Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΟΥ ΥΜΗΤΟΥ


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ


4 ΒΙΝΤΕΟΈνταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας, μεταξύ εργαζομένων της ΕΡΤ, μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΣΠΙΘΑΣ, του ΕΠΑΜ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δυνάμεων της αστυνομίας, μετά από συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο εκπομπής σήματος της ΕΡΤ στον Υμηττό.


 Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης περίπου 50 ατόμων, το σήμα της ΝΕΤ άρχισε να μεταδίδεται αναλογικά στην Αττική στο κανάλι 21 μετά από ενέργειες αλληλλέγγυων πολιτών που κατάφεραν έστω και για λίγο να «σηκώσουν» τον πομπό. Λίγη ώρα μετά την εκπομπή σήματος, στο σημείο κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ακολούθησε ένταση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν 8 προσαγωγές στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι προσαχθέντες κρατήθηκαν όλο το βράδυ στην ΓΑΔΑ και προσάγονται σήμερα το πρωΐ στο Κτίριο 16 με την διαδικασία του Αυτοφώρου.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι μέλη της ΣΠΙΘΑΣ, του ΕΠΑΜ, του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και μια δημοσιογράφος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Αργά το βράδυ συγκεντρώθηκε κόσμος για συμπαράσταση στους συλληφθέντες έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ

.
 
 
 
 
 
Ο γνωστός μουσικός Γιώργος Μάγκας, μετά το πρόγραμμά του στην ΕΡΤ, ήλθε κι αυτός για συμπαράσταση στους συλληφθέντες στην ΓΑΔΑ όπου έπαιξε με το κλαρίνο του γνωστά κομμάτια ενθουσιάζοντας τους συγκεντρωμένους
Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

Κόσμος ανέβηκε στον Υμηττό και απαιτεί:
Να ανοίξουν οι πομποί της ΕΡΤ τώρα!!!

 
Αστυνομικός προέβει σε φθορά ξένης περιουσίας στον πομπό της ΕΡΤ!!! Οι σκηνές πριν τις συλλήψεις
 

  


Ψεύτικες κατηγορίες προσπαθούν να προσάψουν στους συλληφθέντες

 
  
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!!!


 ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου