Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ! ΕΠΑΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΡΣΙ!



Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
 
 



ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα που επεβλήθη με την "αραβική άνοιξη" είναι όργανο της χαζάρικης οικογένειας των Rothschilds.
Δείτε στον σύνδεσμο αναλυτικά το άρθρο σε παλαιότερη ανάρτησή μας. Αυτός είναι ο λόγος που μιλάμε για ήττα της οικογένειας των Rothschild στην Αίγυπτο, με την πτώση του "δημοκράτη"Μόρσι... 

O αρχηγός του αιγυπτιακού Γενικού Επιτελείου στρατηγό Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ανακοίνωσε πριν λίγο στον έγκλειστο σε στρατώνα ("για την ασφάλειά του...") πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, ότι "Πλέον δεν είναι πρόεδρος της χώρας" μεταδίδει η αιγυπτιακή αφημερίδα Αλ Αχράμ.

Στρατιώτες και τεθωρακισμένα οχήματα έχουν καταλάβει όλες τις σημαντικές οδικές αρτηρίες του Καΐρου, και πυροβολούν στον αέρα για να διαλύσουν συγκεντρώσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

 

Τα περισσότερα κορυφαία στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έχουν συλληφθεί και παραμένουν είτε στα σπίτια τους υπό κράτηση, είτε έχουν μεταφερθεί σε στρατώνες.

Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο (περίεργο...) "δημοκρατικό πείραμα" στην Αίγυπτο με την ανάδειξη των φανατικώνν ισλαμιστών στην ηγεσία της χώρας

Το σχέδιο για μια νέα πολιτική μετάβαση στην Αίγυπτο το οποίο έχει ανακοινωθεί από τις ένοπλες δυνάμεις προβλέπει μια περίοδο άσκησης της εξουσίας από μια προσωρινή κυβέρνηση ως την διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών και βουλευτικών εκλογών, μετέδωσε πριν από λίγο το κρατικό αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων MENA, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Νωρίτερα, το ίδιο πρακτορείο είχε μεταδώσει ότι μουσουλμάνοι και χριστιανοί πνευματικοί καθώς και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Μοχάμεντ ελ Μπαραντέι πρόκειται να παρουσιάσουν από κοινού τον λεγόμενο οδικό χάρτη για την πολιτική μετάβαση στη χώρα.

Η πληροφορία αυτή ακολουθεί τις συνομιλίες που είχαν οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες με το επιτελείο των ένοπλων δυνάμεων, το οποίο είχε απευθύνει ένα τελεσίγραφο, που έληξε στις 17:30 σήμερα, ώρα Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση του σχεδίου θα είναι παρόντες ανώτατοι αξιωματικοί των ένοπλων δυνάμεων καθώς και μέλη της του νεολαιίστικου κινήματος Ταμαρούντ, ανέφερε το MENA.

Οι θρησκευτικοί ηγέτες θα είναι ο μεγάλος σεΐχης του Αλ Άζχαρ, αλλά και ο Πάπας των Κοπτών Ταουάντρος ο Β'.

Οι ίδιες οι ΗΠΑ έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους για το στρατιωτικό κίνημα ανατροπής του ποπέδρου Μόρσι, με την ανακοίνωση ότι ο υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Τσακ Χέιγκελ συνομίλησε "πριν λίγο" με τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου της Αιγύπτου στρατηγό Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι και οι δύο άνδρες είχαν επίσης μια συνομιλία την περασμένη εβδομάδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου