Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ! Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΡΟΧΙΑ...

ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ: ΕΣΠΑΣΕ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΡΙΒΗ ΤΟΥ. ΖΗΤΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ! ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!
3 BINTEO


Η Ρωσία λέει ότι οι σχέσεις με τη Δύση και την Αμερική έχουν πλησιάσει “σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή”.

Αυτό, καθώς βιντεοσκοπούνται εκτοξευτές ICBM με θερμοπυρηνικά όπλα “Yars” να οδηγούνται κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου έξω από τη Μόσχα. Για διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους “Topol-M” κάνουν λόγο ρώσικα μίντια που μετακινούνται πέριξ της Μόσχας.


ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ: ΕΣΠΑΣΕ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΡΙΒΗ ΤΟΥ. ΖΗΤΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ! 




Το τελευταίο του ΒΙΝΤΕΟ όταν ακόμη έλεγε .. πως θα πέσει μαχόμενος ..κανονική συμμορία

ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ: o Ζελένσκι παραδέχθηκε τη συντριβή του. Ζητά εκεχειρία και ειρήνη! Τη σχετική δήλωση έκανε πριν λίγο ο εκπρόσωπος τύπου του. Έσπασε ο Ζελένσκι μετά τη νέα αποφασιστική εμφάνιση Πούτιν και λίγο πριν πέσει μια ακόμη εφιαλτική νύχτα…..


Ο εκπρόσωπος της προεδρίας της Ουκρανίας Σεργκέι Νικιφόροφ δήλωσε την Παρασκευή ότι το Κίεβο αποδέχτηκε την πρόταση της Μόσχας για διεξαγωγή διαπραγματεύσεων, προσθέτοντας ότι η χώρα του είναι έτοιμη να μιλήσει για κατάπαυση του πυρός και ειρήνη.Πρόσθεσε ότι οι 2 πλευρές διαβουλεύονται αυτή τη στιγμή την ώρα και τον τόπο των διαπραγματεύσεων της παράδοσης δηλαδή.

Ωστόσο μάλλον έφαγε πόρτα από Κρεμλίνο και τώrα επανήλθε με νέα δήλωση:

Ζελένσκι: «Αυτή τη νύχτα θα εξαπολύσουν μια επίθεση.

Ο εχθρός θα χρησιμοποιήσει όλη του τη δύναμή του σε όλα τα μέτωπα για να σπάσει την άμυνά μας.

Αυτή τη νύχτα πρέπει να μείνουμε σταθεροί. Η μοίρα της Ουκρανίας κρίνεται τώρα».
” Οι Ρώσοι “θα προσπαθήσουν να καταλάβουν το Κίεβο απόψε” λέει ο Zelensky. (AFP) Λέει ότι το Τσέρνιχιβ, Σούμι, το Χάρκοβο, το Ντονμπάς, ο νότος και ειδικά το Κίεβο θα μπορούσαν να δεχθούν επίθεση.

Ακούγονται πυροβολισμοί τώρα τη νύχτα στο Κίεβο σειρήνες κι εκρήξεις πολλε΄ς αναφορές για σκληρές μάχες στο Κίεβο…άργησε ο Ζελένσκι…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου