Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο ΤΡΑΜΠ Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΛΥΨΕ ΗΔΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 8% ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ 

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ SIMPSONS  ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ...


Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ξεπέρασε κατά μία ποσοστιαία μονάδα την Κλίντον, σε δημοσκοπήση που διενεργήθηκε.


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς, που διεξήχθη από τις 26 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, το 40% των πιθανών ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ του Τραμπ, ενώ το 39% υπέρ της Κλίντον. Η στήριξη προς την Κλίντον, όπως καταγράφεται από την κυλιόμενη δημοσκόπηση της εταιρείας, παρουσίασε σταδιακή πτώση έπειτα από τις 25 Αυγούστου, εξαλείφοντας το προβάδισμα οκτώ ποσοστιαίων μονάδων που διατηρούσε η υποψήφια των Δημοκρατικών.

Το προβάδισμα του Τραμπ οφείλεται στην άνοδο των ποσοστών συσπείρωσης των Ρεπουμπλικάνων προς τον υποψήφιο του κόμματος τους, σε περίπου 78%. Το ποσοστό εξακολουθεί να είναι μικρότερο από το 85% του ποσοστού συσπείρωσης που κατέγραψε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Μιτ Ρόμνεϊ στις εκλογές του 2012.

Στην τελευταία δημοσκόπηση της Ipsos, περισσότερο από το 20% των πιθανών ψηφοφόρων δηλώνει πως δεν επιλέγει κανέναν από τους δύο κύριους υποψηφίους των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου και είτε τάσσεται υπέρ ενός διαφορετικού υποψηφίου, είτε απαντά πως «δεν πρόκειται να ψηφίσει», είτε δηλώνει «αναποφάσιστος».

Αν λοιπόν σκεφτεί κανείς ότι στην Αμερική ψηφίζει μόνο το 30% αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, το 20% που δεν επιλέγει κανέναν από τους δύο υποψηφίους είναι το 6% αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, άρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα εκλεγεί από το 24% των εκλογέων και αν πάρει το 51% θα έχει την " συντριπτική πλειοψηφία" της θετικής ψήφου του 12,24% του αμερικανικού λαού!!!

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!

Μπορεί, το ότι ο εκάστοτε πρόεδρος είναι μαριονέτα της νέας τάξης να το υποθέτουμε, για τον Ντόναλντ Τραμπ όμως υπάρχουν αποδείξεις! 
H νέα τάξη έχει μια σειρά κινουμένων σχεδίων μέσα από την οποία αναγγέλει στημένα από αυτήν γεγονότα ή μελλοντικές συσκευές. Είναι η σειρά "
The Simpsons"


Η ανθρώπινη συσκευή που μέλλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ  αναγγέλθηκε από τους  "Simpsons" 15 χρόνια πριν.

Είναι ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες που περιγράφονται 15 ολόκληρα χρόνια πριν. Πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ο άνθρωπος μαριονέτα που λέγεται 
Τραμπ δέχτηκε να επαναλάβει τις κινήσεις που είχαν παιχτεί πριν 15 χρόνια στη σειρά κινουμένων σχεδίων!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

1 σχόλιο: