Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.... ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ.... 

2 ΒΙΝΤΕΟ



ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ WALT DISNEY WORLD ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 3-9 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΟΥ ΜΕ RFID CHIP..... 


ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΕ RFID CHIP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ....


Από τον Αύγουστο του 2016, για την είσοδο στα πάρκα της Walt Disney World άρχισε η υποχρεωτική σάρωση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων και των παιδιών ηλικίας από 3 έως 9 χρονών, ενώ μέχρι τώρα και σχεδόν εδώ και μια δεκαετία, αυτό ίσχυε μόνο για παιδιά άνω των 10 χρόνων.

Σκεφτείτε πόσο εύκολο είναι πλέον για αυτές τις νέες γενιές, να δεχτούν πολύ εύκολα μέχρι και την τοποθέτηση ενός RFID CHIP μέσα στο σώμα τους, αφού είναι εθισμένες εδώ και χρόνια σε αυτές τις νέες τεχνολογίες.

Ένα ακόμα σύστημα που χρησιμοποιείται για την είσοδο στα πάρκα της Disney, είναι και ένα βραχιολάκι με ενσωματωμένο ένα RFID CHIP που φοράει ο επισκέπτης στον καρπό του χεριού του.


Δείτε τα παρακάτω βίντεο σχετικά με το θέμα....


ΒΙΝΤΕΟ 1ο




BINTEO 2o






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου