Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ "ΠΥΡΓΟΙ" ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ!


ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ) ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ!

 
 

Έχουν πάθει πανικό, όλα τα μέσα και ιδίως τα δικά μας τραπεζοπιστωτικά βοθροκάναλα, με την αυθεντική επανάσταση στην Αίγυπτο που ανέτρεψε την μαριονέτα της ΠΤΕ και των Ρόθτσιλντς, τον Μωχάμετ Μόρσι.
Και πραξικόπημα την ανεβάζουν πραξικόπημα την κατεβάζουν...


Αλλά ο υπουργός εξωτερικών της Αιγύπτου που είχε υποβάλλει την παραίτησή του στον Μόρσι, αλλά δεν πρόλαβε να φύγει και παραμένει στη θέση του μέχρι νεωτέρας, είπε σαφώς στον αμερικανό αντιπρόεδρο : "Ελπίζω ότι θα γίνει μια σωστή ανάγνωση της κατάστασης, ότι αυτό δεν αποτελεί κατά κανέναν τρόπο ένα πραξικόπημα. Αυτή ήταν στην πραγματικότητα η απόλυτη επιθυμία του λαού"!
 
 
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι πανικός διακατέχει όλες τις δυνάμεις της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας, δηλαδή την Παγκόσμια Τράπεζα η οποία νοιάζεται μόνο για το άν η Αίγυπτος συνεχίσει να δανείζεται, το δήλωσε καθαρά:"ελπίζει να συνεχίσει το πρόγραμμα δανεισμού της Αιγύπτου"!
 
 
Επίσης οι ΗΠΑ που κρατάνε ουδέτερη στάση μέχρι να  δούνε πού πάει και μέχρι που θα φτάσει η επανάσταση, είναι σαφές ότι
 
Το κλού της υπόθεσης είναι η  Υπάτη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι, η οποία "εξέφρασε σήμερα την ανησυχία της για τις πληροφορίες ότι στην Αίγυπτο έχουν τεθεί υπό κράτηση κορυφαία στελέχη των Αδελφών Μουσουλμάνων"!!!


Εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο, οι ίδιοι αδελφοί μουσουλμάνοι, βιάζουν, σκοτώνουν, αποκεφαλίζουν, τρώνε καρδιές, καταστρέφουν ναούς στη Συρία και η Υπάτη Αρμοστής του ΟΗΕ ποιεί τον Πόντιο Πιλά(ι)το και κάτι χειρότερο...
Ούτε εικονικά δεν έχει επέμβει, διότι είναι δικά τους παιδιά (της ΠΤΕ) που τα κάνουν αυτά στη Συρία, ενώ εδώ στην Αίγυπτο, είναι τα δικά τους παιδιά που τα πιάσανε και κινδυνεύουν...
 
Άρχισε το ξήλωμα του πουλόβερ της ΠΤΕ και φαίνεται ότι θα επαληθευτεί η ιστορία  που δημοσιεύσαμε από τον Ιανουάριο του 2011 και η οποία κατέληγε με την προειδοποίηση του Καποδίστρια στον Ρόθτσιλντ:

"ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ"


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου