Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...«Γιατί ο Θεός καθυστερεί την λύση στα βάσανα που ζούμε;».

 


 
 
Νομίζω πως θα έχει αναρωτηθεί ο καθένας που πιστεύει σε Αυτόν, επ' αυτού.

Οι πνευματικοί λένε και ξαναλένε ότι δεν έχει επέλθει μετάνοια στον ελληνικό λαό και σωστά μιλούν. Μετάνοια όμως εκούσια στον βαθμό που θα ήθελε κανείς δεν μπορεί να επέλθει στον λαό μας γιατί έχει πορρωθεί το μυαλό και η ψυχή μας από το σκοτάδι της εποχής... Για την μόνη μετάνοια που μπορούμε να μιλήσουμε και να ελπίσουμε από εδώ και πέρα, νομίζω πως είναι η ακούσια μετάνοια μέσω των δυσκολιών που θα βιώσουμε και είναι φως φανάρι ότι είναι προ των θυρών...


Ο γέροντας Παΐσιος - όπως αναφέραμε ξανά - όρισε το σημείο μετάνοιας του λαού μας (ρωτάει κάποιος προσκυνητής τον γέροντα) :

«"Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο;"

"Όχι" λέει. "Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μην στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δεν θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε ...
Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό, και θα μετανοήσουν. Για αυτό επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δεν θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς τον μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχωνται.»

(όλο το κείμενο
ΕΔΩ)
Είναι όμως μόνο θέμα μετάνοιας, η καθυστέρηση της Θείας Επέμβασης ή μήπως συμβαίνει και κάτι άλλο;

Με όλα όσα ζούμε καθημερινά έχουν καταβιαστεί η ψυχή και το μυαλό μας από τους κτηνώδεις κι αναίσθητους κυβερνήτες. Κάθε ημέρα ακούμε κι από ένα καινούργιο παράλογο ενώ όλοι αυτοί που έχουν καταλάβει τις κυβερνητικές θέσεις εξουσίας αποκαλύπτουν το πραγματικό απάνθρωπο πρόσωπό τους, σε σημείο που αναρωτιέται κανείς ποιος ...διοικεί το ...κεφάλι τους - «γ@μώ το...».

Κι αναρωτιέται κανείς :

εάν ο Θεός επενέβαινε πιο νωρίς, εδώ και καιρό, μήπως όλοι αυτοί οι σπόροι της ανομίας θα συνέχιζαν να ενυπήρχαν μέσα στο σύστημα με αποτέλεσμα γρήγορα να επανέλθουμε στην πρόταιρη κατάσταση;

Μήπως, τελικά, ο λόγος που ο Θεός δεν επενέβει τόσο καιρό και δεν επεμβαίνει είναι γιατί σχεδιάζει τέτοιας έκτασης εκκαθάριση που τα στοιχεία και τα πρόσωπα που εξυπηρετούν τα σκοτεινά σχέδια της ανομίας θα κάνουν πάαααρα πολλά χρόνια να ξαναεμφανιστούν;

Προσωπικά, πιστεύω πως οι προφήτες επιβεβαιώνουν το τελευταίο αφού μας βεβαιώνουν ότι τα χρόνια της δαιμονικής μπόρας που βιώνουμε στο πετσί μας, ακολουθούν δεκαετίες ευημερίας - για θεϊκή λιακάδα, μίλησε ο γ. Παΐσιος - που θα αποζημιώσουν το κατασκανδαλισμένο ποίμνιο όπως - ξανά - ανέφερε ο άγιος γέροντας.

Ο ίδος μας είχε πει :

«Αν ο Θεός άφηνε την τύχη του Έθνους στους πολιτικούς θα καταστρεφόμασταν. Αλλά αφήνει λίγο τα πράγματα, για να φανούν οι διαθέσεις του καθενός».

(περισσότερα
ΕΔΩ)


Ακολουθεί η κάθαρση :
"Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία...
...Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν." (Βιβλίο "Λόγοι χάριτος και σοφίας", π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)


(Άλλο Απόσπασμα)

"Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι' αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε:

"Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό, αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά." (Βιβλίο "Μαρτυρίες προσκυνητών - Γέροντας Παΐσιος 1924-1994", Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)

(Άλλο Απόσπασμα)

"Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ; Τους μωραίνει ο Θεός κι αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν." ( Σκεύος εκλογής, Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, 1998, Άγιον Όρος)

(Άλλο Απόσπασμα)

"Αλλά σκοπός τους τώρα είναι νά απομακρύνουν τά παιδιά από τήν 'Εκκλησία. Τα δηλητηριάζουν, τα μολύνουν με διάφορες θεωρίες, κλονίζουν την πίστη τους. Τα εμποδίζουν από το καλό, για να τα αχρηστέψουν. Τα καταστρέφουν από μικρά.
Και τα παιδάκια, φυσικά, από αρνάκια γίνονται κατσικάκια. Αρχίζουν μετά νά χτυπούν άσχημα καί τούς γονείς τους και τους δασκάλους και αυτούς που τα κυβερνούν. Τα κάνουν όλο άνω-κάτω : συλλα­λητήρια, καταλήψεις, αποχή από τα μαθήματα.
Και τελικά όταν θα φθάσουν νά ξεκοιλιάσουν αυτούς που τα κυβερνούν, τότε θα βάλουν και αυτοί μυαλό." (Λόγοι Γ. Παϊσίου, τ. Α, Σουρωτή, 1999, 299-301)

Έρχεται η θεϊκή λιακάδα! Να μην λείψει κανείς!

Εξ' άλλου :


Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΗΓΓΙΚΕΝ!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου