Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΝΑΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!


ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ «ΣΩΤΗΡΙΟ» ΕΜΒΟΛΙΟ!!





Γράφει η Άννα Κ.

Τα «Πανέξυπνα» 😂😂 αφεντικά του πλανήτη με τα δαιμονικά και διαστροφικά μυαλά τους νομίζουν ότι έχουν πετύχει να υποδουλώσουν όλη την ανθρωπότητα ολοκληρώνοντας το σχέδιο τους, αφού πριν γέμισαν με τα δικά τους δηλητήρια , αεροψεκασμούς, μεταλλάξεις, τροποποιήσεις γενετικές, σε ανθρώπινο, φυτικό και ζωικό υλικό ,όλο τον πλανήτη, και όλη την ανθρωπότητα!

Αφού επιδόθηκαν οι μεγαλοεπιστήμονες τέρατα σαν σύγχρονοι Φρανκεστάιν, σε μελέτες πώς να δημιουργήσουν υβρίδια, πώς να τροποποιήσουν γενετικά την διατροφική μας αλυσίδα που θα ελέγχεται μέσω του codex alimentarius που ιδρύθηκε από τον οργανισμό τροφίμων της Γεωργίας των ΗΠΑ την( FAO) και ενώθηκε με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) δημιούργησαν τέτοιες επεμβάσεις στο γενετικό υλικό του φυτικού και ζωικού βασιλείου έτσι ώστε να μπορούν να μεταλλάξουν το ανθρώπινο DNA!

Καί ώς ένα σημείο τα κατάφεραν!

Αλλά ευτυχώς όχι σε όλους!

Το κατάφεραν μέσω των μολυσμένων τροφών με τα χημικά λιπάσματα που ρίχνουν σε όλα τα φυτά, λαχανικά, φρούτα, με τα ραντίσματα με τα δηλητηριώδη σκευάσματα, με τα καρκινογόνα ράουνταπ της μοσάντο που ψεκάζουν τα αγριόχορτα με συνέπεια όλα αυτά εκτός από τα δηλητήρια που μένουν επάνω στις τροφές να εισχωρούν και στον υδροφόρο ορίζοντα να μολύνουν με βαρέα μέταλλα τους υπόγειους υδάτινους πόρους που καταλήγουν στο πόσιμο νερό πολλές φορές!

Επίσης έχουν τροποποιήσει γενετικά πολλές τροφές, όπως σιτηρά , δημητριακά, καλαμπόκια, σόγια κλπ, έτσι ώστε ακόμη και τα ζώα που τρέφονται από φυτά να υπόκεινται σε γενετικές μεταλλάξεις!

Άλλες επεμβάσεις έχουν γίνει επίσης και στα ψάρια( βλέπουμε ιχθυοκαλλιέργιες ) που τα ταίζουν διάφορες μεταλλαγμένες τροφές , όπως και στα πουλερικά που τα ταίζουν με σόγια , καλαμπόκια γενετικά τροποποιημένα , ιχθυάλευρα, και φυσικά στις τροφές τους προσθέτουν και συμπληρώματα για ωοτοκία για περισσότερη αυγοπαραγωγή!

Τώρα θα μου πείτε που τα γνωρίζεις όλα αυτά!

Σας πληροφορώ ότι τα γνωρίζω εμπειρικά και όχι από θεωρία, διότι ασχολήθηκα η ίδια με όλα αυτά!

Και φυσικά συναναστράφηκα και με τέτοιους κύκλους ώστε να έχω προσωπικές εμπειρίες και όχι από θεωρίες!

Για να μην σας κουράζω με λεπτομέρειες, ας πάμε στο προκείμενο!

Λοιπόν φτάσαμε σε ένα σημείο, να ελεγχόμαστε διατροφικά και να είμαστε εξαρτώμενοι από διεστραμμένους τεχνοκράτες που το μόνο μέλημα τους και στόχος τους ήταν να μας οδηγήσουν στην εύκολη ζωή, στον καταναλωτισμό, στην προσκόλληση της ύλης, έτσι ώστε να μην έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τίποτε άλλο από τις εφήμερες απολαύσεις, εύκολο κέρδος, εξάλειψη συνείδησης, το πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερες δουλειές, το πώς θα αποκτήσουμε πολυτελή σπίτια, πολυτελή αυτοκίνητα, το πώς θα κάνουμε διακοπές σε ελίτ προορισμούς, το πώς θα στέλνουμε τα παιδιά μας σε 3-4 γλώσσες, αθλήματα μουσικές κλπ, για να φτάσουμε στο σημείο του απόλυτου απομονωτισμού, λόγω έλλειψης επικοινωνίας μεταξύ των ζευγαριών, γονέων με παιδιών, συγγενών , φίλων, γνωστών!

Και όλο αυτό διότι ο καθένας τρέχει να προλάβει όχι απλά για τον επιούσιο, αλλά για το παραπάνω για την πολυτέλεια, υποτίθεται για μία πιο άνετη ζωή που στο τέλος δεν την απολαμβάνει κανείς πνιγμένος από τις πολλές σκοτούρες!

Και φυσικά όλοι θέλαμε να έχουμε ξεκούραστες δουλειές , καθιστικές ώς επί το πλείστον , και κυρίως μία εξασφάλιση μόνιμη , μία θεσούλα στο δημόσιο που θα εξασφάλιζε τα σίγουρα , μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει και εξουσία, υπόληψη υποτίθεται τρομάρα μας!

Έλα όμως που με τις θεσούλες τις μόνιμες, σιγουρέψαμε καρέκλες, μπήκαμε και σε άλλα λούκια, όπως λοβιτούρες, δωροδοκίες, καταχρηστική εξουσία και προπάντων όλοι ξερόλες εκ του ασφαλούς με παρωπίδες όμως γιατί έτσι τους συμφέρει αφού ταίζονται από τα αφεντικά τους που πρέπει πιστά να υπηρετούν για να μην βρεθούν ξαφνικά στον αέρα!

Και φτάσαμε στο σημείο ζενίθ! Στο σημείο αποκορύφωσης!

Να έχουμε ένα σύστημα δούλων και αφεντικών με βαθμίδες, απο τα πολύ κατώτερα στρώματα μέχρι τα πολύ ανώτερα που να εξουσιάζονται όλοι καταχρηστικά, να εκτελούν όλοι τις εντολές ανωτέρων είπαμε πάντα με βαθμίδες, αλλά η ουσία είναι μία: να εκτελούνται οι διαταγές εντολές!

Και φτάσαμε στην τέλεια υποδούλωση στην τέλεια

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!

Και αφού υποκύψαμε σε όλα τα παραπάνω , αφού υποκύψαμε σε διαταγές, εντολές, καταχρηστικές εξουσίες, καταλήξαμε να γίνουμε οι απόλυτα φυλακισμένοι στον πλανήτη γή, όλη η ανθρωπότητα φοβούμενοι τις απειλές και εκβιασμούς των εξουσιαστών -εξουσιαζόμενων !

Και ποιες είναι οι απειλές, εκβιασμοί, τρομοκρατίες;

Είναι η απειλή του θανάτου!

Η απειλή της επιβίωσης!

Μας απειλούν με μία μούφα πανδημία όλο τον πλανήτη, κλειδώνοντας μας στα σπίτια μας, επιβάλλοντας μας δυσβάσταχτα μέτρα, επιβάλλοντας μας μάσκες που στερούν το ελεύθερο οξυγόνο από τους ανθρώπους, απειλώντας μας με πλασματικούς θανάτους , πλασματικά κρούσματα θετικά, κρούσματα ορφανά, κρούσματα κρούσματα που ισοπέδωσαν την παγκόσμια οικονομία!

Και μας κλείδωσαν με τον φόβο του θανάτου αυτοί οι οποίοι δίνουν εντολές στα εκτελεστικά όργανα να εκτελέσουν παράλογες και εγκληματικές διαταγές!

Να επιβάλλουν πρόστιμα σε άνεργο πληθυσμό έτσι ώστε να του δημιουργούν φόβο και τρόμο, πώς θα πληρώσει τα πρόστιμα απο την στιγμή που οι επιχειρήσεις καταρρέουν και κινδυνεύουν, τρόμο πώς όχι απλά μπορεί να μείνουν όλοι άνεργοι ώστε να δημιουργηθούν στρατιές ανέργων, αλλά να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν σε καθημερινές υποχρεώσεις, η ακόμη να κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι η να πεινάσουν!

Και θα μου πείτε τι σχέση μπορεί να έχει ο έλεγχος διατροφικής αλυσίδας του παγκόσμιου πληθυσμού!

Για σκεφτείτε; Μετά τον φόβο του θανάτου από έναν θανατηφόρο ιό, ποιος είναι ο άλλος μεγαλύτερος φόβος του ανθρώπου;

Μα η επιβίωση του! Η τροφή του! Ο φόβος μην πεινάσει κάποιος!

Πώς λοιπόν έγινε αυτός ο έλεγχος;

Μα με το να επιλέγουμε όλοι δουλειές που είναι τεχνοκρατικές , επιστήμες, και πόσες άλλες εργασίες ώστε να έχουμε άγνοια στο πώς μπορούμε να είμαστε αυτάρκεις και πώς μπορούμε να παράγουμε την δική μας τροφή ώστε να μην είμαστε εξαρτημένοι!

Μέχρι και τους ντόπιους σπόρους προσπάθησαν να εξαφανίσουν δημιουργώντας υβρίδια φυτά ώστε να μην μπορείς να ξανακαλλιεργήσεις την επόμενη χρονιά και να είσαι υποχρεωμένος να προμηθευτείς μόνο από τις εταιρείες τους!

Και κάπως έτσι αφού μας αποκαθήλωσαν από την ανθρώπινη υπόσταση μας και προσπαθούν να μας ελέγξουν έρχονται σαν σωτήρες και μας προβάλλουν το σωτήριο εμβόλιο της PFIZER της ΝΤΠ που με απάνθρωπη νομοθεσία θέλουν να μας επιβάλλουν!

Και ποιά είναι η νομοθεσία;

Πώς εάν δεν κάνεις το εμβόλιο, δεν μπορείς να εργαστείς λόγω του ότι μπορεί να είσαι φορέας, οπότε δεν θα μπορείς και να επιβιώσεις!

Εάν δεν κάνεις το εμβόλιο δεν μπορείς να στείλεις τα παιδιά στο σχολείο, δεν μπορείς να ταξιδέψεις, δεν μπορείς να εισαχθείς σε νοσοκομείο για μία σοβαρή ασθένεια, δεν μπορείς μα πας να γεννήσεις το παιδί σου, διότι όπως σήμερα οι εγκυμονούσες πριν γεννήσουν τεστάρονται και αναγκάζονται να φοράνε μάσκα έτσι θα υποχρεώνονται και στον εμβολιασμό!

Και το κερασάκι; Όποιος δεν εμβολιάζεται θα φυλακίζεται!

Όμως δεν μας είπανε πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο!

Πόσα χρόνια πειραματίστηκαν για να προχωρήσουν στην έκδοση του εμβολίου;

Έχουν γνωστοποιήσει τον covid-19, τον έχουν απομονώσει; 
Έχουν πειραματιστεί στον ιό;

Υπογράφει κάποιος υπεύθυνα ότι το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλή για τον ανθρώπινο οργανισμό;

Θα υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στα συστατικά του εμβολίου ώστε να μπορούν ειδικοί η ακόμη και κάποιοι που θέλουν να το ερευνήσουν να έχουν πρόσβαση ;

Μας διασφαλίζουν ότι έχουν πειραματιστεί σε ανθρώπους και δεν τους έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες, η παρενέργειες;

Εχει μπεί ποτέ κανείς στην διαδικασία να ψάξει τα συστατικά ενός εμβολίου, ενός φαρμάκου η ενός καλλυντικού και να αρχίσει να ερευνά καί να αναλύει χωριστά το κάθε συστατικό;

Αν όχι σας προκαλώ να μπείτε στην διαδικασία της έρευνας των φαρμάκων, τροφίμων, εμβολίων και να μάθετε για όλα τα χημικά συστατικά που περιέχουν όπως και για τα επικίνδυνα συντηρητικά!

Μα θα μου πείτε περνάνε ελέγχους απο τον ΕΟΦ!

Αφού όμως περνάνε όλα αυτά ελέγχους από τον ΕΟΦ πώς βγαίνουνε στην κυκλοφορία τρόφιμα, φάρμακα καλλυντικά με τόσο επικίνδυνα συστατικά!

Άλλη ιστορία βέβαια και αυτή χμ τι να πεις!

Όμως ξεκινήστε να ψάχνετε ας πούμε από τα Ε...που είναι κώδικες για πρόσθετες ουσίες τροφίμων η ας πούμε τα Ε 401-... πολλά πάρα πολλά και τα ΦΕΚ που αφορούν συστατικά και πρόσθετες ουσίες για τρόφιμα!

Μην σας κουράζω άλλο, γράφω για όσους έχουν το μικρόβιο της έρευνας!

Στο χέρι μας είναι να αντιγυρίσουμε την κατάσταση προς όφελος μας!

Απλά πρέπει να σκεφτούμε όλοι πώς θα διορθώσουμε τα λάθη μας που μας οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή!

Άννα Κ.


2 σχόλια:

  1. Όσο αναφορά τα εμβόλια δείτε αυτο

    https://www.brighteon.com/2e8e58db-a196-4d57-937a-bf5ed26d4dbf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως παμε σε οργουελικες καταστασεις.
    Αυτο που ξεκινησαν οι σατανιστες κοσμοκρατωρες δεν θα σταματησει μεχρι να
    εμβολιασθει και ο τελευταιος ανθρωπος. Οσοι αρνηθουν το εμβολιο, θα φυλακιζονται,ηδη στη γερμανια εχουν ετοιμασει αναλογες δομες.
    Οσοι ονειρευονται κανονικοτητες αλλων εποχων να το ξεχασουν.
    Δυστυχως ζουμε κ θα ζησουμε οδυνηρες καταστασεις. Σε ολο αυτο οι σατανιστες εχουν την αμεριστη συμπαρασταση του αισχρου ιερατειου. Δηλαδη ο μονος πυλωνας σωτηριας απο ολο αυτο, που ειναι η Ορθοδοξη πιστη, σατανοκρατειτε απο αισχρους κ κιναιδους δεσποταδες. Η βρωμα και η δυσωδια τους βεβαια εχει γινει αντιληπτη απο τους νοημονες κ οχι προβατα Χριστιανους, αλλα δυστυχως υπαρχει μεγαλη μεριδα ανεγκεφαλων που ακουν τις προτροπες των σαταναδων επισκοπων.
    Οι συνειδητοποιημενοι ανθρωποι, ειτε αυτοι που πιστευουν αληθινα στον Ιησου Χριστο, ειτε αυτοι που απλα δεν εχουν καψει εγκεφαλο ακομα αλλα σκεφτονται και πρατουν ελευθερα, ειναι η σανιδα σωτηριας της ανθρωποτητας, Πρεπει να αγωνισθουμε για εμας και κυριως για το μελλον των παιδιων μας.
    Το μεγαλυτερο ποσοστο αυτης της φαρας των αχρηστων, των δημοσιων υπαλληλων, ειναι και το μεγαλο οπλο των σαταναδων. Ολοι φοβουνται μην χασουν το μισθουλακο τους, διοτι ειναι παντελως αχρηστοι να κανουν κατι αλλο εξω. Ετσι ειναι προθυμοι να κανουν το εμβολιο, αλλα και πρτοθυμοι να εκτελεσουν τις οποιες διαταγες περνουν απο ανωθεν. Η λυσσα των αστυνομικων κατα των πατριωτων που αντισταθηκαν στην προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα, και οσοι απο εμας ειμασταν στους δρομους και στο πισοδερι για την πατριδα κ αψηφισαμε τους σαπιοκοιλιαδες ιεραρχες, καταλαβαινουμε πολυ καλα τι μας περιμενει, οταν θα αρνηθουμε μεχρις εσχατων το εμβολιο =ζομπι. Αλλα θα νικησουμε
    Το αρθρο της κυριας Αννας ειναι καταπληκτικο.
    Πλεον πρεπει να φροντιζουμε για την αυταρκεια μας και για να αφυπνησουμε τον κοσμο.
    Ομως εκεινο που κυριως πρεπει να κανουμε ειναι η πνευματικη ενωση με το Θειο, διοτι καποια στιγμη η ΑΜΕΣΗ βοηθεια του Θεου θα ειναι μονοδρομος. Διοτι κ τις αυταρκειες θα σου πολεμησουν κ τα παντα, και καποια στιγμη θελοντας και μη θα βρεθεις σε βουνα και λαγκαδια για να σωθεις κ βιολογικα απο τους διωκτες-εμβολιασμενα βαμπιρ.
    Οπως καταλαβαινουμε ηρθε η ωρα που πραγματικα θα χωρισει η Ηρα απο το σιταρι.
    Θα ξεχωρισουν οι πραγματικοι Χριστιανοι απο τους ψευτοχριστιανους , και οι ιδεολογοι της ελευθεριας απο τους ψευτοιδεολογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή