Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ (ΤΑΙΠΕΔ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΠΑΜΕ (ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΜΕ)!ΠΑΝΕ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ!
 
Συμφώνα με άρθρα που έχουν κυκλοφορήσει στον τύπο, η τρόικα
"δεν είναι ευχαριστημένη με την πορεία που των ιδιωτικοποιήσεων όπως την διαχειρίζεται το ΤΑΙΠΕΔ".


Για τον λόγο αυτό πιέζουν σε δυο άξονες:

Α)Να αναλάβουν ξένοι μάνατζερς την διοίκηση του
ή
 
Β)Να ιδιωτικοποιήσουν το ΤΑΙΠΕΔ και να αναλάβειείτε ελληνικό fund είτε ιδιωτική εταιρία.


Και στις δυο περιπτώσεις γίνεται σαφές ότι αφενός θα χαθεί παντελώς ο έστω επιφανειακός και προσχηματικός έλεγχος που υπάρχει από την ελληνική κυβέρνηση των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού λαού και αφετέρου θα έχουν την δυνατότητα να πουλήσουν τα πάντα όπως τους βολεύει και με όποιο αντίτιμο κρίνουν ότι τους εξυπηρετεί.

Την πρόθεση τους , δηλαδή να αναλάβουν «δικοί τους» άνθρωποι το ξεπούλημα της χώρας την έχουν εκφράσει από το Μάιο του 2011…

Το γιατί θεωρούν ότι το ΤΑΙΠΕΔ ως διαχειριστική αρχή , έχει αποτύχει έχει μικρή σημασία για τον λαό. Ούτως ή άλλως είναι ένας οργανισμός που κακώς υπάρχει και κακώς διαχειρίζεται αδιαφανώς, χωρίς την έγκριση του λαού τα περιουσιακά στοιχεία της δημόσιας περιουσίας.

Η επιθυμία τους , ότι δηλαδή, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δώσουν τα πάντα στα αρπακτικά που λυμαίνονται αύτη την χώρα , θα έπρεπε κανονικά να μας αφυπνίσει και να πάψει να έχει ο οποιοσδήποτε πολίτης, την ψευδαίσθηση ότι θα κάνουν κάτι καλό για την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου