Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΑ ΚΥΡΙΑΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ...


BLACK OUT!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ THN ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ  (ΜΕΡΟΣ 1ο)

3 ΒΙΝΤΕΟ


ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας γνωρίζει ότι σκόπιμα ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ παραπλανεί τον κόσμο προτρέποντας τον να κάνει προμήθειες για 10 μέρες καθώς εκείνο που κρύβεται πίσω από όλη αυτήν την ιστορία σκόπιμα δεν αποκαλύπτεται. Σκόπιμα επίσης κινδυνολογεί για επικείμενες καταστροφές προκαλώντας το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα εκφοβισμού.






Όλη αυτή η εκστρατεία έχει σαν επίμαχο σημείο την ψυχολογική προετοιμασία για την πιθανότητα ενός σχεδιαζόμενου γενικού black out που θα μπλοκάρει όλες τις οικονομικές συναλλαγές που γίνονται ονλαιν, θα καταστρέψει τις αποθηκευμένες ποσότητες τροφίμων και γενικά θα παραλύσει όλη την καθημερινή δραστηριότητα καθηλώνοντας τον κόσμο στο έλεος αυτών που προκάλεσαν σκόπιμα το black out. Με αυτόν (τον ωραίο) τρόπο αποδυναμώνεται κάθε δυνατότητα επιβίωσης και όλοι γίνονται έρμαια των εξουσιαστών της Νέας Τάξης.


Ειδικά με το σατανικό σχέδιο του black out δεν έχεις ιντερνέτ και συνεπώς δεν έχεις και κοινωνικά δίκτυα επικοινωνίας, δεν έχεις ούτε τηλεοπτική ούτε ακόμα και ραδιοφωνικές ενημερώσεις και έτσι ουσιαστικά ο πολίτης καταδικάζεται σε ένα χάος ανυπαρξίας. Ο σύγχρονος πολιτισμός μας εξελίχτηκε με αυτόν τον τρόπο ώστε να εξαρτάται από ένα κουμπί που θα πατήσει κάποιος σκοτεινός εξουσιαστής για να νέκρωσει τα πάντα.
Η δημιουργία του αισθήματος ανασφάλειας που εντείνεται με το καλλιεργούμενο κλίμα της ισλαμικής τρομοκρατίας είναι επίσης άλλη μια παράμετρος ψυχολογικής εξόντωσης με συνέπια την ολοκληρωτική καθυπόταξη των λαών.



Η συμπαιγνία του πολίτικου συστήματος που είναι όργανο εφαρμογής όλων αυτών των σατανικών σχεδίων φαίνεται ξεκάθαρα από το σκάνδαλο των παχουλότατων αμοιβών όλων αυτών των κοινοβουλευτικών σαπιόκοιλων που είναι στην υπηρεσία της νέας τάξης την ιδία ώρα που οι λαοί υποφέρουν από τις πολιτικές λιτότητες και από την σχεδιασμένη εισβολή των ισλαμικών στοιχειών που έχουν πλημυρίσει την Ευρώπη.

Ακόμα και αυτά που σας προτείνουν μέσα στο κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργείται, δηλαδή το να αποθηκεύσει κανείς τρόφιμα και διάφορα εφόδια είναι άνευ ουσίας αν σκεφτείτε ότι χωρίς ρεύμα δεν μπορείτε ούτε να μαγειρέψετε ούτε να κάνετε πολλές άλλες απαραίτητες ενέργειες για την επιβίωση.

Όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω, κατά πολύ περίεργο τρόπο τα είχε περιγράψει σε ένα εντυπωσιακό βιβλίο το 2013 ο Marc Elsberg με τίτλο «Blackout» πράγμα που δείχνει ότι τα σχέδια είχαν καταστρωθεί πριν από καιρό και ακολουθείται μια συγκεκριμένη πορεία παραπλάνησης και έντεχνης υποταγής των λαών.




Ύστερα λοιπόν, από την κλήση της κυβέρνησης της Γερμανίας προς τους πολίτες για να αποθηκεύσουν τροφή και νερό για 10 μέρες και της ανακοίνωσης η οποία προετοιμάζεται να αφήσει το στρατό να αναλάβει καθήκοντα της αστυνομίας, όπως φαίνεται η Ρωσία, η Κίνα και οι ΗΠΑ προετοιμάζουν επίσης τους πολίτες τους για πόλεμο.

Η ένταση μεταξύ της Ανατολής κα της Δύσης γίνεται ισχυρότερη, ο Πούτιν απειλεί για προληπτικό χτύπημα και ισχυρές πολιτικές και στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ απαιτούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες να σκοτώσουν τους Ρώσους στη Συρία και να παρατάσσουν χερσαία στρατεύματα εκεί επειδή οι ISIS σύμμαχοί τους χάνουν τον πόλεμο.

Πολλοί αναλυτές αναμένουν έναν επερχόμενο πόλεμ μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, ο οποίος θα πηγάζει από την Συρία. Αυτό βρίσκεται σε συμφωνία με τις βιβλικές προφητείες των έσχατων χρόνων, το οποίο δεν προκαλεί έκπληξη, εφόσον η εξέλιξη κατευθύνεται από τις Μασονικές δυνάμεις. Ο στόχος τους είναι ο ερχομός του Εωσφορικού τους Υιού του Δαυίδ (Ben David) για να κυβερνήσει τον κόσμο.
Παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την αιματοχυσία του Αρμαγεδώννα. Αλλά αυτό είναι ένα σημάδι της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού.
Όπως πάντα η μέθοδός τους είναι η εγελιανή διάλεκτος: Δύση εναντίον της Ανατολής, με σύνθεση την κομμουνιστική Ατζέντα 21.
Οι κοσμικοί λόγοι παρόλα αυτά είναι η θέση του πετροδολαρίου των ΗΠΑ, δηλαδή η ραχοκοκαλιά τη υπερδύναμης των ΗΠΑ και η θέση των κεντρικών τραπεζών των Ρόθσιλντ. Αν κακοποιά κράτη παρακάμψουν το δολάριο για εμπόριο πετρελαίου ή δεν επιθυμούν μια κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ, δέχονται επίθεση από τον ιδιωτικό στρατό των Ρόθσιλντ-Ροκφελερ και το ΝΑΤΟ (Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία).

Μετά από μια εμφανή μεγάλη διαμάχη μεταξύ των Ρόθσιλντ και τον βασιλιά των Φαρισαϊκών Εβραίων Πούτιν, ο Πούτιν έχει μετατρέψει τώρα τον εαυτό του σε έναν νέο Στάλιν, καθαρίζοντας τους εχθρούς του, αλλά συνεχίζοντας να οδηγεί μια κυβέρνηση Εβραίων ολιγαρχών.

Ο Πούτιν τώρα σιωπηλά έχει αποφασίσει να παρατήσει την κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ και να τυπώσει ρούβλια ανεξάρτητα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, ώστε περιορίζει τις χρηματικές παροχές της Ρωσίας σε σημείο παραλογισμού.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια αιτία πολέμου με το ΝΑΤΟ των Ρόθσιλντ, καθώς ο Πούτιν βυθίζει το δολάριο των Ρόθσιλντ, για το οποίο οι Ρόθσιλντ ξεκίνησαν πόλεμο με τις ΗΠΑ, δολοφόνησε προέδρους, και μέσω του οποίου έφερε τις ΗΠΑ στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης.




Ο λόγος είναι ότι το δολάριο, καθώς και το τύπωμα άλλων χρημάτων, προκηρύσσει χρέος στους Ρόθσιλντ και το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στις παγκόσμιες οικονομίες.

Αλλά εδώ έρχεται το παράδοξο. H Γκόλντμαν Σακς των Ρόθσιλντ ίδρυσε τη λέσχη κρατών των BRICS, έβγαλε πολλά λεφτά λεηλατώντας τους και έχοντας τους να κάνουν τις συναλλαγές τους στο δικό τους νόμισμα, παρατώντας το δολάριο. Τώρα στα ξαφνικά, η Γκόλντμαν Σακς, σταματάει την ενίσχυση των κεφαλαίων των BRICS, αποτελειώνοντας τους με αυτόν τον τρόπο και αφήνοντας τις χώρες αυτές να λεηλατηθούν μεμονωμένα περεταίρω από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Περιβάλλοντος των Ρόθσιλντ.

Ένα ακόμη παράδοξο είναι ότι ο Jacob Rothschild παραδέχεται το χάος που δημιουργήθηκε από τις δικές του κεντρικές τράπεζες, πουλάει δολάρια και αγοράζει χρυσό: ο Ρόθσιλντ προφανώς αυτοβυθίζει το δολάριο της δικής του ομοσπονδιακής τράπεζας.
H εφημερίδα Daily Bell υποθέτει ότι οι Ρόθσιλντ κατασκευάζουν τον πόλεμο δολαρίων με τον Πούτιν, επεκτείνοντας έτσι τον δικό τους πόλεμο δολαρίων. Με αυτό θέλουν να επιτύχουν το δολάριο να είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα που ανταλλάσσεται για χάρη των Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων (ΕΔΤ) του ΔΝΤ τους. Γι’ αυτό, ο ανταγωνιστής δολαρίων της Κίνας, η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών (AIIB), συνεργάζεται με το ΔΝΤ των Ρόθσιλντ.

Παρόλα αυτά, αυτό σημαίνει το τέλος των ΗΠΑ ως υπερδύναμη. Ισχυρές δυνάμεις στις ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν να συμβεί αυτό και θα προχωρήσουν ξανά σε πόλεμο για τα πετροδολάρια τους και την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ, σε έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας όπως έχει σχεδιαστεί από τον Μπρεζίνσκι.

Είναι βασισμένο σε ένα διαβολικό σχέδιο, σχεδιασμένο από τον Ιλλουμινάτι-Ελευθεροτέκτονα Albert Pike, δηλαδή η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω τριών παγκοσμίων πολέμων.

Αυτές οι προετοιμασίες εντυπωσιακού χάους από την Γερμανική κυβέρνηση μπορεί να σημαίνουν τη δημιουργία κοινού στρατού, αστυνομικές ασκήσεις, και έκκληση στον πληθυσμό για παροχή προμηθειών (τροφή, νερό, χρήματα) για δέκα μέρες. Από τον Ιούνιο ήδη η Γερμανία προειδοποίησε για πόλεμο μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας.











Ένα άλλο βίντεο επίσης έγινε γνωστό το οποίο εξηγεί στο κοινό πώς να κάνουν τα βασικά πράγματα.






Αλλά ποιος είναι πραγματικά ο λόγος για ένα τόσο δραστικό γεγονός, εκτός του ότι σχεδιάζεται από τους Ιλλουμινάτι-Μασόνους και τον Albert Pike;

Οι ΗΠΑ διεξάγουν πόλεμο στο Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, και Λιβύη για δύο λόγους: πρώτον τα πετροδολάρια τα οποία είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας των ΗΠΑ και η υπερδύναμη εγκαταλείφτηκε από αυτές τις χώρες, δεύτερον οι χώρες αυτές ήταν, και η Συρία ακόμη είναι, κακοποιά κράτη επειδή δεν έχουν μια κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ. Και το ΝΑΤΟ μέχρι και σφετερίστηκε τον ρόλο ως στρατός Ηνωμένων Εθνών του Συνδικάτου των Ρόθσιλντ-Ροκφέλερ.

Γιατί η Ρωσία παρακάμπτει το δολάριο και την κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ; Διότι ο βασιλιάς των Εβραίων, Βλαντίμιρ Πούτιν μετατρέπεται σε καινούργιος Στάλιν και αρχίζει τώρα να αποσυνθέτει την Ρωσική κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ, όπως προτάθηκε από τον συμβουλάτορα του, Ευγένιο Φιοντορόβ, δύο χρόνια πριν. Ο Φιοντορόβ τότε είπε:
«Η κεντρική μας τράπεζα, το Υπουργείο της Γαλλίας, το Υπουργείο Οικονομικών, μας οδηγούν στο δρόμο της καταστροφής της ρωσικής οικονομίας, επειδή εκτελούν τις εντολές της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου.

Χρειάζεται να επιστρέψουμε σε μια κλασική οικονομία, εθνικοποίηση του ρουβλιού και ραγδαίες απεγκαταστάσεις, όπως το θέτει ο Πούτιν». Φυσικά, όμως ο Πούτιν& Σια είχε κρύψει πολλά ιδιωτικά χρήματα στον Παναμά.

Σε μια συνέντευξη με την Pravda πριν δύο χρόνια, ο Φιοντορόβ είπε πως το Σύνταγμα λέει πως η κεντρική τράπεζα υποβάλλεται σε… διεθνείς συμφωνίες. Η διαχείριση της ρωσικής κεντρικής τράπεζας έχει βάση έξω από τη Ρωσία. Ολόκληρο το τμήμα της επένδυσης είναι βασισμένο πάνω στο δολάριο και το ευρώ.
Η κεντρική τράπεζα έχει ξένα νομισματικά αποθέματα, περίπου 450 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα. Αυτό το ποσοστό ξεπερνάει τα μετρητά περιουσιακά στοιχεία από τα ρούβλια 2,5 φορές.

Παρακάτω ο Νικολάι Σταρίκοβ απεικονίζει πως το ομοσπονδιακό απόθεμα των ΗΠΑ πνίγει την παροχή χρημάτων της Ρωσίας: Η Ρωσία δεν μπορεί να τυπώσει περισσότερα ρούβλια από όσα δολάρια έχει κερδίσει από πωλήσεις πετρελαίου. Με τα δολάρια, η Ρωσία τότε πρέπει να αγοράσει ανεπιθύμητο χρέος των ΗΠΑ.









Τα ακόλουθα και η προσωρινή πτώση αγοράς δολαρίων της Κίνας έχει αγνοηθεί, αλλά θα έχει ευρέως διαδεδομένες γεωπολιτικές συνέπειες. Είναι ιστορικό.

Ο Πούτιν εγκαταλείπει το ρωσικό δολάριο. Αυτή η ανεξαρτησία θα κάνει το ρούβλι κυρίαρχο για πάνω από πέντε έτη, και θα αντικαταστήσει την κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ με μια κρατική κεντρική τράπεζα, και μια κομμουνιστική κυβερνητικά κατευθυνόμενη οικονομία.

Ο Αμερικανό-Γερμανός ιστορικός F. William Engdahl, τον Αύγουστο το 2016 ανέφερε πως το Ιούλιο ο Πούτιν ανέθεσε σε μια οικονομική ομάδα ονόματι Stolypin Club να προετοιμάσει τις προτάσεις τους για να παρακολουθήσουν την αναβίωση της ανάπτυξης ώστε να παρουσιαστεί στην κυβέρνηση στο τέταρτο τρίμηνο αυτού του χρόνου. Έτσι ο Πούτιν έχει απορρίψει την φιλελεύθερη δυτική ιδεολογία της ελεύθερης αγοράς.





ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...



2 σχόλια:

  1. Βασιληας των φαρισοεβραιων ο Πουτιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://new.euro-med.dk/20160122-putin-appointed-king-of-jews-i-e-the-world-by-the-nwo-pharisee-top.php

    Επίσκεψη Putin στο Άγιο Όρος
    http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/700131/episkepsi-poytin-sto-agio-oros-simera-o-rosos-proedros

    ΑπάντησηΔιαγραφή