Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ" ΚΡΥΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ; ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ;

Η ΔΟΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙΣ   ΛΑΪΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ   ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΛΕΜΟΥ! Ο ΣΟΪΓΚΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ!   


Και όμως υπάρχει μια εξέλιξη που κλειδώνει τη σύγκρουση! Η Δούμα αναγνώρισε τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς. Ο Πούτιν θα τις αναγνωρίσει εντός 30 ημερών. Aυτή θα είναι και η αφορμή πολέμου!

 Η Ουκρανία θα επιτεθεί στο Ντονμπάς και η Ρωσία θα υπερασπιστεί τους 1.000.000 υπηκόους της! Αυτό είναι το φόντο της επικείμενης αναπόφευκτης σύρραξης.

Παράλληλα ταξίδι αστραπή του Ρώσου Υπουργού Άμυνας Sergueï Choïgou σήμερα στη Συρία και κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο Άσαντ. Ο Choïgou κατά τη συνάντηση έφερε στρατιωτική στολή και προΐστατο υψηλού επιπέδου στρατιωτικής αποστολής.

 Κατά τη συνάντηση, ο υπουργός Σόιγκου ενημέρωσε τον Πρόεδρο αλ Άσαντ για την πρόοδο των ναυτικών ασκήσεων που διεξάγει ο ρωσικός στρατιωτικός στόλος από το λιμάνι της Ταρτούς ( Μάραθος) αναφέρει το SANA.


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα αποφασίσει για την αναγνώριση DNR και LNR εντός 30 ημερών. Είναι οι 2 αυτοανακηρυχθείσες Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς.

Οι βουλευτές της Κρατικής Δούμας αποφάσισαν σχεδόν ομόφωνα να υποστηρίξουν το σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε το Κομμουνιστικό Κόμμα σχετικά με έκκληση προς τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την αναγνώριση του DPR και του LPR. 

Μάλιστα, από σήμερα, ο Ρώσος ηγέτης έχει 30 ημέρες προθεσμία για να εξετάσει το αίτημα αναγνώρισης και να επικυρώσει την απόφαση της Δούμα. Αυτό συνεπάγεται την έκδοση απόφασης για το καθεστώς των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών του Donbass.

Σύμφωνα με ειδικούς, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα, ο Ρώσος ηγέτης ν’ αποφασίσει την αναγνώριση ανεξαρτησίας των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών του Ντονμπάς, καθώς αυτό θα διασφαλίσει την ασφάλεια της περιοχής και θα δημιουργήσει σχέσεις με τις Λαϊκές δημοκρατίες του Λούγκανσκ και του Ντόνετσκ.

Ταυτόχρονα, οι ειδήμονες εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι ο Ρώσος ηγέτης μπορεί να ανησυχεί για τις πιθανές συνέπειες μιας θετικής απόφασης σχετικά με αυτό το θέμα, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι η Ουκρανία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προχωρήσει στο Donbass αμέσως μετά την αναγνώριση ανεξαρτησίας του DPR και του LPR. 

Από αυτή την άποψη, θα εμφανιστεί μια πολύ σοβαρή απειλή τόσο για τους πολίτες των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών όσο και για σχεδόν ένα εκατομμύριο Ρώσους πολίτες που ζουν αυτή τη στιγμή στο Donbass.Πολλοί Ρωσόφωνοι έλαβαν πλέον ρώσικα διαβατήρια και υπηκοότητα. 

Επιπλέον, το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η Ρωσία είναι δεσμευμένη στην εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ και η αναγνώριση του DPR και του LPR θα σημαίνει την απόσυρση των αυτοαποκαλούμενων Δημοκρατιών από αυτή τη συμφωνία, γεγονός που θα επιτρέψει στο Κίεβο να πυροδοτήσει επιθετικότητα στη περιοχή. avia-pro και Ρώσοι δημοσιογράφοι.

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν τελείωσαν όλα στον αστερισμό μιας διαφαινόμενης αποκλιμάκωσης αλλά μάλλον τώρα αρχίζουν.

Τελικά το σενάριο θα είναι διαφορετικό. Το πιθανότερο είναι ο Πούτιν ν΄αναγνωρίσει την ανεξαρτησία των 2 Δημοκρατιών αυτό να πυροδοτήσει επίθεση Ουκρανίας στο Ντονμπάς που θα επιφέρει με την σειρά της ρωσική απάντηση και διείσδυση για προστασία Ρώσων πολιτών.

Η Ρωσία με στρατιωτική άσκηση πίεσης απέδειξε στην Ουκρανία ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε μια σοβαρή δυτική προστασία.

Τέσταρε επιτυχώς τ΄ανακλαστικά δυτικών.

Διήγαγε μια α΄επικοινωνιακή νίκη αφού κατέρριψε στην πράξη την προπαγάνδα τ΄αντιπάλου.

Παράλληλα με την αναγνώριση των 2 Δημοκρατιών παγιδεύει το Κίεβο να της παραχωρήσει το απαιτούμενο νομιμοποιητικό άλλοθι ανάληψης δράσης.Tελικά θα υπάρξει επιτιθέμενος μόνο που θα είναι η Ουκρανία.

Η Δούμα αναγνώρισε τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς. Ο Πούτιν θα τις αναγνωρίσει εντός 30 ημερών. Η πιο σημαντική εξέλιξη είναι το φόντο της σύγκρουσης.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου