Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ


Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ. ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ, ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ  ΚΙΕΒΟ!
BINTEO


Τα γυρίσματα του ηθοποιού από Κίεβο είναι προγενέστερα σύμφωνα με Πρ. Δούμας Ρωσίας

Ο Ζελένσκι διέφυγε από το Κίεβο για το Λβιβ στα σύνορα με Πολωνία, λέει ο πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας. Ηττήθηκαν πέφτει το Κίεβο. Σειρήνες τώρα στο Λβιβ.

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin δήλωσε το Σάββατο ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky αναχώρησε από το Κίεβο για το Lvov. 

Πρόσθεσε ότι ο Ζελένσκι είχε ήδη αναχωρήσει από την ουκρανική πρωτεύουσα από χθες.
“Ο Ζελένσκι έφυγε βιαστικά από το Κίεβο. 

Δεν ήταν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας χθες. Μαζί με τη συνοδεία του, κατέφυγε στην πόλη Lvov, όπου αυτός και οι βοηθοί του είχαν ένα μέρος για να ζήσουν”, έγραψε ο Volodin στο κανάλι του στο Telegram.

Ο Volodin σημείωσε επίσης ότι όλα τα βίντεο που δημοσιεύει ο Zelensky στα κοινωνικά δίκτυα είχαν καταγραφεί εκ των προτέρων. Σύμφωνα με τον ίδιο, πληροφορίες για την αναχώρηση του Ζελένσκι στο Λβιβ προήλθαν από βουλευτές της Ράντα, του νομοθετικού σώματος της Ουκρανίας.


Τα γυρίσματα του ηθοποιού από Κίεβο είναι προγενέστερα σύμφωνα με Πρ. Δούμας Ρωσίας.

Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση και αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας, ανταποκρινόμενη σε εκκλήσεις από τις λαϊκές δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ για βοήθεια στην αντιμετώπιση της επιθετικότητας των ουκρανικών δυνάμεων.

Κατάρριψη ουκρανικού μαχητικού σύμφωνα με ρώσικα μέσα




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου