Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ;


Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟΟ ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ



Συνεχής εμπλοκή της Σούδας!!!

H Oυκρανία “πληροφορήθηκε” ότι θα δεχθεί “επίθεση” από τη Ρωσία την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky αναφέρει το (CNN).

Ζελένσκι: ”μας είπαν ότι η Ρωσία θα μας επιτεθεί την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου!” Τον άδειασαν οι ΗΠΑ..Η Πρεσβεία των ΗΠΑ καταστρέφει όλα τα ντοσιέ κι αρχεία φεύγοντας από Κιέβο.Ο ρωσικός στρατός κάνει την τελευταία κίνηση στη σκακιέρα απόψε...




Ο Ουκρανός πρόεδρος ανακοινώνει στο facebook ότι ενημερώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί εισβολή στην Ουκρανία από τη Ρωσία την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, χωρίς να διευκρινίζει από πού προέρχεται η πληροφορία. Αυτή είναι μια ημερομηνία που αναφέρθηκε και στην Ουάσιγκτον.



“Μας είπαν ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η ημέρα της επίθεσης. Θα την κάνουμε Ημέρα Ενότητας. Το σχετικό διάταγμα έχει ήδη υπογραφεί”. δηλώνει στο fb του. Τo σχόλιo του Ουκρανού Προέδρου, έγινε σε μια ομιλία του διάγγελμα προς το έθνος του που αναρτήθηκε στο Facebook. Τονίζει επίσης ”και ορίζεται ξανά η ημερομηνία της στρατιωτικής εισβολής. Δεν είναι η πρώτη φορά.

 Όμως το κράτος μας σήμερα είναι πιο δυνατό από ποτέ.” Είναι σε μιλιταριστικό ντελίριο…Προσπαθεί απεγνωσμένα ν΄ανεβάσει το ηθικό. Υπόσχεται ”Τόσο το Ντονμπάς όσο και η Κριμαία θα επιστρέψουν στην Ουκρανία. Αποκλειστικά μέσω της διπλωματίας.”… αν και μιλάει μόνο για στράτευμα.

Αυτός ως σήμερα έδειχνε ψύχραιμος καθησυχαστικός έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ πως η Δύση παραλογίζεται και ότι δεν πρόκειται τίποτα να συμβεί. Είχε χθες συνομιλία τηλεφωνική με Μπάιντεν. Αν η πληροφορία διοχετεύθηκε από Αμερικάνικη πλευρά είναι ελεγχόμενη αν ήρθε από Ρωσία είναι τελεσίγραφο πολέμου. Το πιθανότερο

Τον άδειασαν οι ΗΠΑ.. και του το διαμήνυσαν.

Βέβαια ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ας μην ξεχνάμε ότι είναι ηθοποιός….

Ουκρανός αξιωματούχος προσπαθεί να θολώσει τη δήλωση του Ζελένσκι για επικείμενη επίθεση στις 16 Φεβρουαρίου ισχυριζόμενος ότι ήταν ειρωνική με δόση σαρκασμού.

Αξιοσημείωτο της αδιαλλαξίας του Κιέβου είναι ότι σήμερα ο ΥΠΕΞ του ο Dmytro Kuleba επιμένει για ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ κάτι που αποτελεί casus belli για γειτονική Ρωσία. 

Λέει η στάση μας στο θέμα αυτό δεν άλλαξε έχει εγγραφεί στο Σύνταγμά μας κι εναπόκειται πλέον στο ΝΑΤΟ να μας αποδεχθεί… Ουσιαστικά λέει τους Ρώσους να μπουν στη χώρα του πριν αυτή μπει στο ΝΑΤΟ.
Image


η Πρεσβεία των ΗΠΑ καταστρέφει όλα τα ντοσιέ κι αρχεία φεύγοντας από Κίεβο. Ο Zelensky χαρακτήρισε την εκκένωση των ξένων πρεσβειών ως χοντρό λάθος.

Ζαχάροβα: Το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg δημοσίευσε ένα μήνυμα ότι στις 15 Φεβρουαρίου “Η Ρωσία θα επιτεθεί στην Ουκρανία. Απομένουν μερικές ώρες για να μετανοήσει το Bloomberg..” για το σφάλμα του. Οι Ρώσοι επιμένουν διπλωματικά τουλάχιστον ότι δεν συντρέχει λόγος…

Έχει πλοκή

Ο ΥΠΕΞ Αγγλίας Truss λέει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να εισβάλει ανά πάσα στιγμή..

Είναι «πολύ πιθανό» ο Πούτιν να εξαπολύσει εισβολή στην Ουκρανία με ελάχιστη ή καθόλου προειδοποίηση. (Πεντάγωνο)

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας προειδοποιεί ότι “όλα τα στοιχεία” είναι σε θέση για μια “μεγάλη επίθεση” της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας – AFP

Ό,τι κάτι θα γίνει είναι προφανές αλλά τι…Ο πανικός Ζελένσκι προήλθε μετά την συνάντηση με Γερμανό καγκελάριο Olaf Scholz σήμερα στο Κίεβο….

Πάντως οι Δυτικοί έπιασαν γωνίες…. γιατί αν η Ρωσία είναι να επιτεθεί ποιά είναι η δική τους κινητικότητα καμιά φεύγουν απλά άρον άρον κι αδειάζουν τα συρτάρια και τις καταθέσεις

Δορυφορικές εικόνες σύμφωνα με το CBSNews που επικαλείται αμερικανό αξιωματούχο δείχνουν πως το ρώσικο στράτευμα μετακινείται σε θέσεις επίθεσης. Δυνάμεις πυροβολικού μεγάλου βεληνεκούς έχουν μετακινηθεί σε θέσεις βολής. Είναι πιθανόν η τελευταία άσκηση πίεση.. η τελευταία άσκηση…

Μάλλον φτάσαμε στις 24 ώρες που θα καθορίσουν πού θα πάει η αντιπαράθεση Ρωσίας-Ουκρανίας και του συνασπισμού που την ακολουθεί. Ο ρωσικός στρατός κάνει την τελευταία κίνηση στη σκακιέρα απόψε, σύμφωνα με δορυφορικές αναφορές, και πλέον απειλεί ευθέως το βασίλειο του αντιπάλου….

Συνεχής εμπλοκή της Σούδας!!!!



από τη Σούδα έφυγαν C-17 της Αγγλίας κι αμερικάνικο RC-135W River JDC για κατασκοπεία στη Μαύρη Θάλασσα…είναι αυτές οι τελευταίες πτήσεις από τη βάση στην Κρήτη προς την επίμαχη περιοχή.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου