Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

«ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ»;


33ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΜΗΤΕΡΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ!

BINTEO



Μια 33χρονη γυναίκα Ελληνίδα από την Κόρινθο μητέρα 2 ανήλικων τέκνων κατέληξε στο νοσοκομείο της Λάρνακας στην Κύπρο 20 μόλις μέρες μετά τον εμβολιασμό της. 

Από τους γιατρούς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1 που επικαλείται μαρτυρία συγγενικού της προσώπου οι γιατροί διέγνωσαν θρόμβο στην κοιλιακή χώρα. 

Υπήρχε ιστορικό θρομβοφιλίας στην οικογένεια της κι ωστόσο το εμβολιαστικό κέντρο της συνέστησε να κάνει το εμβόλιο για κορωναιό παρ΄ότι έχει προκαλέσει σωρεία θρομβώσεων. 

”Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου διερευνά η Αστυνομία μετά από καταγγελία που κατέθεσε η οικογένεια της 33χρονης Φιλιώς Μπαλάφα – Λέκκα, η οποία καταγόταν από την Κορινθία, ωστόσο είχε μετακομίσει τους τελευταίους μήνες με τον άντρα της και τα ανήλικα παιδιά της στην Κύπρο. 

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η γυναίκα είχε αρνητικό τεστ covid19 όταν παρουσίασε υψηλό πυρετό και πόνους αντιμετωπίστηκε ως κλασικό περιστατικό Cocid19!

Η άτυχη Φιλιώ άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, την περασμένη Τρίτη.” Έχει συγκλονιστεί η κοινή γνώμη στην Κύπρο κι απαιτεί την πολυπόθητη διαφάνεια κι απόδοση ευθυνών.


Ο Γολγοθάς της άρχισε όταν μελάνιασε και πρήστηκε το δάκτυλό της πριν περίπου 1 μήνα την ίδια μέρα που εμβολιάστηκε. Εξ αρχής υπάρχει συσχέτιση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το philenews πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μεταθανάτια εξέταση στη σορό της 33χρονης η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Λάρνακας, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ιατρική αμέλεια.

Τη δεύτερη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, στην παρουσία του ιατροδικαστή της οικογένειας Πανίκου Σταυριανού. Ούτε η δεύτερη νεκροτομή έριξε φως στα αίτια του θανάτου της 33χρονης. 

Από τη σορό παραλήφθηκαν νέα δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, που θα είναι έτοιμες σε ένα με ενάμιση μήνα και θα τύχουν ανάλυσης από τον ιατροδικαστή, Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος είχε χθες συνάντηση με τους συγγενείς και εξήγησε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου στις 8 το πρωί, η κοπέλα είχε μεταφερθεί με πόνους στο σώμα, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λάρνακας. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Αστυνομία ο σύζυγός της, υπήρξε καθυστέρηση δύο ωρών στη νοσηλεία της. 

Λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της ίδιας ημέρας, εξέπνευσε. Η κοπέλα, η οποία σύμφωνα με την οικογένειά της είχε ιστορικό θρομβοφιλίας, είχε εμβολιαστεί κατά της covid-19 είκοσι μέρες πριν το θάνατό της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση συνεχίζονται, εν τω μεταξύ, με λήψη συμπληρωματικών καταθέσεων. Ακολούθως θα κληθούν για κατάθεση ο ιδιώτης γιατρός που την εξέτασε, καθώς και γιατροί και ιατρικοί λειτουργοί που την υπέβαλαν σε εξειδικευμένες εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η αστυνομική έρευνα κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Οι ανακριτές του Σταθμού Κιτίου, καταρχήν διερευνούν κατά πόσον έπρεπε να επιτραπεί στην 33χρονη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών να εμβολιαστεί, εφόσον σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σύζυγός της, είχε διαγνωστεί στην Ελλάδα με θρομβοφιλία. 

Γι’ αυτό το λόγο έχει ζητηθεί ιατρικό πιστοποιητικό από την οικογένεια, που να καταδεικνύει πως η 33χρονη είχε θρομβοφιλία.

Το δεύτερο επίπεδο της Αστυνομικής έρευνας, επικεντρώνεται στους χειρισμούς που έγιναν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και στα υπόλοιπα τμήματα του Νοσοκομείου Λάρνακας, που ασχολήθηκαν με την περίθαλψη της 33χρονης, καθώς και στις ενέργειες του ιδιώτη γιατρού που την εξέτασε.

«Ένα γαρύφαλλο για τη Φιλιώ»

Το μεσημέρι, εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε έξω από το ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας, εκδήλωση διαμαρτυρίας, με αφορμή το θάνατο της 33χρονης, στην οποία παρευρέθηκαν και συγγενείς της οικογένειας.

Οι διαμαρτυρόμενοι άφησαν γαρύφαλλα στην είσοδο του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, ζητώντας πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης του αιφνίδιου θανάτου της.

Ο υγειονομικός φανατισμός είναι αντιεπιστημονικός έχει κι αυτός θύματα. Όταν η μονόπλευρη πληροφόρηση, η μη ελεύθερη επιλογή, ο υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός, οι εκβιασμοί, οι απειλές και η τρομοκρατία ο μιντιακός δογματισμός και η προπαγάνδα επικρατούν τότε είναι αναμενόμενο να υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες.

Ο covid19 είναι επικίνδυνος αλλά και το πειραματικό εμβόλιο αποδεδειγμένα εμπεριέχει κινδύνους έστω και περιπτωσιολογικά. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν΄αναλάβει την ευθύνη ζωής τρίτου. Άλλωστε η αρχή της ενημερωμένης συγκατάθεσης θα έπρεπε να είναι σεβαστή κι αδιαπραγμάτευτη. Δεν ήταν και δεν είναι. 

Η πλευρά των εμβολιοσκεπτικιστών που εκπροσωπήθηκε όλο αυτό το διάστημα από διαπρεπείς κορυφαίους επιστήμονες σε διεθνές επίπεδο λογοκρίθηκε και διώχθηκε ασύστολα. Ένα σημαντικό μέρος της επιστημονικής αλήθειας θυσιάστηκε στο βωμό ποιών συμφερόντων; Kαι η μισή αλήθεια είναι ψεύδος.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου