Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!


ΕΤΕΡΟΒΑΡΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ"!
ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!


Γέροντας Έλληνας άστεγος απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Τάσος Μπανάκος

Ο Μουζάλας τον οποίο ο ίδιος ο Αλέξις τον "σύστησε" στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό το 2015 , όπως απεκάλυψε ο ίδιος στο "ντιμπέϊτ των 7 αρχηγών", ανακοίνωσε, για λογαριασμό της μη έχουσας ούτε καν το 10% επί του εκλογικού σώματος πλέον συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, ότι θα... αμείβονται με μισθό 400 ευρώ το μήνα όλοι οι ψευτο"προσφυγομετανάστες" που "μπουκάρουν" στην Ελλάδα απο ...77 Χώρες του πλανήτη (σχεδόν ο μισός πλανήτης!). 

Επιπλέον όπως έχει γίνει επανειλημμένα αναφορά, "επιδοτούνται" με 400 ευρώ για ενοίκιο, και επιπλέον και για τούς ανάλογους λογαριασμούς για κοινόχρηστα, ΔΕΗ, Νερό, τηλεφωνία κλπ. Δηλ. μας κοστίζουν με τους πιό μέτριους υπολογισμούς περί τα 1.200 ευρώ έκαστος μηνιαία!

 Όπως ο πρόσφατα παραιτηθείς "γραμματέας πρώτης υποδοχής" και πρώην βουλευτής του πασοκ και της ΡΗΜΑΔ Οδυσσέας Βουδούρης απεκάλυψε το πραγματικό κόστος, ότι κοστίζουν και "τσεπώνουν" 3.000 ευρώ το χρόνο παραπάνω απο οτι στην Νορβηγία που είναι 12.000 ευρώ το χρόνο! Δηλ. τσεπώνουν 15.000 ευρώ το χρόνο!!!

 Όσο αφορά την "επιδότηση" των 400 ευρώ, μια τεραμελής οικογένεια λαθρομεταναστών θα τσεπώνει μόνο 400 ευρώ το μήνα, όσο δηλ. και ατομικά ένας λαθρομετανάστης; ή "αργότερα" για λογους "ανθρωπιστικούς" κλπ θα τσεπώνει 400Χ4=1.600 ευρώ το μήνα ζεστό χρήμα; Χωρίς φόρους, ΦΠΑ, κρατήσεις' "αλληλεγγύες" κλπ, αφού είναι "επίδομα"! Σύν τα ενοίκια κλπ έξοδα.

Να ένας λόγος ακόμη γιατί γέμισε η Αθήνα με ισλάμ! Να γιατί γέμισε η Αθήνα με μαντήλα! Γεμάτα τα τρόλει, λεωφορεία, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός! Γεμάτα και με νεαρές "γκαστρωμένες" ισλαμίστριες με μαντήλα να σέρνουν καρότσια με μωρά και να ακολουθούν και 2-3 κουτσούβελα από πίσω, βολτάροντας στις "καλές" βιτρίνες από Πατησίων έως Ερμού, με τα τελευταία μοντέλα "i phone" ανά χείρας! (Και που "παίζει" και το...ματάκι  τους! Οι άρρενες θα το αντιλαμβάνονται). 

Για να μην "ενοχλούνται", ο λαθροkamminης (που δεν είχε καν την ευθιξία να παραιτηθεί μετά την απόφαση της ολομέλειας του ΣΤΕ), κατάργησε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο δένδρο και έβαλε ...ρόδα που δεν γυρίζει και που ειναι αδιευκρίνιστο το πόσο κόστισε! 

Από την άλλη, οι "ευρωθεσμοί" λέει, δια στόματος του ανηψιού του Γκαίρινγκ, πιέζουν για κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των 360 ευρώ περίπου για τους Έλληνες άνεργους! Έ! μας πως θα τσεπώνουν το 400άρι οι "πρόσφυγες" από ...77 Χώρες;

Γιατί δεν δόθηκαν και δεν δίνονται τα 1200αρια αυτά ή έστω τα 400αρια για να βοηθηθούν τα Ελληνόπουλα και να μην φεύγουν στο εξωτερικό και για να ενισχυθούν να δημιουργήσουν νέες οικογένειες ή να μεγαλώσουν τα παιδιά τους; Γιατί δεν δίνονται στο μισό χειμαζόμενο Ελληνικό λαό που βρίσκεται κάτω από το "επίσημο" όριο φτώχειας: Στα δύο εκατομμύρια άνεργους;

Καλά, ο "Κούλης" τι λέει για όλα αυτά; ποια είναι η επίσημη θέση του κόμματος; γιατί δεν μιλάει; τι θα κάνει με τα "χοτ σποτ" και τα άλλα στρατόπεδα και βάσεις των ισλαμιστών και της Τουρκίας που έφτιαξε ο "Πανούλης" με την ΜΟΜΑ; 

Και τα ...κοϊντένερς του Κόκκαλη, καί τις ...σκηνές του ...Μουζάλα; Δεν θα καταργήσει άμεσα τα "χοτ σποτ" στα Δωδεκάνησα τα οποία αποτελούν κραυγαλέα μαγνήτη για εκατομμύρια, τσουνάμι εποίκων στην Χώρα και που κινδυνεύουν άμεσα με ισλαμοποίηση και ”νομιμοποίηση” της Τουρκίας για αρπαγή τους; 

Μετά ειδικά τις τελευταίες δηλώσεις ερντογάν για τα "δικά μας νησιά" , Λωζάνη κλπ; θα αποδεχθεί τα τετελεσμένα των ΣΑΝΕΛ ; Αντ' αυτού επισκέπτεται παραμονές πρωτοχρονιάς, αντί αναξιοπαθούντες Έλληνες, άστεγους κλπ, ένα τσούρμο νεαρών ισλαμιστών ψευτο"προσφύγων" με ..."i phone" ανα χείρας! 

Κάτι ...ψέλισε περί σεβασμού των "δεσμεύσεων" της Χώρας προ καιρού! Ποιών δεσμεύσεων; Των παρανομιών των ΣΑΝΕΛ; των εγκλημάτων και προδοσιών εις βάρος της Χώρας; Είχαν εξαγγείλει προεκλογικά οι ΣΑΝΕΛ ότι θα γεμίσουν την Χώρα "χοτ σποτ' στα νησιά και στρατόπεδα στο εσωτερικό της και ότι θα την ισλαμοποιήσουν με εκατομμύρια εποίκους και τους ψήφισε ο λαός; 

911.000 φέρεται ότι "μπούκαραν' στην χώρα το 2015 με 'στοιχεία' της "ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ" και ενός από τα κυριότερα εργαλεία της σιωνιστικής νέας τάξης που μετακινεί και ανακατεύει πληθυσμούς, φυλές, θρησκείες, και άλλα 500.000 περίπου το 2016 παρά τις "συμφωνίες". Εδώ ο ...μουζάλας ανακοινώνει ότι οι "πρόσφυγες" είναι 50-60.000 δήθεν μόνον, όταν το Βερολίνο μιλά για 400.000 χιλιάδες!

Τους έπιασε τρόμος μην θελήσουν και ζητήσουν να φύγουν οι "πρόσφυγες" επειδή ...κρυώνουν! Και χαλάσει η ...δουλειά! Και τους κυνηγήσουν τα μεγάλα... αδέλφια και το Ιερατείο! Έφυγαν απο ζεστές χωρες (Μέση ανατολή, Νότια Ασία, Αφρική μέχρι και Καραβαϊκή) και ήρθαν στην ...κρύα Ελλάδα και στην ακόμη πιο κρύα Σουηδία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία κλπ για να ...κρυώνουν!

Τρέχουν σε όλες τις πολυκατοικίες που έχωσαν τους εποίκους και προσπαθούν να βάλουν ...πετρέλαιο, την στιγμή που εδώ και χρόνια, μετα το 2010 οι μισές πολυκατοικίες της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας δεν βάζουν, αφού η πλειοψηφία ιδιοκτητών και ενοίκων δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα πλέον να βάλουν και παγώνουν και την "βγάζουν" με σόμπες, αερόθερμα και ότι βρεθεί!

 Η μισή Ελλάδα χρωστά στην ΔΕΗ όλο το 2016! Επειδή υπάρχει αυτό το...μπέρδεμα τρέχουν να τους βάλουν airconditions! Τρέχει ο λαθροκαμίνης και δεν φτάνει σε Κυψέλη και Πατήσια και σε όλη την Αθήνα! Με ποιανού τα λεφτά όμως; Ο "αντιρατσισμός" πάει περίπατο οταν εφαρμόζεται εις βάρος των Ελλήνων!

Ο ...Μουζάλας ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους "πρόσφυγες και τους μετανάστες"! Εδώ λοιπόν άλλη μια χρησιμότατη "αξιοποίηση" των ...καημένων "προσφύγων"! 

Είναι   πολλαπλές οι χρήσεις τους! Θα περάσουν το τσιπάκι αρχικά στους ψευτο"μεταναστοπρόσφυγες", δήθεν για λόγους ...ασφαλείας (πρώτα τους φέρνουν ...τραβώντας τους εδώ, τους ταΐζουν, τους σπιτώνουν, τους πληρώνουν και έπειτα τους ....σφραγίζουν για να είμαστε... ασφαλείς από... αυτούς!) Και από   τρομοκρατικές επιθέσεις, ληστείες, κλοπές, βιασμούς και σφαγές!

Μονό που και η ίδια η Φρόντεξ αποκαλύπτει πλέον επίσημα αυτό   που φωνάζουμε κάποιοι που ασχολούμαστε πολλά χρόνια με αυτά από την αρχή! ότι οι ψευτο"πρόσφυγες" είναι στην πλειοψηφία τους τζιχαντιστές! ή οιονεί, εν δυνάμει τζιχαντιστές! Αρκεί μια μικρή 'προβοκάτσια', ένας σκληροπυρηνικός Ιμάμης με το κατάλληλο κήρυγμα, αλλάχ ακμπάρ και ...φύγαμε!

[Επεξήγηση: Η επικέντρωση στον εξόφθαλμο εποικισμό της Χώρας ο οποίος περιβάλλεται τον μανδύα του "προσφυγικού-μεταναστευτικού" ως πρώτο ζήτημα της Χώρας έχει επανηλειμμένα επισημανθεί ότι γίνεται γιατί είναι το "κυρίως μενού". Ο τελικός σκοπός του σχεδίου! 

Πρέπει απλώς να προηγηθεί η πλήρης οικονομική καταστροφή της Χώρας και των Ελλήνων ώστε να επέλθει η εξίσωση μεταξύ του βιοτικού και οικονομικού επιπέδου των Ελλήνων με τους Ισλαμιστές εποίκους, δηλ. του υψηλότερου με το χαμηλότερο, για να μην υπάρχουν μεγάλες "ανισοτητες" στην νέα "κοινωνία" που ετοιμάζουν!

 Επιπλέον η κατάσταση της οικονομικής καταστροφής και η ανέχεια ρίχνουν το ηθικό του Έλληνα, την ψυχολογία του, αλλά και το επίπεδο αντίστασής του! Εξάλλου όταν θα έρθει η ώρα να βγεί ο ορυκτός πλούτος της χώρας αξίας πάνω απο 100 τρίς δολλάρια ή κατά άλλους ανεκτίμητης(!) και θα αρπαγεί τζάμπα απο τις "πολυεθνικές" των Σιωνιστών, δεν μπορεί να αμοίβεταί ο Έλληνας με 1.500 ευρώ ή δολλάρια και ο έποικος με 150 ! Άρα όλοι με 150-200 δολλάρια! (Ο Τόμσεν το είχε πεί: για βαλκάνια 300 ευρω μισθός δεν ειναι καλά;;;). 

Η επικέντρωση λοιπόν είναι καθαρά στρατηγικής πολιτικής σημασίας και αφορά πρώτιστα την υπεράσπιση των Εθνικών συμφερόντων της Χώρας αλλά και την ίδια την αυθυπαρξία της πλέον κόντρα στα άνομα και άθλια σχέδιά της σιωνιστικής νέας τάξης που κρύβεται πίσω απο αυτά και δεν γίνεται βέβαια για ευτελείς λόγους ή αιτίες ή ταπεινά κίνητρα όπως ψευτο "ρατσιστικά" (αφού εξάλλου ο 'ρατσισμός' δεν υφίσταται ως έννοια και ως ουσία και είναι άλλο ένα εφευρημα), ή φυλετικά ή θρησκευτικά ή πολιτιστικά! 

Σε επίπεδα Στρατηγικής και σε ζητήματα που άπτονται στην ασφάλεια, εξωτερική και εσωτερική της χωρας, την προστασία του γηγενούς πληθυσμού, την εδαφική της ακαιρεότητα, την Εθνική της Ανεξαρτησία και την επιβίωση του Έθνους (υπαρχει κανόνας του διεθνούς και του εσωτερικου δικαίου: " Αρχή της Εθνικής Επιβίωσης") και μάλιστα για ανθρώπους που ασχολούνται για την προάσπιση όλων αυτών χρόνια , αυτά είναι αστεία πράγματα! Μόνο για αφελείς και καμμένα μυαλά! Πρόκειται για κατασκευάσματα των νεοταξιτών για να φοβίζουν, να φιμώνουν, να λογοκρίνουν και να εξαπατούν και να παραπλανούν τους όποιους αφελείς!]

Έτσι λοιπόν αρχικά δεν θα... φωνάζει και η Εκκλησία, αφού η εφαρμογή του "τσιπώματος" θα γίνει σε αλλόθρησκους ισλαμιστές! Κατόπιν για λόγους ...ισότητας, ισοπολιτείας κλπ θα επεκταθεί και στους ιθαγενείς γκοϊμ!

Δεκάδες χιλιάδες Συνέλληνες (20.000 με στοιχεία του 2009) βρίσκονται άστεγοι στον δρόμο σε όλη την Χώρα! Θύματα της πολεμικής επίθεσης που δέχεται η Χώρα μας τα τελευταία χρόνια απο την σιωνιστική νέα ταξη πραγματων! Για αυτούς δεν υπάρχουν ούτε Χριστούγεννα ούτε πρωτοχρονιές ούτε "Πάσχα", ούτε χειμώνες ούτε καλοκαίρια! Αυτούς δεν θα τρέξει κανείς "Τσίπρας, Καμμένος, Καμμίνης, Μουζάλας" να τους σπιτώσει, να τους ταϊσει και να τους δώσει επίδομα 400 ευρώ και άλλα 400 για ενοίκιο! 

Ο Καμινης ζητούσε αρχές του χρόνου 20.000 διαμερίσματα, όσοι και οι Έλληνες άστεγοι της Αθήνας, για να σπιτώσει όχι τους Έλληνες αλλά τους λαθρομετανάστες έποικους απο 77 χώρες!
Για Αυτούς οφείλουμε ως Έλληνες να κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας μας εμείς! Ότι μπορεί!

Ο Ανθρωπισμός δεν είναι "ρατσισμός", έτσι δεν είναι; Απεναντίας τον έχουν αναγάγει οι ίδιοι σε κύριο εργαλείο αντικατάστασης των Ελλήνων και Γενοκτονίας τους. Ανθρωπισμός μόνο για τους Αλλογενείς εποίκους απο 77 χώρες που τους μετακινούν εδώ , και απανθρωπιά για τους Έλληνες.

Κανείς δεν ξέρει αύριο ποια θα είναι η μοίρα του! Ο καθένας/μία μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολα πια στην ίδια θέση! 
Μέμνησο τον Κροίσο!

Εικόνες ντροπής για την πλουσιότερη χώρα στον κόσμο που την κρατάνε φτωχή οι επίσης έποικοι που την κυβερνούν, σαν αυτούς που φέρνουν οι ίδιοι! Αν την κυβερνούσαν Έλληνες όλα θα ηταν διαφορετικά, και όχι μονον εδώ, αλλα σε ολόκληρο τον κόσμο, για αυτό δεν αφήνουν να συμβεί.

Και επειδή το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, της πιο ωραίας χώρας του κόσμου, αυτές τις ημερες και ειδικά τις νύχτες είναι χιονισμένο, όμορφες είναι οι φωτογραφίες με τα χιόνια που κατακλύζουν το διαδίκτυο, αλλά δεν αντικατοπτρίζουν όμως την πραγματική εικόνα της Πατρίδας μας, ίσως να προκαλούν μια πρόσκαιρη αλλαγή ή μια δραπέτευση απο την σκληρή, φριχτή, πραγματικότητά μας, που αποτυπώνεται όμως δυστυχώς, με θλιβερό, σπαραχτικό τρόπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου