Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΑΠΟ ΠΛΟΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ)  


Ρωσικά πολεμικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber κατά αίθουσας επιχειρήσεων στο Χαλέπι και σκότωσαν 30 ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς μυστικών υπηρεσιών

Τα ρωσικά πλοία που σταθμεύουν στα παράκτια ύδατα τηςΣυρίας στόχευσαν και κατέστρεψαν μια αίθουσα επιχειρήσεων σκοτώνοντας πάνω από 2 ντουζίνες ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς πληροφοριών.

« Tα ρωσικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber σε αίθουσα επιχειρήσεων συντονισμού ξένων αξιωματικών στην περιοχή της Dar Ezza στη δυτική πλευρά της επαρχίας του Χαλεπίου κοντά στο βουνό Sam’an σκοτώνοντας 30 Iσραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς, » αναφέρει το ρωσικό Sputnik στην αραβική του υπηρεσία επικαλούμενο πηγή στο πεδίο της μάχης στο Χαλέπι την Τετάρτη.
Η αίθουσα επιχειρήσεων βρισκόταν στο δυτικό μέρος της επαρχίας Χαλεπίου στο μέσον του θεόρατου όρους Sam’an και σε παλιές σπηλιές. Η περιοχή είναι χωμένη σε μια οροσειράς.
Πολλοί αμερικανοί,τούρκοι,σαουδάραβες,καταριανοί και βρετανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν μαζί με τους ισραηλινούς.Οι ξένοι αξιωματικοί που σκοτώθηκαν στο Χαλέπι διηύθυναν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Χαλέπι και Ιντλίμπ.Σκοτώθηκαν 30 ισραηλινοί αξιωματικοί.
« Tα ρωσικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber σε αίθουσα επιχειρήσεων συντονισμού ξένων αξιωματικών στην περιοχή της Dar Ezza στη δυτική πλευρά της επαρχίας του Χαλεπίου κοντά στα βουνά Sam’an σκοτώνοντας 30 Iσραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς, » αναφέρει το ρωσικό Sputnik στην αραβική του υπηρεσία επικαλούμενο πηγή στο πεδίο της μάχης στο Χαλέπι την Τετάρτη.
Η αίθουσα επιχειρήσεων βρισκόταν στο δυτικό μέρος της επαρχίας Χαλεπίου στο μέσον του υψηλού όρους Sam’an και σε παλιές σπηλιές. Η περιοχή είναι βαθιά σε μια οροσειρά.
Πολλοί αμερικανοί,τούρκοι,σαουδάραβες,καταριανοί και βρετανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν μαζί με τους ισραηλινούς.Οι ξένοι αξιωματικοί που σκοτώθηκαν στο Χαλέπι διηύθυναν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Χαλέπι και Ιντλίμπ.Παράλληλα ο συριακός στρατός και σύμμαχοί του ανέκτησαν αρκετά συγκροτήμτα και υποδομές στο Νότο Χαλεπίου και συγκεκριμέν στο al-Ramouseh, συμπεριλαμβανομένων των κτιρίων του Δημαρχείου και τις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου με χημικά προιόντα αφού κατάφεραν να εκδιώξουν τους τρομοκράτες .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου