Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ

 
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
 
«Μα μπορεί μια αναδρομή στην ιστορία της ανθρωπότητας να γίνει σε δυο λεπτά?» Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς ακούγοντας για το βίντεο που καταφέρνει μέσα στον ελάχιστο αυτό χρόνο να το κάνει πραγματικότητα... 
 Πώς; Χωρίς λόγια και γλαφυρές περιγραφές, αλλά με τη γρήγορη εναλλαγή εικόνων από τους σημαντικότερους σταθμούς της παγκόσμιας Ιστορίας .

Από τη «γέννηση» του σύμπαντος και τη δημιουργία των πρώτων οργανισμών μέχρι τους πρόσφατους παγκοσμίους πολέμους, την 11η Σεπτεμβρίου, τον πόλεμο που ακολούθησε αλλά και τις μεγάλες φυσικές καταστροφές που προκάλεσαν τα τεράστια κύματα που χτύπησαν τις χώρες της Ανατολής μετά από μεγάλους σεισμούς, oλόκληρη η Ιστορία περνά μπροστά από τα μάτια μας.

Το τέλος του βίντεο, βέβαια, είναι λίγο παράδοξο, καθώς κλείνει με το... τέλος του κόσμου(;). Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο δημιουργός του είναι άγνωστο, ωστόσο, το βίντεο παραμένει εντυπωσιακό καθώς προσφέρει ένα σύντομο flashback σε μόλις... δύο λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
 
 
 

2 σχόλια:

  1. ..."μηνύματα" διάφορα περνά τό εντυπωσιακό αυτό βίντεο! Σέ εκείνο πού θά σταθώ καί θά σχολιάσω εγώ είναι,ότι ΣΙΓΟΥΡΑ ό ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΙΘΗΚΟΥ,αλλά δημιούργημα τού Αγίου Θεού,όπως καί τά υπόλοιπα υλικά κτίσματα τού σύμπαντος..
    (αυτά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνοι, αλλά η παρουσία στο ντοκυμαντέρ θα μπορούσε να σημαίνει και την σειρά εμφανίσεως, το οποίο κατά το βιβλίο της Γενέσεως ισχύει, αφού πρώτα δημιουργήθηκαν τα ζώα και μετά ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή