Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ILLUMINATI: "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ"!




ΟΙ ILLUMINATI ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ  
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ
 
 
 
ΒΙΝΤΕΟ
 


 



Αυτό είναι το τέλος του παλιού κόσμου και το ξεκίνημα μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

"...Εμείς έχουμε τον έλεγχο, γιατί δεν είμαστε πολιτική οργάνωση, είμαστε μια αποκρυφιστική οργάνωση, δουλεύουμε στο παρασκήνιο και χειραγωγούμε τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Ο πόλεμος που εξαπολύουμε εμείς είναι ένας πόλεμος ενάντια στο ανθρώπινο μυαλό και χρησιμοποιούμε την μουσική και τα σύμβολα στις εικόνες για να αφυπνίσουμε κοιμισμένες ιδιότητες του ανθρώπινου μυαλού.



Ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολιτισμικός σε ...

 όλα τα μέτωπα, στην μουσική στην λογοτεχνία, και στρέφουμε το όπλο εναντίον σας. Χρησιμοποιούμε την μουσική γιατί αυτήν είναι το μέσο για να προσεγγίσουμε τους νέους , κάνουμε άμεση προπαγάνδα για να αφυπνίσουμε τον λύκο στον άνθρωπο.


Η πολιτική είναι το κουκλοθέατρο των ενηλίκων και το στηρίζουμε αυτό αλλά ενδιαφερόμαστε για τον έλεγχο των ανθρώπων ούτως ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας..

 ο λύκος αντιπροσωπεύει το θηρίο στον άνθρωπο, θέλουμε να απελευθερώσουμε το θηρίο που είχε χαλιναγωγηθεί από τα ιδανικά της χριστιανικής πίστης και αυτά είναι αυτά που θέλουμε να εξαλείψουμε.



Ο λύκος πρέπει να απελευθερωθεί.
 
 

Δεν μας ενδιαφέρουν οι άστεγοι, ούτε το να βοηθάμε ανθρώπους, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια γενιά που δεν έχει έλεος στην καρδιά της .

Όλες τις ουμανιστικές αξίες της ισότητας πρέπει να εξαλειφθούν για να κάνει η ανθρωπότητα το νέο βήμα της εξέλιξης .

Αυτό είναι το τέλος του παλιού κόσμου και το ξεκίνημα μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων."




 

 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου