Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΟΝΕΙΤΕ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!

 
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
 




 Αγαπητoί συμπατριώτες στις 22-7 -13 πληροφορηθήκαμε μέσα από το διαδίκτυο ότι στην πλατεία Βάθη, ένας συμπατριώτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

 
Συγκεκριμένα στην οδό Λιοσίων, όπου διατηρούσε και περίπτερο, από απελπισία λόγω χρεών, μπήκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι και ανατινάχτηκε με γκαζάκια που είχε πρωτίστως αγοράσει.
 


 
Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός δεν είναι το μόνο που συμβαίνει στην Ελλάδα της μνημονιακής δικτατορίας, αλλά έρχεται να συμπληρώσει το καρέ εκατοντάδων αυτοκτονιών που συμβαίνουν σχεδόν κάθε μέρα.
 
Είναι προφανές πλέον ότι η Ελλάδα έχει πάρει το δρόμο της τελειωτικής καταστροφής με την τυφλή υποστήριξη όλων εκείνων των μέτρων που επιβάλλει η τρόικα εσωτερικού- εξωτερικού. Όμως εμείς τί θα κάνουμε; Θα συμβιβαστούμε με την εξαφάνισή μας ως λαός ή θα υψώσουμε τη σημαία της αντίστασης ;
 
   Την Κυριακή 28 Ιουλίου, στην οδό Λιοσίων και Ακομινάτου, όπου αυτοκτόνησε ο απελπισμένος συμπολίτης μας στις 20.00 θα κρατάμε όλοι ένα αναμμένο κερί και θα πραγματοποιήσουμε πορεία προς τη Βουλή βροντοφωνάζοντας,
 
Κάτω Η Χούντα.
 
Όχι άλλες αυτοκτονίες.
 
Όχι άλλο αίμα. 
 
Φτάνει πια ως εδώ !!!!


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
 
 
 

2 σχόλια:

  1. Όταν δεν αντιδρούμε σε όλα αυτά τα ανήκουστα και τραγικά που συμβαίνουν στη χώρα μας, σε μας τους ίδιους, είναι η αυτοκτονία μας. Θεωρώ πλέον ότι οι αυτόχειρες δεν είναι μόνον 5000 αλλά όλοι οι Έλληνες από την στιγμή που δέχονται και ανέχονται την καταδίκη τους χωρίς καμμία αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή