Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ" ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο ΡΩΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΓΟΜΩΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!



Αυτή ήταν η τελευταία φορά που στη χαρίζω την επόμενη θα σιδερώσω την Τουρκία σαν σαλβάρι, να είμαστε εξηγημένοι...

Ο λόγος που ο Ερντογάν επέζησε από το πραξικόπημα εις βάρος του είναι ένας και μόνον και λέγεται Βλαντιμίρ Πούτιν!

Ο λόγος για τον οποίο ο Πούτιν έσωσε τον Ερντογάν ειδοποιώντας τον εγκαίρως για το πραξικόπημα είναι πάλι ένας και απλούστατος:


Ο Πόντιος γενίτσαρος δεν θα επιτεθεί στην Ελλάδα έτσι ώστε να αναγκαστεί ο Πούτιν να αφανίσει την Τουρκία και γιατί το ποντιακό αίμα νερό δεν γίνεται αλλά και διότι τώρα είναι υποχρεωμένος στον Πούτιν!

Και η υποχρέωση επεκτείνεται και στην συνεργασία εναντίον του ISIS. Μπορεί οι τουρκικές επιθέσεις στο χαλιφάτο να είναι θεατρικές αλλά τουλάχιστον οι τούρκοι δεν το υποστηρίζουν πια ανοιχτά...

Το τελευταίο που θα ήθελε ο Πούτιν είναι να ανοίξει μέτωπο (εκτός του
ISIS και του ουκρανικού) και με την Τουρκία, οπότε ο Ερντογάν τον βολεύει για την ώρα...

Τώρα όσον αφορά την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη υπάρχουν οι εκδοχές ότι πίσω της είναι η CIA ή το Ισραήλ, αλλά η γνώμη μου είναι πως είναι "έργο" τακτικής του ίδιου του Ερντογάν και πως αυτό το γνωρίζει και ο Πούτιν!



Αλλά για ποια τακτική πρόκειται;

Η Συρία απελευθερώνεται και αυτό δεν αρέσει στην πλειονότητα των ισλαμιστών που απαρτίζουν το φανατικό ισλαμικό κόμμα του Ερντογάν! 


Ειδικά μετά την απελευθέρωση του Χαλεπίου όπου για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια ισλαμικής κατοχής γιορτάστηκαν ελεύθερα τα Χριστούγεννα και όπου λίγες μέρες πριν από αυτό, Ρώσοι  Spetsnaz συνέλαβαν αξιωματούχους του ΝΑΤΟ μεταξύ των οποίων και Τούρκους, οι φανατικοί ισλαμιστές που αποτελούν τον κορμό του κόμματος ΑΚΡ του Ερντογάν, αφρίζουν από το κακό τους!

Έπρεπε λοιπόν με κάποιο τρόπο να τους εξευμενίσει ο γενίτσαρος σουλτανίσκος...

Η αντίδραση του Πούτιν αρχικά ήταν σφοδρή διότι εγνώριζε ότι ο Ερντογάν δεν ήταν αμέτοχος! Μετά όμως τις εξηγήσεις του Ποντίου γενίτσαρου και το γεγονός ότι η δολοφονία αυτή θα χρεωνόταν στους Δυτικούς και το Ισραήλ αλλά και θα γινόταν αφορμή να στραφεί η Τουρκία επίσημα κατά του "τέκνου" της δηλαδή του ISIS, "μαλάκωσαν"τον Ρώσο ηγέτη, ο οποίος και αύξησε τους βομβαρδισμούς  κατά των ισλαμιστών 
για να απελευθερώσει και την Ιντλίμπ και στον αγώνα αυτόν κατά του ΙΣΙΣ έχει πλέον μαζί του την Τουρκία ή τουλάχιστον δεν την έχει εναντίον του!

  Έτσι την χάρισε για άλλη μια φορά στον Ερντογάν! Όμως μετά την κατάρριψη του Suchoi και την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη είναι σαφές ότι δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή.
Στην φωτογραφία που διαλέξαμε είναι σαν να λέει ο Πούτιν στον Ερντογάν: "Ώς εδώ και μη παρέκει"!!! (η λεζάντα μας τα λέει όλα!)

Λίγο μετά εισέβαλε η Τουρκία στην Συρία και "επετέθη" στο παιδί της το ISIS αλλά (πονηρός ο Πόντιος) "φρόντισε" να έχει πολλές απώλειες για να έχει δικαιολογία ώστε να μην συνεχιστεί για μεγάλο διάστημα η "επίθεση"...

 Τώρα έρχεται και το χτύπημα του ISIS στο πολυτελές κέντρο της Κωνσταντινούπολης, ώστε να δικαιωθεί ο Ερντογάν απέναντι του Πούτιν, ότι τάχα έχει "συνέπειες" διότι τα έβαλε με το ισλαμικό χαλιφάτο...

Όπως και νά΄χει όμως, η νέα τάξη βγαίνει χαμένη από αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό Πούτιν-Ερντογάν διότι αντί να έχει ενεργό το σημαντικότερο όπλο της (την Τουρκία) στο υπογάστριο της Ρωσίας, την έχει εναντίον της ή στην καλύτερη περίπτωση...αδρανή!

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι Σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας θα περάσουν από πολλές φάσεις. Άν όμως ανατραπεί ή δολοφονηθεί ο Ερντογάν, Η Τουρκία θα επιτεθεί πολύ σύντομα στην Ελλάδα και τότε η Ρωσία...θα την "σιδερώσει"!!!

Αυτό θα είναι και επίσημα το τέλος της νέας τάξης πραγμάτων για μια περίοδο τουλάχιστον 35-40 ετών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου