Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...


 ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΑΓ. ΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΥΔΩΡ


Στο facebook κυκλοφορεί ένα άρθρο σχετικό με την σύγχρονη μορφή του χαράγματος, το οποίο όμως πάσχει επιστημονικά και περιέχει σημαντικές ανακρίβειες. Οι ανακρίβειες ξεκινάνε από τον τίτλο: "Βαρύ ύδωρ ή τρίτιον"!

 Όμως το βαρύ ύδωρ είναι οξείδιο του δευτερίου (D2O) το οποίο ουδεμία σχέση έχει με ραδιενεργό! Ραδιενεργό είναι όντως το τρίτιο (tritium, ³Η ή Τ) ενώ το υγρό που υπαινίσσεται  το άρθρο είναι το υπερβαρύ ύδωρ ή οξείδιο του τριτίου (Τ2Ο).  Λεπτομέρειες δείτε ΕΔΩ .

Επιστήμονες έχουν γράψει στην έγκυρη έκδοση του βιβλίου "Η ευθύνη της επιλογής μας" (Εκδόσεις "ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ") ότι το χάραγμα θα γίνει δι επιχρίσματος όπως ακριβώς περιγράφεται και σε τοιχογραφία στο Άγιον Όρος (βλέπε εικόνα κάτω από τον τίτλο) . Αυτό το επίχρισμα ίσως να είναι το υπερβαρύ ύδωρ, ίσως όμως και κάτι άλλο. Παρά τις ανακρίβειες και τις όποιες επιφυλάξεις έχουμε, σίγουρα σαν πληροφορία είναι σημαντική, και γι αυτό την αναδημοσιεύουμε.

ΒΑΡΥ ΥΔΩΡ Ή ΤΡΙΤΙΟΝ 


Αποτέλεσμα εικόνας για βαρυ υδωρ


Γράφει ο Γρηγόρης Μακρινίτσας

Πριν από μέρες αναρτήθηκε σε μια ξένη ιστοσελίδα μια ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τον κόσμο για την αντικατάσταση του τσιπ αναγνωρίσεως στους ανθρώπους, για το οποίο έχει γίνει τόσος πολύς θόρυβος, με βαρύ ύδωρ ή τρίτιον.

Ο θόρυβος για τα τσιπάκια σταμάτησε ως δια μαγείας, γιατί ήταν δαπανηρά, χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτησή τους, εντοπιζόταν εύκολα στον οργανισμό και μπορούσαν να αφαιρεθούν και ο αποδεχόμενοι από ανάγκη δυσανασχετούσαν για πολλούς προσωπικούς ή θρησκευτικούς λόγους.


Οι σατανάδες εξουσιαστές ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ (200γρ.) ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΥΔΑΤΟΣ (ένα μικρογραμμάριο ισούται με ένα εκατομμυριοστό του γραμμαρίου ), το οποίο ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ Ή ΜΕ ΠΟΤΟ – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ – Ο ΛΗΠΤΗΣ και το αντιλαμβάνεσαι από τα καρκινώματα του οργανισμού λόγω της ραδιενεργείας.

ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ-ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ – ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΙΟΥ ΤΟΤΕ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.

Αυτή η μέθοδος, είναι οικονομικότερη, περισσότερο ύπουλη και ασυγκρίτως πιο επικίνδυνη από το τσιπάκι.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση αυτή, μου λύθηκε μια απορία.

Πρόπερσι είχε πάει τα παιδιά του στην Ντισνεϊλαντ στο Παρίσι ‘ενας φίλος, και αντί για εισιτήριο -πληρώσανε το αντίτιμο – τους σφράγισαν τον καρπό του χεριού τους χωρίς να φαίνεται τίποτε, και τους είπαν ότι ισχύει για τέσσερις μέρες, « βάζαμε-μου είπε- τον καρπό μας μπροστά σε μία κάμερα και άνοιγε η μπάρα εισόδου».

Έσπαγα το κεφάλι μου τι μπορεί να ήταν το υγρό που διάβαζε η κάμερα αλλά και δεν έφευγε με το πλύσιμο.

Στην ίδια ανακοίνωση διάβασα επίσης ότι ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-10 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΡΙΤΙΟΥ.

Και άρχισα να κάνω πονηρές σκέψεις . «Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου