Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ...

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ- Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΠΟΣ ΤΗΣ»

ΒΙΝΤΕΟΠοιοι "φέρνουν" τα άσχημα νέα

Ο γνωστός γκουρού της παγκόσμιας οικονομίας Mujtaba Rahman, επικεφαλής της Eurasia Group, και ο Erik Nielsen, επικεφαλής σε όλον τον κόσμο του ομίλου UniCredit Όμιλος, φέρνουν άσχημα νέα για την χώρα μας με την έλευση του Τραμπ στην εξουσία. «Δεν είναι φίλος της Ελλάδας» λένε χαρακτηριστικά


Στην ουσία όμως μας προειδοποιούν για μελλούμενα που μεταφράζονται σε πτώχευση και επίθεση από Τουρκία….άμεσα εντός του 2017.

«Η πορεία του χρέους Ελλήνων θα αυξηθεί ενώ θα συνεχιστούν οι εντάσεις με την Τουρκία πάνω από το ζήτημα της Κύπρου. Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να πράξει οτιδήποτε για την Ελλάδα», καταλήγουν οι ίδιοι.

Έτσι τα «μαύρα σύννεφα» μαζεύονται πάνω από την χώρα μας η οποία θα πέσει αποκλειστικά στα «χέρια» των Γερμανών οι οποίοι ενδεχομένως και αυτοί κάποια στιγμή, να μας αφήσουν στο έλεος του Θεού, το οποίο είναι το μόνο που θα μας σώσει.


Η Ελλάδα στερείται εντελώς στρατηγικής για απεμπλοκή από την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Σύμφωνα με ανάλυσή του Ούγκο Ντίξον στους New York Times, «η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας, δεν διαθέτουν αξιόπιστο σχέδιο για την επίτευξη ουσιαστικής συμφωνίας με τους πιστωτές τους και δεν φαίνεται να έχουν προμελετημένο, εναλλακτικό σχέδιο για το πώς δεν θα οδηγηθούν σε χρεοκοπία.».

Η Ελλάδα θα βρεθεί στο έλεος της καταιγίδας μόνης χωρίς κανέναν να δύναται να βοηθήσει στην πραγματική διάσωση της, και ο λαός μας θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα ακούσει ότι χώρα πτώχευσε ολοκληρωτικά .

Το χειρότερο όμως δεν θα είναι αυτό αλλά η επικείμενη επίθεση της Τουρκίας στο Αιγαίο πέλαγος με σκοπό την υφαρπαγή νήσου ή νησιών.

Στο χθεσινό άρθρο μας με τίτλο (Επιστρέφουν στην ενεργό δράση 831 πιλότοι της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας – Τι περιλαμβάνει το διάταγμα Ρ.Τ.Ερντογάν – Ετοιμάζονται για επιχειρήσεις στο Αιγαίο οι Τούρκοι), αναφέραμε ότι σε 831 Τούρκοι πιλότοι επιστρέφουν στην ενεργό δράση μετά από κρούση του υπουργείου ενώ με διάταγμα αναμένεται να αυξηθεί και άλλο ο αριθμός των νέων πιλότων με την πρόσληψη 40 πιλότων από ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες .

Σκοπός τους είναι προφανώς κάποια μεγάλη επιχείρηση στο Αιγαίο για την διεκδίκηση των 18 νησιών, τα οποία είχαν αφαιρεθεί και από χάρτες του ΝΑΤΟ πριν πολλά χρόνια και τώρα θα έρθουν να τα «πάρουν» οι νεο-οθωμανοί όπως έγινε και με την Κύπρο το 1974.

Οι δηλώσεις όμως των διάσημων οικονομολόγων αποτελούν ένα είδος καμπάνας για όλους τους Έλληνες πολίτες και πολιτικούς, για αυτό που αυτοί είδαν ή προφανώς τους το «σφύριξαν κάποιοι» για την επερχόμενη ελληνική χρεοκοπία .

Αυτό άλλωστε αυτό υπονοούν και οι γκουρού της παγκόσμιας οικονομίας, η οποία είναι έτσι δομημένη με το κατασπαράζει χώρες ολόκληρες, πολύ μεγαλύτερες της Ελλάδος .

Μόνο η πίστη στην ορθοδοξία, στα ιδανικά της φυλής μας και πάνω από όλα πίστη στις δυνατότητες του ελληνικού λαού, αυτά θα σώσουν αυτήν την χώρα μας και….. κανένας «άλλος».

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου