Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ...

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ «ΤΥΦΛΟΙ» ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ; 




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, έκαναν σαφή ορισμένα πραγματικά πρωτοφανή πράγματα για Αμερικανό πρόεδρο.


Πρώτο και καλύτερο, εγκωμίασε το βρετανικό Brexit σαν μια σωστή πράξη εναντίον του γερμανικού οικονομικού απολυταρχισμού.

Δεύτερο, επιτέθηκε ανοιχτά εναντίον των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών που είναι ο βασικός κορμός της γερμανικής οικονομίας, αποδίδοντας σε αυτές τα αμερικανικά οικονομικά ελλείμματα και προανήγγειλε βαριές κυρώσεις.

Τρίτο, ξεκαθάρισε ότι είναι κάθετα εναντίον της ισλαμικής εισβολή στην Ευρώπη και όχι μόνο και αυτών που την κατευθύνουν για την καταστροφή των κοινωνιών που υφίστανται αυτή την εισβολή.

Τέταρτο, εμφανίστηκε αποφασισμένος να στέλλει τον λογαριασμό του ΝΑΤΟ που μέχρι σήμερα το πλήρωναν αδρά οι ΗΠΑ, σε εκείνες τιε ευρωπαϊκές χώρες που το χρησιμοποιούν «δωρεάν» για τα δικά τους συμφέροντα ενάντια της Ρωσίας.



Και τέταρτο, έριξε ουσιαστικές γέφυρες προς την Μόσχα δίνοντας καίριο χτύπημα στην ψυχροπολεμική πολιτική των Βρυξελών και του Βερολίνου που συνεχίζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Τέλος δεν δίστασε να επιτεθεί ανοιχτά και κατά του δημοσιογραφικού κατεστημένου που έχει «λυσσάξει» εναντίον του με σωρεία ψευδών ειδήσεων, κηρύττοντας του πραγματικό πόλεμο.

Μετά από όλα αυτά, εμείς εδώ στην γερμανοκρατούμενη κατοχική χώρα τι πρέπει να κάνουμε ?

Θα παραμένουμε έρμαια των γερμανοτσολιάδων που το μόνο που είναι ικανοί είναι να καταστρέφουν τον ελληνισμό ?

Την εποχή που όλα αλλάζουν και μεγάλες δυνάμεις στρέφονται κατά του Βερολίνου, εμείς θα παραμείνουμε υποτελείς στον Σόιμπλε, αυτού του Γερμανού με τις καταστροφικές εμμονές που θυμίζουν την γερμανική γκεστάπο ?

Αν ακόμα σε αυτή την χώρα υπάρχουν άνθρωποι με ουσία στο εγκέφαλο τους, θα διακρίνουν ότι επέρχονται τεράστιες γεωπολιτικές και γεωοικονομικές αλλαγές.

Εμείς θα μείνουμε έξω από αυτές και θα αφήσουμε τις ευκαιρίες να φύγουν και αυτή την καταρρέουσα Ευρωπαϊκή Ένωση να κάψει ότι ακόμα απέμεινε από την Ελλάδα ? Θα τους επιτρέψουμε σε αυτή την τελική φάση να πάρουν όλες τις περιουσίες των Ελλήνων και να κατακλέψουν τους ενεργειακούς θησαυρούς της χώρας μας ???

Ελπίζω Όχι!.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου