Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ...

 Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ 


Οι μασόνοι κάνουν κρυφό πόλεμο, γι' αυτό είναι επικίνδυνοι. Δεν σου λένε: μην κάνεις το σταυρό σου, μην πας στην Εκκλησία, στην εξομολόγηση. Σου λένε πήγαινε, αλλά έλα και σε εμάς. Σε επηρεάζουν σιγά - σιγά, έτσι που να μην καταλάβεις, ότι από κάποια στιγμή και μετά, έπαψες στην πραγματικότητα να είσαι Χριστιανός και έγινες μασόνος. 

Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης


Ο διάβολος έχει 3 πλοκάμια: Για τους φτωχούς έχει τον κομμουνισμό, για τους πιστούς έχει τον οικουμενισμό και για τους πλουσίους έχει την μασονία. 

Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης

Αν επιστρέψει στην Ορθοδοξία Μασόνος, ο Θεός θα του δώσει μισθό Βασιλιά! Αν επιστρέψει Ιεχωβάς, Ευαγγελικός και άλλοι αιρετικοί, μισθό Στρατηγού ή Αξιωματικού! 

Γέροντας Μόδεστος

Κάποιος κληρικός, πήρε άδεια από τον πνευματικό του να γίνει μασόνος, προκειμένου αργότερα να ξεσκέπαζε την μασονία με ένα βιβλίο που θα έγραφε περί μασονίας. Έγινε έτσι μασόνος και ύστερα από μερικά χρόνια είχε φτάσει στον 29ο βαθμό μασονίας. 

Μια μέρα μαζεύτηκαν όλοι οι μασόνοι, προκειμένουν ο κληρικός να αναβαθμιστεί στον 30ο βαθμό. Και ήταν υποχρεωμένος να κάνει της εξής τελετουργία: Του φέρανε ένα 5 χρονο αγοράκι, το οποίο το είχαν κλέψει και του είπαν αρχικά, να ασελγούσε πάνω του και στη συνέχεια θα το έσφαζε και θα έπαιρνε την καρδιά του και θα την τοποθετούσε πάνω σε μία τράπεζα. 

Στη συνέχεια θα έσφαζε έναν κόκκορα και με το αίμα αυτού, θα ''αγίαζε'' την καρδιά του παιδιού. Ο κληρικός μόλις τα άκουσε όλα αυτά τα΄χασε! Αρνήθηκε να το κάνει και μπόρεσε τελικά να γλυτώσει από την οργάνωση αυτήν χωρίς να τον σκοτώσουν, όπως είναι η συνηθισμένη κατάληξη αυτών που θέλουν να φύγουν. 

Στο βιβλίο που έγραψε, κατέγραψε όλες τις εμπειρίες του και στον επίλογο του βιβλίου έγραφε: Φανταστείτε από τον 30ο βαθμό και πέρα τί γίνεται!!! Μακριά από την μασονία, διότι είναι καθαρός σατανισμός και εσείς οι γονείς να έχετε τα παιδιά σας από κοντά, διότι ελλοχεύουν και τέτοιοι κίνδυνοι στην κοινωνία μας... 

Γέροντας Εφραίμ Σκήτης Αγίου Ανδρέα


Ο προσκοπισμός είναι η εισαγωγή στην μασονία. 

Γέροντας Εφραίμ Σκήτης Αγίου Ανδρέα

Ναι, στο κέντρο των Στοών, έχει την έδρα του ο Εωσφόρος. Εάν είχαμε την πνευματική δύναμη ενός Μεγάλου Αντωνίου για να τον δεσμεύσουμε και να τον ρωτήσουμε: «Σατανά! Τί είναι μασονία;» 

Εκείνος θα μας απαντούσε: «Λυπούμαι διότι, ενώ εγώ καμουφλαρίστηκα και παρουσιάστηκα εις τις ανωτέρες τάξεις της κοινωνίας ως άγγελος φωτός, σεις με ανακαλύψατε. Η μασονία είναι δικό μου παιδί. 

Ο φθόνος μου, η λύσσα εναντίον της Εκκλησίας του Χριστού τη γέννησε. Σκοπός μου είναι με το σύστημα αυτό να κρημνίσω τον οίκο του Θεού, την μία, αγία, καθολική και Αποστολική Εκκλησία και από τον ερειπίων αυτής να χτίσω τον δικό μου οίκο εντός του οποίου να στεγάσω όλα τα έθνη. 

Γι' αυτό και οι οπαδοί μου με ονομάζουν αρχιτέκτονα του Σύμπαντος... 

Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης


Ανεργία τεχνητή και σκόπιμη γίνεται από την μασονία, μόνο και μόνο για φασαρία και απιστία. Να μελαγχολήσει ο κόσμος. Να απελπιστεί... 

παπά - ΣτέφανοςοΣέρβος

Η Μασονία είναι το ''κατασκεύασμα'' εκείνο, που προκύπτει από την ανάμιξη του Βουδισμού, του Ιουδαϊσμού, τις Μυστηριακές θρησκείες της αρχαιότητας και του Χριστιανισμού. Πρόδρομος και γνήσιος απόγονος του Μασονισμού είναι ο Μανιχαϊσμός, τον οποίο ''πολέμησε'' η Εκκλησία. (π. Αθανάσιος Μυτιληναίος)

Όποια σχέση υπάρχει μεταξύ συννέφου και βροχής, τέτοια είναι και η σχέση μεταξύ σιωνισμού και Μασονίας.

 π. Αθανάσιος Μυτιληναίος

Οι Μασόνοι στην υπογραφή τους (για να αναγνωρίζονται), υπογράφουν με 3 τελείες, που αν ενωθούν μεταξύ τους σχηματίζουν τρίγωνο (ισοσκελές), που είναι σύμβολο του Μασονισμού. 

 π. Αθανάσιος Μυτιληναίος

Ο προσκοπισμός παρότι είναι ένα παιδαγωγικό σύστημα της νεότητος, όμως τελικά βρέθηκε θεμελιωμένος μέσα στις αρχές του Μασονισμού και έκτοτε ο προσκοπισμός, είναι υπό την ''προστασία'' του Μασονισμού. Ο προσκοπισμός αποτελεί ''θερμοκήπιο'' του Μασονισμού''. Όποια σχέση έχει η μάνα με το παιδί, τέτοια σχέση έχει ο προσκοπισμός με την Μασονία. Σημειωτέον, ο ιδρυτής του προσκοπισμού (Πάουλερ), υπήρξε Μασώνος. 

 π. Αθανάσιος Μυτιληναίος


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΚΟΥΝΤΡΙΑΝΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου