σας περιμένω θησαυροί Μου. Μπείτε γρήγορα στην πατρική αγκαλιά Μου. Αλλά και ακόμη πιο βαθιά, στην μητρική καρδιά Μου.

      Ο στοργικός Πατέρας σας,

      Θεός της άπειρης Αγάπης.

      *****
      Όταν δημοσιεύθηκε αυτό το θείο μήνυμα το 2012 δε μπορούσα να καταλάβω τι εννοεί ο Κύριος όταν λέει ...

      "αναίσχυντα προτίμησαν να ανοίξουν διάπλατα την πόρτα τους στον σατανά για να τα μολύνει ακόμη περισσότερο". Τώρα όμως με τους εμβολιασμούς που σε στέλνουν στον αγύριστο το καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
  5. Βρε παιδιά οκ γεμίσαμε προειδοποιήσεις, ο κόσμος παει στην καταστροφή τρέχοντας, βλέπετε όμως κάποια παρέμβαση άνωθεν ??? Τόσο καιρό διαβάζουμε τα ίδια.....Επίσης, πολυ ανωνυμία πέφτει. Όποιος τα γράφει, ακόμη κ εκ Θεού να είναι τα γραφόμενα του, δεν πρέπει να δίνει καποιο στοιχείο του ??? Πολυ ανωνυμία πέφτει κ στο τέλος καταντούν ολοι αναξιόπιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΜΙΑΣ....!

      Διαγραφή
    2. Τις γνήσιες προειδοποιήσεις Του Κυρίου πρέπει να έχεις ειδικό ΔΕΚΤΗ για να τις πιάσεις. Το δέκτη αυτόν τον δωρίζει Εκείνος, όταν βρει ταπείνωση και αγάπη, τότε εγκαθίσταται Ο ΙΔΙΟΣ στην καρδιά και σε βεβαιώνει για τη γνησιότητα του Υψίστου Αποστολέα.

      Όποιος δεν έχει όμως το Χριστό στην καρδιά του, έχει τον εαυτούλη του και φοβάται και τη σκιά του. Πιστεύει τις προειδοποιήσεις των λαμογιολόγων που προειδοποιούν για πανδημία, των καιροσκόπων μάλλον παρά μετεωρολόγων που προειδοποιούν για Μήδειες, των σεισμολόγων που προειδοποιούν για τσουνάμι, των οικονομολόγων που μαγειρεύουν τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ και φτιάχνουν τεχνητά ελλείμματα επειδή είναι "ΕΠΩΝΥΜΟΙ". Όταν πιστεύεις λοιπόν όλους αυτούς τους ... "τεχνοκράτες" δε μπορεί να σταθεί ο Θεός στην καρδιά σου. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Όσο πιο πολύ ακούς τις απειλές και τις υποδείξεις τους, τόσο περισσότερο φοβάσαι ταλαίπωρε άνθρωπε.

      Το πολύ σοβαρό που λέει ο ΚΥΡΙΟΣ (μεταξύ άλλων) είναι το εξής:

      "λύσσαξε ο βρωμερός σατανάς, να μολύνει και να μεταλλάξει το σώμα το ανθρώπινο, για να μην κατοικώ Εγώ σε αυτό"

      Αυτό θυμίζει το Βατοπεδινό, όπου σε ένα από τα βίντεο λέει: "Διώχνουν το όνομα του Θεού από τη γη". Ιδού με ποιον ύπουλο τρόπο, μας αποκαλύπτει ο Θεός την αλήθεια του λόγου του Οσίου ανδρός σε τούτο το Γραπτό: ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Τέτοιο δέκτη έχει ο ευλογημένος Ρωμανός και γίνεται καλός αγωγός της θείας χάριτος και δι' αυτής πληροφορούμαστε κι εμείς οι ταλαίπωροι το λόγο του Θεού σε τόσο δύσκολους καιρούς, όπου ο σατανάς αλωνίζει.

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΩΜΑΝΕ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΜΑΓΚΑ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!!

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ!!!
      ΑΡΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΛΑΥΤΡΕΥΕΙΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΘΕΟΣ ΣΟΥ!!
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!
      ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΟΥ..

      Διαγραφή

  6. ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΤΖΕΣΟΥΑ ΕΙΠΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ!!

    ΑΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΥΤΡΕΥΕΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΑΓΚΕΣ!!!

    ΡΟΜΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ!!!!

    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ
    ΜΕ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ!!!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!!

    θΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ! ΚΑΙ Ο ΡΟΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ..
    ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΣ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΘΩΑ ΠΕΤΡΑ!!

    ΡΟΜΑΝΕ Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΛΕΩ ΔΙΑΒΟΛΕ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ!!!!

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΑ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!

    Μαρκ. 13,5 Ο δε Ιησούς απήντησε και ήρχισε να τους λέγη· “προσέχετε, μήπως τυχόν κανείς σας παραπλανήση.

    Μαρκ. 13,6 Διότι πολλοί θα έλθουν παίρνοντες ως ιδικόν των το όνομά μου και λέγοντες, ότι εγώ είμαι ο Μεσσίας, και πολλούς θα πλανήσουν.

    Μαρκ. 13,21 Και τότε εάν κανείς σας πη· να, εδώ είναι ο Χριστός, η ιδού, εκεί είναι, μη το πιστεύσετε.

    Μαρκ. 13,22 Διότι θα αναπηδήσουν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θα κάμουν εμπρός στους ανθρώπους σημεία και τέρατα, σημαδιακά και καταπληκτικά έργα, δια να παρασύρουν εις τας πλάνας των, αν είναι δυνατόν, και αυτούς ακόμη τους εκλεκτούς.

    Μαρκ. 13,23 Σεις όμως προσέχετε· ιδού, σας τα προείπα όλα.

    ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή