Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! 


Προλογος Ελληνικου Ανεμου: 


Ο Ελληνας -και εξ αυτου Φιλος- Δημητρης Συμεωνιδης μας εστειλε κειμενο το οποιο και αναδημοσιευουμε ..συνυπογραφοντες!

Καθως οι Μηχανισμοι της Παγκοσμιοποιησης αφήνουν να αποκαλυφθει η τερατογεννεση του Μηδενισμου, και η απο προθεση και σχεδιο εξαφανισης ολων των Πολιτισμων και ολων των Οντολογικων Ταυτοτητων, αποκαλυπτεται και ο απο χρονια προγραμματισμος της Ελλαδας, για να υπαρξει "Ωριμότητα' (με την τεχνικη εννοια του ορου στα τεχνικα δελτια υλοποιησης εργου) ωστε "τωρα" να υπαρχει μια De facto (δεδομενη) πραγματικοτητα που θα μπορει να στηριξει τους Σοφιστες της Παγκοσμιοποιησης, σε (αποκρουστικα και σαθρα) επιχειρηματα,  οπως : "καντε παιδια με τους μετανάστες να λυθει το δημογραφικο" (Λες και αυτο που ελειψε απο την Ελλαδα ειναι ενας μηχανισμος Επιβητόρων)  - περιπτωση η οποια μας παραπεμπει στην αναγκη της αγορας ενος Κοινοτικου Βοδιου απο τον Συνεταιρισμο ωστε να εξασφαλιζεται η αναπαραγωγη απο τις αγελαδες (και που δειχνει το πως αντιλαμβανονται την Ανθρωπινη αξια οι "Παγκοσμιοποιητες", η το αλλο -επισης αποκρουστικοό- επιχειρημα "αφου η Ελλαδα ειναι 'άδεια'  ας ελθουν αλλοι να την κατοικίσουν". -


Η "Πλατφορμα¨" αυτη των "Επιχειρημάτων",  καταδεικνύει οτι υπαρχουν δυναμεις α-πολιτισμου (που επικρατουν αυτή την εποχη του Αρμαγεδωνα) που υπηρετουν -εμφανως πλεον- τον Διεθνη Μηδενισμο, και την κατα το δυνατον μεταλλαξη του Ανθρωπου σε αντικείμενο χρησης, θυμιζοντας τις ταινίες οπου οι Θρακες του Σπαρτακου, προοριζονταν με την βια για χρήση ως "Σκλαβοι".




Η "παλαια" μέθοδος, χρησιμοποιουσε τεχνικα μεσα καταπιεσης του ανθρωπου, Κατοχη ξενης δυναμης με τα Οπλα, επιβολη "Νομων του Ισχυρου", προπαγανδα, εμφυλιους σπαραγμους. 


Οι Εθνικες ταυτοτητες, την... "γλυτωναν" οχι γιατι το "συστημα" τις σεβοταν ως Μητρα Πολιτισμων και οντολογικης Υποστασης,  αλλα γιατί τις χρησιμοποιουσε για να στρεφει τον ενα Λαο εναντιον του Αλλου, σε ενα (ας το πουμε απλά) "διαιρει και βασιλευε"....


Η Πραγματικότητα αυτη, δεν σημαινει οτι θα πρεπει να καταλήξουμε στο Μηδενισμο για να υπηρετησουμε την ...ειρηνη. Γιατι μεσα απο αυτο το Σοφιστικο επιχειρημα στηριζεται επισης η καταργηση των Πολιτιστικων-Εθνικων-οντολογικων Ταυτοτητων, μεσα απο τις οποιες επιχειρειται τωρα η νεα μορφη Σκλαβιας και παραγωγη σκλαβων.


Ενας Μηδενισμένος κυνικός ανθρωπος, -ντυμενος πανομοιότυπα γελεια- χωρις οντολογικη υποσταση, ειναι ο απολυτα χειραγωγήσιμος  σκλαβος. Ενα "ον" του οποιου οι πραξεις και η αποφασεις δεν καθοριζονται απο συνειδητη ελευθερια, η οποια για να υπάρχει, πρεπει να υπαρχει οντολογικη υποσταση. Δηλαδη Υπαρξη μεσα απο συνειδητες Αρχες, Αξιες και έννοιες που καθοριζουν την "Πραξη". Χωρις αυτο, ο Ανθρωπος χειραγωγειται, παυει να ειναι ελευθερος, παει να ειναι πολιτης, και τον κανουν να πιστευει οτι εχει ελευθερια επιλογης, ενω ειτε η Πολιτική, ειτε η Αγορα του "προσφέρει"  επιλογες αναμεσα στην Σκύλα και τη Χαριβδη.


Η Ελλαδα, προγραμματισμενη απο χρονια στην Οντολογικη Αλλωση, μεσα ΚΑΙ απο την  Οικονομικη Αλλωση, δεν αφεθηκε ΠΟΤΕ να αξιοποιησει τις δυνατοτητες της.


Πολιτικοί, Αλλοτε Αφελεις, άλλοτε Μη πιστευοντας στην Ελλαδα, αλλοτε νοητικα μη ικανοι (δεν γνωριζουν "υψηλά" οικονομικά και "χαυουν" τα περι...χρεους) , αποδεχθηκαν τον ρολο της Εξαρτημενης Χωρας. Με αρχη το μοντελο της "ΨωροΚωσταινας¨ εως την συγχρονη εφαρμογη του της Μνημονιακης (δηθεν) Ελλαδας.


Μεσα στα Εργαλεια ηταν και αυτο των Περιφερειακων Ανισοτητων: Περιοχες της Χωρας ερημωνουν, απο επιλογη μοντελου, που μονο "οντολογικα αγραμματοι" , η αδιαφοροι για την Ελλαδα το Στηριζουν.


Το επισης αδοκιμο επιχείρημα οτι "δεν υπηρχαν λεφτα για δρομους αρα μαζεψαμε το κοσμο στην Αθηνα" καλυπτει την προγραμματισμενη σκοπιμη ερημωση της Περιφέρειας ως συνειδητη πολιτικη αναπαραγωγης της Εξαρτησης.


Το Δημογραφικο Προβλημα της Ελλαδας, δεν χρειαζεται το "βοδι που θα αγορασει η Δημοτικη αρχη" για να ...."υπαρξει η νεα φουρνια ζωων για το κοπαδι". Χρειαζεται  ...Ισσοροπη Περιφερειακη Αναπτυξη.


Στις μικρες Κυκλαδες γεννηθηκε μονο ΕΝΑ παιδι διοτι ενω ειμαι βεβαιος οτι τις νυχτες του Φεγγαρόφωτου καλοκαιριου εχουν ..."γεννηθει" πολλα παιδια στις κυκλαδες, εν τουτοις, η "γεννα" θα πραγματοποιηθει σε ασφαλες Μαιευτηριο των Αθηνων.


Η (Παγκοσμια) Εξουσία δεν ενδιαφερεται ουτε για Πολιτισμους, Ουτε για Εθνη, ουτε και φυσικα για την Ελλαδα. Δεν έχει καν την ικανοτητα να αντιληφθει τι σημαινει Ελλαδα. Για αυτην η Ελλαδα ειναι Χωρος (Οχι ΧΩΡΑ) προς καταναλωση και εκμετάλλευση.


Οι Εξουσίες "ζουν το τώρα"  και φροντιζουν την δικη τους διαιωνιση του ειδους.


Ο Λαοι διαιωνιζονται μεσα απο τους Πολιτισμους και ο Ανθρωπος κατακτα την αιωνιοτητα μεαα απο την κατακτηση της οντολογικης του υποστασης στην οποια τον μυει ο Πολιτισμος. Και..αυτή ειναι και η αξια της Ελλαδας.


===================================

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!


Ολοταχώς στον αφανισμό οδεύει το Έθνος μας, όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία. 
Η Ελλάδα κατέχει την τρίτη χαμηλότερη θέση στον ευρωπαϊκό δείκτη γεννήσεων και τον υψηλότερο ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού!
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχείων ληξιαρχικών πράξεων του 2015, πέθαναν 117.829 άνθρωποι και γεννήθηκαν μόλις 89.881 παιδιά!
Στοιχεία της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας για την χώρα μας - με τον χαμηλότερο δείκτη γεννήσεων στην ΕΕ (9%) - εκτιμούν ότι το 2060 ο πληθυσμός της χώρας δεν θα ξεπερνά τα 8,6 εκατομμύρια και ότι οι τέσσερις στους δέκα πολίτες της χώρας θα είναι ηλικίας άνω των 60 ετών!!!

Ήταν το 2013 όταν οι New York Times σε ένα συγκλονιστικό άρθρο ανέφεραν πως: «Οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, αρκετοί άνθρωποι φεύγουν από την χώρα και ο πληθυσμός γερνάει τόσο γρήγορα, κάτι που σημαίνει πως σε μερικές δεκαετίες η Ελλάδα μπορεί να μην μπορεί να παράξει αρκετό πλούτο για να φροντίσει τους ανθρώπους της και μπορεί να πάψει να είναι ένα βιώσιμο έθνος - κράτος».

Από τότε, δυστυχώς, τα πράγματα χειροτέρεψαν. 

Στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες όλο το 2015 γεννήθηκε μόνον ένα παιδί! 
Στη Λέσβο καταγράφηκαν 1196 θάνατοι έναντι 532 γεννήσεων. 
Και στη Γαύδο δεν κατεγράφη ούτε θάνατος, ούτε και γέννηση...
Σε επίπεδο Ελληνικές Περιφέρειες, δύο περιοχές κάνουν την διαφορά με τον ρυθμό γεννήσεων να κινείται σε υψηλά επίπεδα. 

Η μία είναι η Κομοτηνή που το 2015 κατέγραψε 606 θανάτους, αλλά 526 γεννήσεις. 
Η άλλη είναι η Ξάνθη που βρίσκεται σε εξέλιξη ένα δημογραφικό θαύμα! 

Το 2015 πέθαναν 428 άνθρωποι και γεννήθηκαν 904 μωρά!!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Θυμίζουμε τις δηλώσεις του πρώην Αρχηγού Εθνικής Άμυνας (υπηρεσιακός) και αρχηγού ΓΕΣ, Φράγκου Φραγκούλη: 

«Οι Τούρκοι προσπαθούν να αλλάξουν το status quo της εδαφικής ακεραιότητας στη Θράκη. 
Επιδιώκουν να περάσουν πάνω από το 50% στη Ροδόπη, τόσο σε πληθυσμιακό όσο και σε εδαφικό επίπεδο, για να εγείρουν θέμα αυτονομίας» (Εφημερίδα Νέα Εγνατία/2014).

Οι εντόπιοι πληθυσμοί μειώνονται επικίνδυνα.

Στις εσχατιές της ορεινής Ελλάδας, στα νησιά, στην καρδιά της Περιφέρειας. 
Ερημώνουν χωριά και πόλεις. 

 Εάν δεν κινητοποιηθεί η Ελληνική Κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης για ένα Εθνικό Σχέδιο Σωτηρίας ώστε να ανατραπεί η σημερινή δραματική κατάσταση, η κατάσταση προβλέπεται δυσοίωνη...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου