Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ




Γράφει ο Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης


Δρ. Εμμανουήλ ΣαρίδηςΟ κόσμος, όπως τον ξέρουμε, είναι έργο μιας ομάδας ψυχοπαθών, που αποτελούν το 6% ενός (1% ουσιαστικά ψυχοπαθείς και μέχρι 5% άλλοι ψυχοπαθείς και χαρακτηροπαθείς). Και αυτοί είναι, που με τα μέσα που έχουν στη διαθεσή τους, επηρεάζουν το υπόλοιπο μέρος της κοινωνίας.

Πολλές φορές βλέπουμε στον δρόμο ανθρώπους να κουβαλάν 2-3 λερωμένες σακούλες μαζί, άλλους να είναι ντυμένοι παράξενα, να παραμιλάν ή να γελάν από μόνοι τους, να προσπαθούν να προστατεύσουν το κεφάλι τους από κάποιες ακτινοβολίες, να ακούν φωνές που τους διατάζουν να κάνουν το ένα και το άλλο ή που χωρίς λόγο αρχίζουν να μαλώνουν με κάποιον που εμείς δεν βλέπουμε. Ναι, αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστε, αυτοί είναι οι συνάνθρωποί μας που πάσχουν από την ψυχική διαταραχή που λέγεται σχιζοφρένεια.

Gautier - Salpetriere

Η σχιζοφρένεια (ορθότερα σχιζοφρενία, από το «σχίζειν» = διαχωρίζειν και «φρένα» = λογική, μυαλό) είναι μια ψυχική διαταραχή που σαν συνέπεια έχει την απώλεια της αίσθησης της πραγματικότητας. Η ψυχική αυτή διαταραχή εμφανίζεται υπό διάφορες μορφές, σαν παράνοια, όπου κυριαρχούν οι ψευδαισθήσεις (ζηλοτυπία, θρησκευτικότητα, ), σαν αποδιοργάνωση της προσωπικότητας, κατατονία (άνοια, μυϊκή ακαμψία) ή σαν λίγο απ’ όλα αυτά τα συμπτώματα.

Στην Ελλάδα οι πιο συνηθισμένες ψυχικές διαταραχές είναι κατά την γνώμη μου η διπολική διαταραχή (μανιοκαταθλιπτική διαταραχή ή απλώς μανιοκατάθλιψη), δηλαδή η συναισθηματική εναλλαγή μιας φάσεως ανεβασμένης διάθεσης στην πτώση στο πηγάδι της απελπισίας (όπως συνήθως βιώνει ο επισκέπτης του σκυλάδικου, που από βραδύς ξεφαντώνει και την άλλη μέρα τα βλέπει όλα μαύρα και άραχλα.

Ψυχώσεις υπήρχαν πάντα στον κόσμο, γιατί, όπως λένε οι ειδήμονες, υπάρχει σε όλους μας μια γενετική προδιάθεση, που μπορεί να μην εκδηλωθεί καθόλου, εμφανίζεται όμως ύστερα από ορισμένες ισχυρές τραυματικές εμπειρίες που μας κλονίζουν όπως είναι ο θάνατος φιλικών προσώπων ή ο χωρισμός. Κατά τον Wilhelm Reich ο συναισθηματικός χαρακτήρας του ανθρώπου με τις απογοητεύσεις και τα όποια τραύματά του δημιουργείται μέχρι το 5. έτος της ηλικίας (emotionale Phase der Charakterstruktur), ακολουθούμενος από την δημιουργία ενός νοητικού θώρακα μέχρι το 12. έτος (kognitive Phase der Charakterstruktur), ο οποίος μας προστατεύει, καλύπτοντας τα όποια συναισθηματικά τραύματα βιώσαμε στην πρώτη φάση. Σε περίπτωση όμως ισχυρών συναισθηματικών κλονισμών (θάνατοι, χωρισμοί) διαρρήγνυται ο νοητικός θώρακας, οπότε βγαίνουν στην επιφάνεια οι αρνητικές βιώσεις της πρώτης, συναισθηματικής φάσεως με συνέπεια την εμφάνιση μιας από τις ψυχικές διαταραχές που ανέφερα παραπάνω και την απώλεια της αντιμετώπισης της πραγματικότητας (Wilhelm Reich: Charakteranalyse, 1933. Erweiterte Fassung: Kiepenheuer & Witsch, Köln 1970).

Ψυχικά ασθενείς υπήρχαν πάντα και παντού, σε όλα τα κράτη και σε όλες τις κοινωνίες. Ο Clinton Callahan στο άρθρο του „Hüte dich vor dem Psychopathen, mein Sohn …“, που βασίζεται στο βιβλίο του Πολωνού Andrej Lobaczewski „ Political Ponerology: A science on the nature of evil adjusted for political purposes“, αναφέρει, ότι περίπου το 18% ενός πληθυσμού αποτελείται από ψυχοπαθείς/χαρακτηροπαθείς, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην δημιουργία μιας παθοκρατικής κοινωνίας (pathocracy). Το 6% της ομάδας αυτής (1% ουσιαστικοί ψυχοπαθείς και μέχρι 5% άλλοι ψυχοπαθείς και χαρακτηροπαθείς) αποτελεί την παθοκρατική ελίτ και το 12% την νέα αστική τάξη μιας κοινωνίας, της οποίας η μεγαλύτερη έγνοια είναι η διατήρηση της οικονομικής της κατάστασης και των προνομίων που απολαμβάνει.

zionist-media

Με την παγκοσμιοποίηση όμως έχει δημιουργηθεί μια διεθνής ελίτ του 1% των ουσιαστικά ψυχοπαθών, ανάμεσα στους οποίους την ανωτάτη θέση καταλαμβάνει η Δυναστεία των Rothschilds, την οποία εγώ ονομάζω Ηγεμόνα. Πρόκειται για μια ιεραρχικά δομημένη πυραμίδα εξουσίας, που με τους βαστάζους και νεροκουβαλητάδες του 5% των άλλων ψυχοπαθών ελέγχει το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, την πολιτικής και τα Μέσα Μαζικής Επιρροής (Indoctrination): Απο τον Obama στις ΗΠΑ και την Merkel στην Γερμανία μέχρι τον Erdoğan στην Τουρκία και τον Τσίπρα στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί είναι διασυνδεδεμένοι με τον Ηγεμόνα, τον οποίο κοιτάζουν να εξυπηρετήσουν όσο μπορούν πιο καλά, παρασέρνοντας με το μέρος τους/του το 12% της αστικής τάξεως της χώρας του. Και επηρεάζοντας σημαντικά τον απλό πολίτη, τον οποίο «χτίζει» κατάλληλα για να εξυπηρετεί τους σκοπούς του Ηγεμόνα.

Ο κόσμος λοιπόν λειτουργεί κατά τα κελεύσματα του 1% των ουσιαστικά ψυχοπαθών, είναι ο δικός τους και όχι ο δικός μας κόσμος. Και αυτός δεν λειτουργεί όπως μας κάνουν να πιστεύουμε οι πολιτικοί και θρησκευτικοί μας ηγέτες, οι διάφοροι διεθνείς οργανισμοί (ΟΗΕ, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κ.ά.), τα διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι στρατιωτικοί ή τα σχολεία μας, ούτε όπως μας τον περιγράφουν τα ΜΜΕ, που μας βομβαρδίζουν καθημερινά με τόνους αντιπληροφόρησης και παραπληροφόρησης, με προπαγάνδα, με μισές αλήθειες και ψέματα, έτσι ώστε στον απλό πολίτη είναι αδύνατο να βρει μέσα στην ομίχλη των πληροφοριών την αλήθεια. Όχι, ο κόσμος αυτός είναι επίπλαστος, είναι, σε μεγάλο βαθμό, το έργο ψυχοπαθών και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε, ότι οι σημερινές κοινωνίες χαρακτηρίζονται από μια μαζική ψυχοπάθεια, γιατί βρίσκονται υπο την επήρεια του 1% της ουσιαστικά ψυχοπαθούς ελίτ, που εξουσιάζει την οικονομία, την πολιτική και τα ΜΜΕ. Μια υπόθεση, που ενισχύεται και από την εργασία του Michel Foucault “Wahnsinn und Gesellschaft”: Eine Geschichte des Wahns im Zeitalter der Vernunft – Μια Ιστορία της τρέλας στην εποχή της λογικής (“Folie et déraison”, 1961). Όλα όσα μας λέμε για τον χειραφετημένο πολίτη ή την συμμετοχική Δημοκρατία, για ειρηνευτικές αποστολές – δηλαδή τους πολέμους – του ΝΑΤΟ εδώ κι’ εκεί είναι φούμαρα και μπούρδες για να ξεγελάν τον κόσμο: «Υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο χωρίς την υποστήριξη της κοινής γνώμης, η οποία σε μεγάλο βαθμό διαμορφώνεται από τον Τύπο και άλλες μορφές προπαγάνδας» US–General MacArthur

Ο πολιτισμός που συνιστούν όλα αυτά, είναι λοιπόν σε μεγάλο βαθμό το έργο ψυχοπαθών. Και στις κοινωνίες επικρατεί το ψέμα, οι δολοφονίες, η απάτη, η κλοπή και γενικά η χειραγώγηση των ανθρώπων. Αυτή είναι η περίφημη παγκοσμιοποίηση, για την οποία πολλοί μιλούν, αλλά λίγοι καταλαβαίνουν πως ακριβώς λειτουργεί, γιατί δεν την συνδυάζουν με τον ψυχοπαθή Ηγεμόνα. 

Για τον οποίο έχω γράψει πολλά άρθρα σ’ αυτή την ιστοσελίδα όπως τα







Zionists

Αριστερά: Global Teutonic Zionists – Working towards that New World Order: 1) Lord Jacob de Rothschild. 2) His spooky son, Nathaniel. 3) Baron John de Rothschild, who recently said they are working towards global governance. 4) Sir Evelyn de Rothschild. His wife Lynn Forrester is a big mover and shaker in the Democratic party. 5) David Rockefeller, Sephardic Crypto-Teutonic, who’s son Nick told film director Aaron Russo about 9/11 in advance. 6) Nathan Warburg. His family was not only instrumental in creating the Federal Reserve, etc. they were also behind the rise of Adolf Hitler. 7) Henry Kissinger, Globalist genocidal schemer. 8 George Soros, another Teutonic schemer and NGO manipulator. 9) Paul Volcker, Crypto-Jew big-time Globalist and economic advisor to Obama. 10) Larry Summers, Crypto-Teutonic economic advisor to Obama. 11) Lloyd Blankfein, CEO to the rapidly growing Goldman Sachs banking behemoth. 12) Ben Shalom Bernanke, current Teutonic master of the Federal Reserve (a private entity, neither “Federal” nor a “Reserve”). What’s the common denominator here?

Το οικοδόμημα του Ηγεμόνα είναι χτισμένο πάνω στην οικονομική εξαπάτηση των λαών, που γίνεται με το χρηματοπιστωτικό σύστημα που διατηρεί, μια παγίδα, στην οποία έχουν πέσει ΟΛΑ τα κράτη. Και με πολέμους και ανατροπές αρχηγών κρατών, που του αποφέρουν δισεκατομμύρια, με την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της γης και την απομύζηση και της τελευταίας οικονομικής ρανίδας κάθε κράτους. Ναι, κάθε κράτους. Ακόμη και η Γερμανία, που φαίνεται εξωτερικά τόσο οικονομικά εύρωστη, είναι χρεωμένη στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του Ηγεμόνα με περίπου 3 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Η Οικονομία, δηλαδή το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, είναι λοιπόν η βάση, πάνω στην οποία ο Ηγεμόνας/η Δυναστεία των Rothschilds έχτισε την Αυτοκρατορία της. Αυτό που εμείς εκλαμβάνουμε σαν πολιτισμό και σαν πραγματικότητα. Και αυτή στηρίζεται σε δύο πυλώνες, την Wall Street της Νέας Υόρκης και την λεγόμενη City of London (CoL), το τετραγωνικό μίλι του Λονδίνου, εκεί που χτυπάει η καρδιά ή οι δύο καρδιές της σιωνιστικής αυτής (παρα)οικονομίας που ελέγχει τον κόσμο.

Ας δούμε όμως τώρα τώρα πως λειτουργεί το σύστημα αυτό, που βασίζεται στην απληστία και βαρβαρότητα μιας ψυχοπαθούς ελίτ, που αποτελεί μεν το 6% του πληθυσμού ενός κράτους (όπως είπαμε, 1% ουσιαστικοί ψυχοπαθείς και μέχρι 5% άλλοι ψυχοπαθείς), ποδηγετεί όμως ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία. Με παράδειγμα την λειτουργία της οικονομίας των ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ υπάρχει ένα πανίσχυρο βιομηχανικό-στρατιωτικό σύμπλεγμα με εκατοντάδες χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια ειδικών υψηλής εξειδίκευσης, η κοινωνική πτώση και παρακμή των οποίων θα ήταν επικείμενη, εάν ο προϋπολογισμός των ΗΠΑ για αμυντικές δαπάνες δεν θα ανέρχονταν, όπως μέχρι σήμερα, στα 560 δισεκατομμύρια δολλάρια ετησίως – ο σχετικός προϋπολογισμός της Ρωσίας ανέρχεται, για σύγκριση, στα 60 δισεκατομμύρια δολλάρια. Εάν σε αυτά συμπεριληφθεί και το κρυφό κόστος για μυστικές υπηρεσίας (CIA και άλλες) και οι δαπάνες για επιχειρήσεις και δραστηριότητες αποσταθεροποίησης που ενεργούν παγκοσμίως μέσω των ΜΚΟ τους, προστίθενται στις δαπάνες για τους ασύμμετρους πολέμους των ΗΠΑ 200-400 εκατομμύρια δολλάρια, συνολικά περίπου 1 τρισεκατομμύριο δολλάρια ετησίως, τα οποία πρέπει να δικαιολογηθούν σαν αμυντικές δαπάνες εναντίον κάποιου ή κάποιων. Και για τον σκοπό αυτό προσφέρονται κάλλιστα η Ρωσία και η Κίνα ως ο ανώτατος κακοποιός, ο οποίος πρέπει να εξουδετερωθεί. 

Ο φόβος για απώλεια της θέσεως και η δημιουργία ενός εξωτερικού εχθρού είναι τα απαραίτητα συστατικά της υπακοής σε παλαβές απασχολήσεις, διότι οι παραπάνω αναφερθέντες ειδικοί του βιομηχανικού-στρατιωτικού συμπλέγματος δεν θα μπορούσαν να βρούν μια ανάλογη απασχόληση με τις σημερινές υψηλές αποδοχές τους στην κατά τα άλλα τεχνολογικά ξεπεσμένη βιομηχανία των ΗΠΑ, δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτός από το αναφερθέν βιομηχανικό-στρατιωτικό σύμπλεγμα είναι στον τεχνικό κλάδο μάλλον μία μετριότητα

Τα δύο αυτά συστατικά οδηγούν σε υστερικές επιθέσεις εναντίον της Ρωσίας και σε κροκοδείλιες συμμαχίες με ευρωπαϊκά κράτη όπως η Γερμανία, με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των ΗΠΑ (Γέφυρα του Ατλαντικού – Atlantikbrücke – και ποικίλες άλλες οργανώσεων του ίδιου προσανατολισμού, συντήρηση διαφόρων δήθεν αθώων δικτύων (Lions, Ροταριανοί). Οι ΗΠΑ πανικοβάλλονται στην ιδέα μιας οιασδήποτε μορφής σύνδεσης του ενεργειακού κολοσσού Ρωσία με τον ακόμα τεχνολογικό γίγαντα Γερμανία και για τον ίδιο λόγο ξεκίνησαν,  όπως λέει ο George Friedman, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Stratfor (https://www.stratfor.com/ ) δύο παγκόσμιους πολέμους κατά της Γερμανίας, βάζοντας μπροστά την Γαλλία και την Μεγάλη Βρετανία, η οποία ήδη απο τον 17. αιώνα μηχανορραφούσε και επενέβαινε στην Ευρώπη, για να διατηρεί τον ευρωπαϊκό διχασμό και την διάσπαση των κρατών σε μικρότερες κρατικές υποστάσεις στον υψηλότερο δυνατό βαθμό.


AIPAC


Να τονίσω εδώ ιδιαίτερα, ότι όταν είναι ο λόγος για τις ΗΠΑ σαν υπεύθυνη για το ένα και το άλλο, πρόκειται στην πραγματικότητα για τον Ηγεμόνα και τα συμφέροντα του και όχι για τα συμφέροντα των ΗΠΑ, αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνούμε και να μην τα μπερδεύουμε όπως συνήθως γίνεται, γιατί στο τέλος βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. Οι ΗΠΑ είναι μια σιωνοκρατούμενη χώρα, κανείς δεν εκλέγεται Πρόεδρος αν δεν πάρει τις ευλογίες του AIPAC – American Israel Public Affairs Committee, και το ίδιο που ισχύει και τόσο για την Γερμανία, όσο και για την ΕΕ, που στην πραγματικότητα είναι μια αμερικανική spin-off, που δημιουργήθηκε για να κρατάει τις ΗΠΑ μέσα στην Ευρώπη, την Ρωσία έξω απο την Ευρώπη και την Γερμανία από κάτω τους.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Μέρκελ, ανήκει προφανώς στο 1% της ελίτ των ουσιαστικά ψυχοπαθών Γερμανών. Διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την κοινωνική και οικονομική καταστροφή στην Ευρώπη που προξενεί η πολιτική της με τα εκατομμύρια των ισλαμομπαζούκας που πλημμύρισε την Ευρώπη και καταστρέφει την Ελλάδα. Ένας ψυχίατρος θα το εξηγούσε ίσως και ως εκδίκηση που πήρε λόγω της σοσιαλιστικής/κομμουνιστικής της κοινωνικοποίησης στην DDR/ΛΔΓ εναντίον της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και τα εναπομένοντα απόβλητα της πνευματικής της πατρίδας, στην οποία μάλιστα κατείχε, ως γνωστόν, μια εξέχουσα θέση ως γενική γραμματέας για Agitation και προπαγάνδα της FdJ – ιδιαίτερα εναντίον της μισητής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Πίσω λοιπόν από την προφανή παράνοια της σύγχρονης ιστορίας βρίσκεται η πραγματική παραφροσύνη των ψυχοπαθών, που αγωνίζονται να διατηρήσουν την δυσανάλογη εξουσία που απέκτησαν όντας στην πραγματικότητα ρηχοί και κενοί, κοινώς ντενεκέδες. Και όσο η εξουσία τους θα απειλείται όλο και περισσότερο, τόσο και πιο απελπισμένα προσπαθούν να την διατηρήσουν. Εις βάρος των εκατομμυρίων πολιτών που εξουσιάζουν και δέχονται, nolens volens, τις ψυχικές τους ακαθαρσίες, δεινοπαθώντας και αρρωσταίνοντας.

Η λύτρωση απο την ομάδα των ψυχοπαθών του 6% δεν θα επέλθει με επαναστάσεις, συλλαλητήρια, ανομία, σαμποτάζ και καταστροφές της δημόσιας περιουσίας. Η επανάσταση πρέπει να γίνει πρώτα μέσα στο κεφάλι μας και αυτό θα γίνει μόνον αν δούμε πως είναι τα πράγματα, αν αλλάξουμε τρόπο σκέψεως και τρόπο δράσεως. Και αυτό χρειάζεται χρόνο, υπομονή και επιμονή, ώπου ο κάθε Μήτρος να καταλάβει ποιό είναι το συμφέρον του. Ότι δηλαδή δεν είναι μόνο ατομικό, αλλά και κοινωνικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου