Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!




Αναγνώστης ενημέρωσε ότι στο λύκειο που είναι μαθητής μοίρασαν ένα βιβλιαράκι του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ με "πραγματικές ιστορίες προσφύγων" για να δημιουργήσουν κλίμα συμπάθειας στους Έλληνες μαθητές για τους πρόσφυγες.



Με τέτοιες ύπουλες μεθόδους το σύστημα προσπαθεί να μας πείσει ότι πρέπει να ανοίξουμε τα σύνορα, τα σχολεία, την κοινωνία μας ολόκληρη σε εκατομμύρια Ισλαμιστές ώστε να μας οδηγήσουν στον αφανισμό.


Οι σιωνιστές ψευτοεβραίοι του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ γιατί δεν πάνε να προωθήσουν αυτές τις ιδέες στην πατρίδα τους(;) το Ισραήλ που δεν δέχεται ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ γιατί όπως λένε θα αλλοιωθεί ο εβραϊκός χαρακτήρας του κράτους τους;

ΠΗΓΗ

ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ: Διότι απλούστατα έχουν σχέδιο να αλλοιώσουν τον εθνικό χαρακτήρα του Ελληνισμού και τελικό σκοπό να αφανίσουν τους Έλληνες που στέκονται εμπόδιο στα παλαιά σχέδια τους για παγκόσμια δικτατορία! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου