Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΗΤΟ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ!




Ο άνθρωπος, έχει πρόβλημα. Χρήζει άμεσης ψυχιατρικής εξέτασης! Είναι ο μοναδικός Έλληνας Πρωθυπουργός που είναι επιδειξίας! 

Κυκλοφορεί όποτε μπορεί, δημόσια, ημίγυμνος, φωτογραφίζεται με μπουρνούζι, μαγιό και σε γυμναστήρια, δείχνοντας τα «μπράτσα» του, κάνει εμβόλιο επιδεικνύοντας το στέρνο του και βάζει τους πολίτες να τον αποκαλούν, θεογκόμενο! 

Είναι ένας άρρωστος και συμπλεγματικός άνθρωπος, που ένας Θεός ξέρει τι είδους απωθημένα και διαστροφές, κρύβει μέσα του.

Είναι επιδειξίας της αλαζονείας του, της διαφθοράς του και της ισχύος του. Κόβουν βόλτες αναψυχής αυτός και η γυναίκα του σε όλη την Ελλάδα, την ώρα που φυλακίζουν τους Έλληνες στα σπίτια τους. 

Έχει παραδώσει τους δρόμους και τις γειτονιές των αστικών κέντρων σε λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν έξω σε αγέλες, όποτε γουστάρουν και όπου γουστάρουν, την στιγμή που ο Ελληνικός λαός, στέλνει sms για να πάει να φροντίσει τους ηλικιωμένους γονείς του.

Η κατάσταση, έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι επιχειρήσεις καταστρέφονται, κόσμος είναι άνεργος, η κατάθλιψη και τα ψυχοφάρμακα κάνουν θραύση στην κοινωνία και αυτός, μαζί με τον κυβερνητικό συρφετό του, γελάνε μέσα στα μούτρα μας.

Η κοινωνία, πρέπει να αντιδράσει δυναμικά. Πρέπει να διεκδικήσει, με κάθε τρόπο, το δικαίωμά της στη ζωή και την εργασία. Ο λαός, πρέπει να τιμωρήσει τους αυθάδεις και αλαζονικούς φασίστες που κυβερνάνε τη χώρα.

Εάν οι βουλευτές της ΝΔ, δεν ρίξουν τον μισητό επιδειξία με τον τρόπο που έπεσε ο Γιώργος Παπανδρέου, τότε αυτοί, θα πληρώσουν το μάρμαρο. Το 2015, οι βουλευτές της, έτρωγαν μπουνιές και γιαούρτια στους δρόμους. 

Εκεί, θα ξαναφτάσουμε πολύ σύντομα. Μόνο που οι σφαλιάρες θα είναι πιο πολλές και πιο δυνατές και το 18% που έλαβε κάποτε ο Σαμαράς στις εκλογές, θα μοιάζει με εκλογικό θρίαμβο, εάν δε γίνει κάτι άμεσα στο Νεοδημοκρατικό στρουμφοχωριό.



1 σχόλιο: