Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΑ ΚΥΡΙΑΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ...

BLACK OUT!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ THN ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

4 ΒΙΝΤΕΟ





Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το 1990 η πρώτη προτεραιότητα στη Ουάσιγκτον και του ΔΝΤ ήταν να ασκήσουν πίεση στον Γιέλτσιν και η Δούμα να «ιδιωτικοποιήσει» την κρατική τράπεζα της Ρωσίας, κάτω από μια συνταγματική τροπολογία που ανήγγειλε η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, σαν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δηλαδή, να είναι μια καθαρά μονεταριστική μονάδα ο μοναδικός στόχος της οποίας είναι να ελέγχει τον πληθωρισμό και να σταθεροποιήσει το ρούβλι (το οποίο δεν είχε δημιουργηθεί).


Στην πραγματικότητα, η δημιουργία χρημάτων στη Ρωσία είχε αφαιρεθεί από την κυριαρχία και δέθηκε στο δολάριο των ΗΠΑ. Ο πολιτικός Πιοτρ Στολίπιν προτείνει την αποκατάσταση τη κυριαρχίας του ρουβλιού και βασίζεται εν μέρει στο χρυσό.
Η εφημερίδα The Daily Bell τον Αύγουστο ανέφερε πως η Ρωσία εγκατέλειψε το νομισματικό σύστημα και υιοθετεί ένα σύστημα κυρίαρχου νομίσματος.




Η Παγκόσμια Τράπεζα εκδίδει ένα τεράστιο κινεζικό γιουάν (ρενμιμπί Κίνας) και αυτό θα είναι το πρώτο από πολλά άλλα. Οι επενδυτές οι οποίοι επιθυμούν να βάλλουν χρήματα στο ρενμιμπί αντί για τα δολάρια θα χρησιμοποιήσουν το νέο γιουάν-τα νέα ρενμιμπί όργανα.

Γι αυτό οι ΗΠΑ θα συνεχίζουν να τυπώνουν δολάρια, αλλά αυτά τα δολάρια δεν μπορούν να βρουν ένα σπίτι στο εξωτερικό τόσο εύκολα. Αντίθετα μπορούν να κυκλοφορήσουν επιστρέφοντας πίσω στην οικονομία των ΗΠΑ δημιουργώντας σημαντικό πληθωρισμό των τιμών. Ίσως το διεφθαρμένο βιομηχανικό-στρατιωτικό σύμπλεγμα θα αναγκαστεί να βυθιστεί και μέγιστα κοινωνικά προγράμματα όπως το άθλιο Obamacare θα έχουν περισσότερες δυσκολίες με χρηματοδότηση επίσης.

Η BRIC η οποία εφευρέθηκε από την Γκόλντμαν Σακς είναι μέρος αυτού του σχεδίου. Από ότι μπορούμε να αναφέρουμε, είναι προσχεδιασμένο.

Ας θυμηθούμε ότι και το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα ελέγχονται από τις ΗΠΑ, δηλαδή τους Ρόθσιλντ. Ακόμη, είναι αυτοί οι δύο οργανισμοί οι οποίοι διευκολύνουν την εμφάνιση του γιουάν/ρενμιμπί.




Όλα αυτά μπορεί να είναι η αιτία που ο Γιάκοβ Ρόθσιλντ τώρα προειδοποιεί τον κόσμο ενάντια της αποτυχίας των κεντρικών του τραπεζών για να διαχειριστεί μια επερχόμενη σύγκρουση στο μεγαλύτερο οικονομικό πείραμα στην ιστορία: μηδενικά ή αρνητικά επιτόκια και απεγνωσμένη ποσοτική χαλάρωση. Γι αυτόν το λόγο ο Ρόθσιλντ πουλάει δολάρια και στερλίνες αγοράζοντας στη θέση τους χρυσό.

Αυτό είναι μια εντελώς και πολύ επικίνδυνη διακήρυξη πολέμου κατά του πετροδολαρίου. Εκτός αυτού, ακόμη και ο Ρόθσιλντ διεξάγει πόλεμο στο δικό του το δολάριο.

Αυτό φαίνεται σαν ένα εγκεφαλικό εγελιανής διαλεκτικής: οι Ρόθσιλντ κατευθύνουν και την θέση, δηλαδή το δολάριο, και την αντίθεση δηλαδή το ρούβλι του Πούτιν προς την επίτευξη της σύνθεσης: η ΝΤΠ Ατζέντα 21 μέσω των τριών παγκοσμίων πολέμων του Albert Pike.

Η Ρωσία αρχίζει να γίνεται ένα κακοποιό κράτος χωρίς μια τράπεζα Ρόθσιλντ με ένα κυρίαρχο νόμισμα και παρακάμπτοντας το πετροδολάριο;

Αυτή είναι μια συνηθισμένη υπόθεση Αμερικανικών πολέμων. Και ο Αμερικανορωσικός πόλεμος αρχίζει να προετοιμάζεται από το ΝΑΤΟ, ειδικότερα από τον στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ. Ο Πούτιν βρίσκεται κάτω από ισχυρή πίεση προετοιμαζόμενος για τον Γ’ Παγκόσμιο.

Ακόμη πιο αξιοπερίεργο είναι ότι η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων και Υποδομών της Κίνας και η Διεθνής Τράπεζα Επενδύσεων σε συνεργασία με το ΔΝΤ των Ρόθσιλντ βρίσκονται ήδη σε πόλεμο με το πετροδολάριο. Όμως η BRIC είναι αποτελειωμένη. Γιατί όμως; Διότι οι Γκόλντμαν Σακς των Ρόθσιλντ έχει αποσυνδέσει το καλώδιο τροφοδότησης των κεφαλαίων της BRIC.

Έπαψαν να χρηματοδοτούν και αυτό σημαίνει πολλά: Η Γκόλντμαν Σακς; Ο Ρόθσιλντ ξεκίνησε την BRIC για τη δύναμη και το κέρδος των Ρόθσιλντ. Τώρα ο Ρόθσιλντ αναρρόφησε τον πλούτο από τη Βραζιλία και την Ρωσία, για παράδειγμα, και αυτό αφήνει τις χώρες μόνες τους, το οποίο σημαίνει λεηλασία από το ΔΝΤ των Ρόθσιλντ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Περιβάλλοντος.

Μια Ρωσική Κρατική Τράπεζα με αποδοχή των Ρόθσιλντ; Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε απομένει μόνο μια τρομακτική επιλογή: Μια προσπάθεια να σύρουν τις ΗΠΑ σε έναν άλλο πόλεμο κατά αυτών που βυθίζουν το πετροδολάριο, μια μακροχρόνια αιτία για τον Γ’ Παγκόσμιο. Η απροθυμία αποδοχής του πετροδολαρίου απελπίζει τις ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν το δολάριό τους να αντικατασταθεί από τα ΕΤΔ (Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα) των Ρόθσιλντ ως το παγκόσμιο νόμισμα.

Αλλά για τι ακριβώς επρόκειτο; Οι Ρόθσιλντ επιπλέον υποστήριξαν την BRIC, της οποίας ο σκοπός ήταν να αποφύγει το πετροδολάριο χρησιμοποιώντας εθνικά νομίσματα σε αμοιβαίες συναλλαγές, παρόλο που οι ΗΠΑ έχουν αγωνιστεί τόσο αιματηρά στο Ιράκ, Λιβύη, Συρία για το πετροδολάριο, αναγκάζοντας επίσης τα κακοποιά κράτη να έχουν μια Κεντρική Τράπεζα των Ρόθσιλντ τουλάχιστον στο Αφγανιστάν, Λιβύη και Ιράκ.

Το πετροδολάριο είναι η σπονδυλική στήλη της υπερδύναμης των ΗΠΑ και χωρίς αυτό οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταρρεύσουν.




Τι σχεδιάζουν οι Ρόθσιλντ; Προφανώς προσπαθούν να καταστρέψουν τον Νέο Κόσμο, δηλαδή τις ΗΠΑ. Ο Ρόθσιλντ ανέλαβε το δολάριο των ΗΠΑ από τις πρώτες και δεύτερες Εθνικές Τράπεζες, και τελικώς μέσω του πραξικοπήματος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ το 1913, προσπαθώντας ακόμη και επιτυγχάνοντας να δολοφονήσει τους προέδρους των ΗΠΑ όπως (Άντριου Τζάκσον, Αβραάμ Λίνκολν, Τζον Κένεντι) ώστε να κρατήσει το μονοπώλιο να πουλάει και να δανείζει μερικά δολάρια. Τι σχεδιάζει λοιπόν με το δολάριο;

Ο Ρόθσιλντ μέχρι και ξεκίνησε πόλεμο στις ΗΠΑ για να συνεχίσει να εκτυπώνει δολάρια και έτσι να κατακυριεύσει στις ΗΠΑ. Το 1811 ο Νάθαλ Ρόθσιλντ είχε πει: «Ή η αίτηση για ανανέωση του καταστατικού χάρτη της Εθνικής Τράπεζας χορηγείται, ή οι ΗΠΑ θα βρεθούν μπλεγμένοι σε έναν πιο καταστροφικό πόλεμο. Δώστε σε αυτούς τους αναιδείς Αμερικάνους ένα μάθημα. Φέρτε τους πίσω σε ένα αποικιακό καθεστώς».

Η εφημερίδα Daily Bell πιστεύει μέχρι και ότι ο Ρόθσιλντ βρίσκονται πίσω από τη διάλυση της δικής του κεντρικής τράπεζας. Αυτά είναι όλα σχεδιασμένα. Έτσι, ο Πούτιν έχει ένα πολύ ιδιαίτερο ρόλο στον Ελευθεροτεκτονισμό των Ρόθσιλντ μέσω της «Χρυσής Ευρασίας» του.

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τα δραστικά μέτρα τα οποία έχουν παρθεί από την Γερμανία προτρέποντας τους ανθρώπους να παρέχουν προμήθειες έκτακτης ανάγκης. Η ρητορική πολέμου μεταξύ του Πούτιν, ο οποίος λέγεται ότι σχεδιάζει τον ΓΠΠ εδώ και 10 χρόνια, και της CIA είναι πολύ δραματική.


Τον Ιούλιο η Ρωσία απείλησε για προληπτική επίθεση στο ΝΑΤΟ. Ο Πούτιν απείλησε να εξολοθρεύσει όλους τους Αμερικάνους. Από το κανάλι Israeli News Live:








Ένας στρατηγός του ΝΑΤΟ απαιτεί γρηγορότερη δράση/πόλεμο κατά της Ρωσίας.








Και ο πρώην αντιπρόεδρος της CIA Mike Morell θέλει οι ΗΠΑ να σκοτώσουν τους Ρώσους στη Συρία και να στραφούν κατευθείαν κατά του Άσαντ. Ένας σίγουρος τρόπος για να προκαλέσει μια σύγκρουση ανάμεσα στη Ρωσία και στις ΗΠΑ.







Πολλοί είναι οι επιτιθέμενοι, ώστε οι αλαλαγμοί των ακούονται εις τα όρη ωσάν αι φωναί πολλών εθνών• η βοή των ομοιάζει με φωνάς βασιλέων και πολλών εθνών συγκεντρωμένων. Ο Κυριος των δυνάμεων έδωσεν εντολήν στο ωπλισμένον και αξιόμαχον αυτό έθνος, Ησ. 13,4

Μια συνδυαστική προσπάθεια από το μέρος των δυνάμεων εντός των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου πιέζουν για απευθείας στρατιωτική αντιμετώπιση με τον Συριακό στρατό όπως επίσης και με τους Ρώσους. Όσοι είναι κατά των Κλίντον, έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια γι αυτό όπως έχουν κάνει και διπλωμάτες από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Όντως είναι πολύ δραματικό και θα είναι η πολυαναμενόμενη έναρξη της στιγμής της αλήθειας.

Αν ο ΓΠΠ έρχεται προς το μέρος μας, αυτό πολύ πιθανό να είναι επίσης το τελικό σημάδι της Δευτέρας Ελεύσεως του Ιησού Χριστού, σε έναν πυρηνικό πόλεμο ο οποίος περιγράφεται τόσο ζωντανά στο Ματθ 24, Λουκ 21, Ιερεμία 25:29 και ούτω καθ’ εξής. Αυτό θα είναι ίσως μια μεγάλη ανακούφιση. Όταν βλέπουμε τη Δαμασκό (Ισαίας 17) και ύστερα το Ισραήλ να ισοπεδώνεται με το έδαφος (Ιεζεκιήλ 38,39) θα παρέι ο κόσμος επίσης φαγητό και φαρμακευτικές παροχές για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Διότι ο ΓΠΠ σχεδιάζεται δίπλα σε βιβλικές προφητικές φράσεις. Οι κυρίαρχοι Ελευθεροτέκτονες και οι Ιησουήτες-Ιλλουμινάτι αφέντες τους πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το σχέδιο για την αποκατάσταση του ανώτερου σχεδίου τους: η παγκόσμια κυριαρχία από τον Εωσφορικό «Υιό του Δαβίδ» του Ισραήλ με ένα λουτρό αίματος του Αρμαγεδδώνα.

Εδώ μπορούμε να δούμε τι αφηγήθηκαν μουσουλμάνοι οι οποίοι ήταν νεκροί και ξαναγύρισαν στη ζωή. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το κίνητρο πίσω από την εξομολόγησή τους πρέπει να είναι μια πολύ ισχυρή πεποίθηση. Διότι αυτοί ρισκάρουν τις ζωές τους φανερώνοντας αυτά στο κοινό.







WakeUp-TheWorld




ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου