Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

OI ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ

 
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ!  
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: “ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ”!
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: “ΜΗΝ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΩ”!


 



Το παρασκήνιο του τρόμου για τους αυτουργούς του μνημονίου με φόντο την μαγευτική Σέριφο, αφού ο επίορκος Παπακωνσταντίνου ήδη νιώθει καυτή την ανάσα της δικαιοσύνης που είναι αποφασισμένη να μην υποκύψει σε πιέσεις.
Παρά την “εξέγερση” των Παπανδρεϊκών κατά την ψηφοφορία παραπομπής του επικίνδυνου Παπακωνσταντίνου, τα ποσοστά παρέμειναν συντριπτικά, πανικοβάλλοντας τον πρώην “τσάρο”. Είχε βλέπετε διαβεβαιώσεις για “εκπλήξεις” κατά την ψηφοφορία, που δεν επιβεβαιώθηκαν.


 
“Λαγος” του Παπανδρέου ο Λοβέρδος. Τα βρήκαν και έκανε την δήλωση για τον Παπακωνσταντίνου.), ήταν στο ίδιο πλαίσιο υποσχέσεων, αλλά προκάλεσε κατακραυγή στην κοινωνία.


 

 
 
Είναι ξεκάθαρο: Όποιος τολμήσει να φυγαδεύσει τον καταστροφέα της Ελλάδας, θα συνθλιβεί μαζί του.
Ο Παπακωνσταντίνου όμως, παρότι εμπλέκεται στις σκοτεινότερες υποθέσεις της μεταπολίτευσης δρώντας πάντα στο παρασκήνιο, δεν έχει καμμία διάθεση να παραστήσει τον ήρωα.
Είναι ξεκάθαρο πως στο ακροατήριο θα πάρει μαζί του πολύ κοσμο, με πρώτον τον πολιτικό του προϊστάμενο, Γιώργο Παπανδρέου καθώς έτσι είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει την εσχατη των ποινών.
Αυτός ήταν και ο λόγος του ταξιδιού Παπανδρέου στην Σέριφο.
 
Για να τον διαβεβαιώσει πως θα τον “καθαρίσει” για να πέσει στα μαλακά.Η απάντηση του Παπακωνσταντίνου φέρεται να ήταν σκληρή: “Δεν θα πέσω μόνος μου”!
 
Ίσως για πρώτη φορά στην ρόδινη ζωή του, ο κύριος Παπανδρέου να νιώθει πως απειλείται. Υπάρχει όμως ένα ιστορικό δεδομένο:

Όποιος πολιτικός αποτελούσε απειλή για τον τ. πρωθυπουργό, ποτέ δεν κατάφερε να την πραγματοποιήσει. Μένει να δούμε αν ο κύριος Παπακωνσταντίνου θα αποτελέσει εξαίρεση.
Ποιός άλλωστε ξεχνά την περιβόητη ρήση:
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου