Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!

2 ΒΙΝΤΕΟ



Η σύγκρουση της ελληνικής κοινωνίας με την δωσίλογη κυβέρνηση και τα funds και τις τράπεζες που αυτή εκπροσωπεί, είναι αναπόφευκτη, αφού με πρόφαση τα λεγόμενα "κόκκινα δάνεια" αποφάσισαν να επιτρέψουν την αρπαγή και της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων πολιτών ακόμη κι αν πρόκειται για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες!

Ένας πολίτης είχε οφειλή δανείου 300.000 ευρώ, ενώ είχε και χρέος 60.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ. Εκλεισε την επιχείρησή του που ανθούσε μέχρι το 2010, λόγω οικονομικής καταστροφής, δύο χρόνια μετά το πρώτο Μνημόνιο. Ως επιχειρηματίας, δεν μπορούσε να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη. 

Εν τω μεταξύ αρρώστησε βαριά και η τράπεζα έβγαλε στον πλειστηριασμό το σπίτι του, ενώ είναι Άτομο με Ειδικές Ανάγκες σε ποσοστό 85%, λόγω εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων τόσο αυτός όσο και ο γιος του!

 Έτσι πολίτες και εκπρόσωποι από συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ μέσα στην δικαστική αίθουσα που δικαζόταν η υπόθεσή του, και τελικά κατάφεραν να κριθεί άγονος ο πλειστηριασμός της πρώτης του κατοικίας!

Μία διμοιρία των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένη μπροστά από την έδρα αφού είχε προαναγγελθεί ότι ο άνθρωπος θα είχε υποστήριξη από τις συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης.

Κάποια στιγμή "άναψαν τα αίματα" και οι απλές σπρωξιές εξελίχθηκαν σε άγριο ξύλο, με τα ΜΑΤ να χτυπάνε και να σπρώχνουν αδιακρίτως μέσα στη δικαστική αίθουσα, τους πολίτες να τους επιτίθενται με καρέκλες και όλα αυτά μπροστά στα μάτια δικαστών και εισαγγελέα.

Εμπόδισαν οι πολίτες τους πλειστηριασμούς κατοικιών στη Θεσσαλονίκη (VIDEO) 

Το σύνθημα που δονούσε την αίθουσα ήταν "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", αλλά ακούστηκαν και άλλα συνθήματα κατά των πλειστηριασμών, κατά της κυβέρνησης και της ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά το δικαστήριο έκρινε άγονο τον πλειστηριασμός και τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ στην περιοχή είχαν κληθεί, χωρίς να αναπτυχθούν τελικά και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και οι διοργανωτές της δράσης, είχαν καλέσει και αυτοί επιπλέον πολίτες για να αντιδράσουν στην κίνηση της ΕΛΑΣ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



-




 


Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου