Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΣΟΒΑΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5′ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!


EKTAKTO: ΜΑΧΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
2 BMP ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ 
ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΝΕΚΡΟΙ



Σοβαρή εμπλοκή και κλιμάκωση, στο παρά πέντε από γενίκευση. 
Ο Ρώσικος στρατός κατέστρεψε δύο οχήματα μάχης πεζικού του ουκρανικού στρατού, τα οποία διέσχισαν τα ρωσικά σύνορα από την Ουκρανία για μια επείγουσα εκκένωση της ουκρανικής ομάδας δολιοφθοράς, αναφέρει η Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια σύμφωνα με το RIA News. 

Ο Ρώσικος στρατός και οι συνοριοφύλακες απέτρεψαν παραβίαση των συνόρων από ομάδα σαμποτέρ και αναγνώρισης από την Ουκρανία, 5 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν, δεν υπάρχουν απώλειες μεταξύ Ρώσων στρατιωτών, αναφέρει η Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια της Ρωσίας σύμφωνα με RIA News.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα επίθεση ουκρανικού στρατού με οβίδα κατά συνοριοφυλακίου στο Ροστόφ.

Ο ρωσικός στρατός και το FSB μπήκαν σε μάχη με τα ουκρανικά στρατεύματα, καταστράφηκαν τεθωρακισμένα

Στρατιώτες του ρωσικού στρατού και συνοριοφύλακες του FSB μπήκαν στη μάχη και κατέστρεψαν την ουκρανική ειδική ομάδα, η οποία προσπαθούσε να εισβάλει στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρθηκε στην υπηρεσία Τύπου της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας (SMD), πέντε εχθρικοί στρατιώτες σκοτώθηκαν, η παραβίαση των ρωσικών συνόρων αποτράπηκε.

Καταστράφηκαν επίσης δύο BMP των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που πέρασαν τα ρωσικά σύνορα για την έκτακτη εκκένωση της καθορισμένης ειδικής ομάδας.


«Η υποδιαίρεση του σχηματισμού της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, μαζί με το συνοριακό απόσπασμα της FSB της Ρωσίας, απέτρεψε την παραβίαση των κρατικών συνόρων της Ρωσίας από ομάδα δολιοφθοράς και αναγνώρισης από το έδαφος της Ουκρανίας.

21 Φεβρουαρίου 2022 περίπου στις 6:00 ώρα Μόσχας στην περιοχή του οικισμού. Mityakinskaya, περιοχή Rostov, στο τμήμα των κρατικών συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τη Δημοκρατία της Ουκρανίας, το συνοριακό απόσπασμα της FSB της Ρωσίας ανακάλυψε τη διείσδυση μιας ομάδας δολιοφθοράς και αναγνώρισης.

Για να συλλάβει την ομάδα δολιοφθοράς, το συνοριακό απόσπασμα FSB της Ρωσίας ζήτησε ενισχύσεις από τη μονάδα σχηματισμού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας που διατέθηκε για την επιχειρησιακή κάλυψη των κρατικών συνόρων.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής για την έκτακτη εκκένωση της ομάδας σαμποτάζ από το έδαφος της Ουκρανίας, δύο οχήματα μάχης πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εισήλθαν μέσω των κρατικών συνόρων με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Μια μονάδα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων έφτασε αμέσως στο σημείο της σύγκρουσης εκτόξευσε πυρά από αντιαρματικά όπλα και καταστράφηκαν και τα δύο οχήματα μάχης πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 

Ως αποτέλεσμα της συμπλοκής, καταστράφηκαν 5 που παραβίασαν τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας από την ομάδα σαμποτάζ και αναγνώρισης

Η Αρκούδα ξύπνησε…



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου