Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟ ΠΡΟΕΔΡΟ


Ρ. ΝΤΟΥΕΡΤΕ:«Ν
Α ΠΑΝΕ ΝΑ Γ...ΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΣΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 

2 ΒΙΝΤΕΟ






Mια ηχηρή απάντηση έδωσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αφορμή την επέμβαση της τελευταίας στα εσωτερικά της χώρας του και συγκεκριμένα στην εκστρατεία που έχει ξεκινήσει για να πατάξει το εμπόριο ναρκωτικών στη χώρα του υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο στην ΕΕ.



Πρόσφατα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδίκασε «τις εξωδικαστικές εκτελέσεις» στις Φιλιππίνες, δηλαδή την άτυπη «εξουδετέρωση» πασίγνωστων εμπόρων ναρκωτικών που καταφέρνουν και κρύβονται πίσω από τα «παράθυρα» του νόμου.


«Τους λέω να πάνε να γ... Το κάνετε αυτό για να εξιλεωθείτε από τα αμαρτήματά σας» είπε απευθυνόμενος στους ευρωβουλευτές, σε ομιλία του στην πόλη Νταβάο που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι ABS-CBN.

Ο 71χρονος πρώην δικηγόρος έχει μιλήσει με τον ίδιο τρόπο και για άλλους διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΟΗΕ, ενώ είχε χαρακτηρίσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα "πουτάνας γιο"

Ο Ντουντέρτε εκφράζει τα συναισθήματα εκατομμυρίων ανθρώπων για την ΕΕ και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, που εκτός των άλλων είναι υπεύθυνη και για την δημιουργία του ISIS δηλαδή των ισλαμοφασιστών.

Ο Ντουντέρτε εξελέγη πρόεδρος των Φιλιππίνων τον Μάιο, με την υπόσχεση ότι θα εξαλείψει τη διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε έξι μήνες. Μετά την ορκωμοσία του, τον Ιούνιο, έχουν σκοτωθεί περίπου 3.000 άνθρωποι όλοι ύποπτοι για εμπόριο ναρκωτικών και άλλες βαριές αξιοποινες πράξεις.

Την Κυριακή ανακοίνωσε ότι θα παρατείνει για άλλους έξι μήνες την εκστρατεία του για την πάταξη της εγκληματικότητας διότι το πρόβλημα του λαθρεμπορίου ναρκωτικών αποδείχθηκε πιο σοβαρό απ' ό,τι πίστευε.

Την περασμένη εβδομάδα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «εξέφρασε τις ανησυχίες του για τον εξαιρετικά υψηλό αριθμό των προσώπων που σκοτώνονται σε αστυνομικές επιχειρήσεις».

Είναι φυσικό η Δύση να θέλει ανεξέλεγκτη την διακίνηση των ναρκωτικών σε χώρες όπως οι Φιλιππίνες, γιατί με τον τρόπο αυτό οι χώρες αυτές γίνονται πιο εύκολα «διαχειρίσιμες».

Ο Ντουτέρτε χαρακτήρισε τους Γάλλους και τους Βρετανούς  «υποκριτές», (και σ΄ αυτό συμφωνούν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο).

«Οι αποικιοκράτες πρόγονοι των ευρωβουλευτών σκότωσαν χιλιάδες Άραβες και άλλους λαούς. Το παίζουν ηθικοί για να ελαφρύνουν το αίσθημα ενοχής τους. Ποιούς σκότωσα εγώ; Αν αληθεύουν τα στοιχεία, 1.700 εγκληματίες. Και αυτό το αποκαλείτε γενοκτονία; Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει το θράσος να με καταδικάζει. Το επαναλαμβάνω λοιπόν, να πάτε να γ...»
είπε, δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλό του...

Οι Αμερικανοί βλέπουν ότι ο πρόεδρος αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αμερικανόφιλος, κάτι που σημαίνει ότι έχουν χάσει το βασικό γεωπολιτικό τους σύμμαχο στην Νότια Κινεζική Θάλασσα εναντίον του «Κόκκινου Δράκου» της Κίνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου