Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ" TO 2000 Ο ΒΟΒ CHAPMAN!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! 

ΒΙΝΤΕΟ


Από το 2010 έχουμε δημοσιοποιήσει το βίντεο του Bob Chapman και το ξαναδημοσιεύσαμε το 2012 με τίτλο Στο βίντεο αυτό ακούγεται να λέει ότι είχε προβλέψει από το 2000 ότι πρώτη η Ελλάδα θα επιστρέψει στην Δραχμή, ότι όλοι μέσα από την ευρωζώνη, θα επανακάμψουν στα εθνικά τους νομίσματα πράγμα που θα δημιουργήσει παγκόσμια ύφεση και ότι όλα γίνονται για να επιβληθεί παγκόσμια διακυβέρνηση.


Από τον Οκτώβριο του 2016 έχει αρχίσει πάλι η συζήτηση για Δραχμή κουρελόχαρτο . Σε αυτή την ανάρτηση τονίζαμε ότι το ζητούμενο δεν είναι πώς λέγεται το νόμισμα αλλά ποιός το εκδίδει και ποιός το ελέγχει!!! 

 Και τώρα οι ψευτοσκοπήσεις δείχνουν την "μεταστροφή της Κοινής Γνώμης!!!

ΙΔΟΥ!


Φωτογραφία: AP

Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας ΑLCO για το περιοδικό ΖΕRO δείχνουν μία αλλαγή σκηνικού σχετικά με τη γνώμη της ελληνικής κοινωνίας για το ευρώ. 

Η έρευνα χτυπά «καμπανάκι» για τους συσχετισμούς, οι οποίοι βρίσκονται στα πρόθυρα ανατροπής, καθώς είναι οριακή πλέον η υποστήριξη παραμονής στην Ευρωζώνη. 

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη πριν από 15 χρόνια, οι συμμετέχοντες στην έρευνα απάντησαν πως ήταν λανθασμένη απόφαση σε ποσοστό 58% και σωστή σε ποσοστό 38%.

Μάλιστα, το 41% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως η Ευρωζώνη δεν θα συνεχίσει να υφίσταται και το 40% πως θα συνεχίσει.
Η μεταστροφή της κοινής γνώμης!!!

Λες και ρώτησαν ποτέ το λαό, λες και οι δωσίλογοι Τσίπρας Δραγασάκης και CIA
 δεν μετέτρεψαν σε ΝΑΙ το ΟΧΙ που ψηφίσαμε σε ποσοστό 62,5%.

Απλά τώρα τους συμφέρει για να παρουσιάσουν την μεταβολή του νομίσματος ως αποτέλεσμα της λαϊκής απαίτησης!

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ROTHSCILDS ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΙΛΑΜΕ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Α. ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΤΟ 2012 ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ  
Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου