Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

«ΕΑΝ ΔΕ ΤΟ ΑΛΑΣ ΜΩΡΑΝΘΕΙ ΕΝΤΙΝΙ ΑΛΙΣΘΗΣΕΤΑΙ;....»

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ»… ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ!




ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ… 
ΔΕΙΤΕ...

Μεγίστη βλασφημία από την Ι. Μητρόπολη Φλωρίνης.

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

«Ὑμεῖς ἐστε τὸ ἅλας τῆς γῆς· ἐὰν δὲ τὸ ἅλας μωρανθῇ, ἐν τίνι ἁλισθήσεται; εἰς οὐδὲν ἰσχύει ἔτι εἰ μὴ βληθῆναι ἔξω καὶ  καταπατεῖσθαι ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων (Ματθ. 5,13)

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ!



5 σχόλια:

  1. Τα περιθώρια που δίνουμε στον Κύριο για να αναβάλλει, ή και να ακυρώσει το BIG BAM περιορίζονται απελπιστικά. Εγώ προσωπικά δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη να του ζητήσω οτιδήποτε εκτός από Έλεος κι Εκείνος ας το μεταφράσει όπως γνωρίζει η Παντοδυναμία, η Πανσοφία και η Παναγάπη Του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο υπάρχει σε μας δύναμη, ας υπηρετήσουμε τον Κύριο με ειλικρινή καρδιά, ώστε σε καιρό θλίψης να Τον έχουμε βοηθό και να μας σώζει από μεγάλους κινδύνους

    Οσίου Εφραίμ του Σύρου
    Έργα, Γ', σελ. 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο μεταλλαγμένος Άϊ Γιώργης είναι μαύρος και είναι ο τύπος των ισλαμο-λαθρομεταναστών και βαρυποινιτών Τούρκων που μας κουβάλησαν για να εποικήσουν τη χώρα μας, το δε εμβόλιο δεν έχει σκοπό την ίαση από οποιαδήποτε ασθένεια, αλλά τον ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ από τις καρδιές μας, όπως ο Ίδιος μας αποκάλυψε στο τελευταίο Θείο Μήνυμά Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λόγω χρώματος αλόγου, ίσως είναι ο Άγιος Δημήτριος, χωρίς φυσικά να αλλάζει το παραμικρό από το όλο νόημα του άρθρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη γίνεσθε ως ίππος και ημίονος, οις ουκ έστι σύνεσις, εν κημώ και χαλινώ τας σιαγόνας αυτών άγξαις των μη εγγιζόντων προς σε. πολλαί αι μάστιγες του αμαρτωλού, τον δε ελπίζοντα επί Κύριον έλεος κυκλώσει. ευφράνθητε επί Κύριον και αγαλλιάσθε, δίκαιοι, και καυχάσθε, πάντες οι ευθείς τη καρδία.

    Λοιπόν, σεις οι άνθρωποι με γίνεσθε όμοιοι με τον ίππον και τον ημίονον, στους οποίους δεν υπάρχει καθόλου σύνεσις. Και όπως με σιδερένιο φίμωτρο και χαλινάρι συσφίγγονται αι σιαγόνες των αγρίων αυτών ζώων, ετσι και συ, Κυριε, ας σφίξης με το χαλινάρι των θλίψεων και με τας πολλάς τιμωρίας ας περιορίσης τους αμαρτωλούς, οι οποίοι μένουν αμετανόητοι και δεν θέλουν να πλησιάσουν προς σέ. Πολλαί είναι αι συμφοραί και αι μάστιγες των αμαρτωλών· τον ελπίζοντα όμως στον Κυριον θα περικυκλώση και θα περιφρουρήση το θείον έλεος. Σεις, λοιπόν, οι πιστοί και δίκαιοι γεμίσατε από χαράν, πλημμυρίσατε από αγαλλιασιν εν Κυρίω, και τον Κυριον να έχετε καύχημα σας όλοι, όσοι έχετε ευθείαν και ειλικρινη την καρδίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή